На три зірки з жирним мінусом

Написано: 22 сентября 2019
Время поездки: 13 — 20 сентября 2019
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха
Оценка отеля:
4.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 5.0
Сервис: 4.0
Чистота: 6.0
Питание: 5.0
Инфраструктура: 5.0
Якщо хочете собі зіпсути настрій під час заселення, вам сюди! Оплатив номер, а мені адміністратор сразу сказав, що в них стався форс-мажор: "пол в номере сафсем упал, канализаций забит, мамай калянусь!" і запропонував переночувати "до завтра" в старому корпусі, "тут 5 минут пешком". 5 минут виявилось за 500 приблизно метрів, завезли на авто, порожній гуртожиток і якесь турченя на т.зв. "рецепції", яке навіть по-англійськи тяжко розуміло, охорони ніякої і купа підозрілих осіб із мєсного насєлєнія.

В туркомпанії TUI на їхньому TUI24 вєжліво не брали трубку: "все операторы заняты", вийшов аж на турагента в Україні, ці обіцяли допомогти, щось на зразок: "денег нет, но вы держитесь" і завтра буде готельний гід від ТУЇ і все зарішає)). Вирішили, що краще спати на рецепції, але тут за нами прислали машину, напевно таки український турагент спрацював. Заселили нас в кімнату власника готелю, в принципі - непогано. На другий день заселили в номер, персонал привітний, в готелі прибирають регулярно, кухня на 3 зірки в сам раз.


Пляж ніякий, маленька площа і купа каміння, на сусідні пляжі не пускає охорона. Причину проблем із заселенням я зрозумів за пару днів, коли розмовляв з одним відпочиваючим з нашого готелю. Він проплатив за бунгало, але не сподобалось (тому, що це дійсно дно - не беріть ні в якому разі), він доплатив жуліку-адміністратору і вселився в номер. Мужик молодець, ситуацію вирішив, а хтось залишився без номеру.

На другий день прийшла від ТУЇ дєвушка Даша, вислухала наші претензії, сказала, що в цьому готелі таке - нормальне явище і запропонувала нам багато дорогих екскурсій, на цьому вся допомога і "забота о безопасности клиента" закінчилась.

Экскурсії краще організовуйте собі самі. Для прикладу: екскурсія на канатну дорогу на околицях Анталії в туроператора 30 доларів, в вуличних "операторів" - 20, а ми собі самі зробили за 12))) Поміняли долари на ліри, від готелю автобус №07 до канатки 7,5 ліри з одного в один бік, квиток на підйом 15 лір на одного, дуже гарні крайовиди і ніхто в шию не підганяє. Внизу є парк, а за ним - міський пляж, досить хороший, дрібна галька і зручний захід в море.

Алкоголь беріть з собою, ми взяли і не пошкодували, в аеропорту в duty free 1 літр Неміров 4 євро, дешевше, чим в магазинах. В готелі джин-водка навіть не ризикували брати, вино "бєлій-красний" відрізняється тільки кольором порошку, кислотність - можна каналізаційні труби промивати, не раджу.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал