Всім задоволені, але раджу їхати до початку липневої спеки.

Написано: 24 июля 2016
Время поездки: 13 — 25 июня 2016
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 7.0
Сервис: 9.0
Чистота: 8.0
Питание: 7.0
Инфраструктура: 7.0
Відпочивав з родиною в "Корієнті" з 13 до 25 червня. Загалом, відпусткою задоволені, навіть нема на що нарікати. Це стосується не лише готелю, а й всього — моря, пляжу, погоди, самого Кемеру та доброзичливих турків.
Начитавшись відгуків перед поїздкою, де писали, що на вулиці Ліман дуже шумно, спочатку попросив номер з видом на басейн. Але згодом поміняв на номер 217 з балконом - адміністратор сказала, що росіяни не приїхали, тому на Лімані тихо. Так і було: жодного разу шум з вулиці нам не заважав спати (навіть мулла). Хоча коли турки забили другий гол чехам майже о 12 ночі, було чутно :)
Враження по пунктах:
1. Людей було небагато, як в готелі, так і в цілому в Кемері. Росіян зустрічав лічені рази — тричі за всю відпустку. Основний контингент відпочиваючих в "Корієнті" — українці та турки. В Кемері ще чимало німців, також зустрічали естонців та болгар. З кожним днем людей помітно більшало.

2. До пляжу - 8 хвилин пішки. Пляж сподобався: лежаків-парасольок всім вистачало, море чудове, лише захід по камінню некомфортний - тре в капцях до краю води чимчикувати.
3. Басейн гарний, великий, дітям дуже сподобався. Завжди були вільні шезлонги (див. п. 1).
4. Годували смачно. Хоча вибір був невеликий, голодними ніколи не залишались (радше навпаки). В барі брав легке червоне вино (k?rm?z? ?arap): під обід чи вечерю — те, що треба.
5. Персонал дуже привітний, особливо до дітей. Добре роззнайомилися з Іліясом та Аруном.
6. В перші дні було не дуже спекотно, одного разу навіть дощик пройшов. Але під кінець відпустки спека була відчутна, спали лише з кондиціонером. І вечір прохолоди не давав: вечірній вихід в місто був, як похід у баню — верталися мокрі. Місцеві кажуть, що в липні ще спекотніше, але й пік сезону чомусь також в липні.
7. Два рази ходили на пісочний пляж Мунлайт Парку. Гарна бухта. Діти відразу кинулись будувати пісочні замки — пригадали давнішні поїздки до Західного Криму. Але були там недовго, щоб не брати платні лежаки.
8. У нас був 4-місний номер з балконом плюс ще один двомісний (ми приїхали з трьома дітьми і взяли два номери, щоб всім розміститися). Wi-Fi в номері працював.
Враження лише приємні. Рекомендую і Кемер, і "Корієнт", але лише в червні чи все восени. коли спека спаде.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал