Достойний уваги готель, рекомендую!

Написано: 27 октября 2019
Время поездки: 14 — 28 июля 2019
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 10.0
Чистота: 8.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
Готель маленький, компактний, в центрі міста. На період мого перебування бідпочивали сімейні пари з дітьми і молодь, пенсіонерів як на диво не було)) Відпочивали туристи з Укр, Білорісії і Росії, всі були адекватні без інцидентів.

Чистий готель, привітний персонал тільки не вистачає анімації як на мене хоча б вечірньої оскільки після вечері музика грає, діти бігають не знають чим зайнятись і дорослі кілька разів пробували влаштуватии диско, але ніхто не підтримав)))

По харчуванню все було дуже смачно хоча вибір невеликий був. З фруктів тільки кавун був постійно.

Єдиний мінус, що мені страшенно не сподобався це трансфер на пляж Панорама!!!! Невеличкий автобус забирав туристів з 3-х готелів Korient Hotel 3* Melissa Residence Boutique Hotel 4* і в наш Korient Mira Hotel 3*, затрамбовували автобус як сільодками в 40 градусів жари, а бувало що навіть не зупинявся автобус біля нашого готелю бо вже не було місця!


Я відпочивала з 2-ма маленькими дітьми і ми вирішили кожного ранку після сніданку самі ходити пішки на пляж 20 хв....зато були перші на пляжі))))

Від готелю є 2-ва пляжа той що дальше Панорама (дрібна галька) і той що близько 5 хв. пішки, але ми його не знайшли і нам сказали, що шезлонги і зонти платні там + дуже крупна галька!

Вода чиста і тепла, природа - дуже крвасиво!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал