Дуже чудовий готель

Написано: 2 октября 2021
Время поездки: 20 — 27 сентября 2021
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 10.0
Чистота: 9.0
Питание: 9.0
Инфраструктура: 10.0
Чудовий невеликий готель. Вибирали по відгукам. Не просто по рейтингу, а читали відгуки. Напишу по порядку. Так як ми заїхали о 20.15, менеджер узяв наші паспорта, нам наділи браслети і повели вечеряти. По приходу знову на рецепцію нас зразу відвели у номер.
Так як у нас була річниця весілля, номер був прикрашений квітами і пелюстками. Нам він здався трохи замалим , ми навіть не поверталися на рецепцію, хлопець який нас проводив зателефонував на рецепцію, хвилину поговорив і провів нас у тримісний більший номер. Територія - це невеликі двоповерхові бунгало (не люблю великі багатоповерхові готелі, де стометрові коридори і постійно купа прибиральниць зі своїми теліжками і люди постійно заїжджають-виїзджають). Дуже доглянуті зелені насадження, травичка, плющ. Територія дуже чиста, постійно поливають травичку і доріжки. Одного вечора був вітер і вночі нанесло багато сухого листя, то зранку все вже було прибрано. Пляж широкий, пісчаний. Чистий. Захід у море дрібна галька. Ми ходили по пляжу в обидві сторони від готелю, то наш здається самий комфортний був. Без валунів і сміття, лежаків багато.
Персонал, який працює у готелі дуже привітний, всі позитивні всі стараються. За весь час не бачив якоїсь конфліктної ситуації, чи щоб хтось з гостей був не задоволений. Всі питання чи прохання вирішували дуже швидко. Ми їхали на екскурсію, я спитав менеджера ресторану, чи можна щось взяти з собою, він покликав хлопця, той приніс паперові торбинки, і сказав беріть що хочете і скільки хочете. Хлопці і дівчата, які працювали на роздачі, всі привітні і накладають скільки хочеш, одні допомагають іншим, якщо десь трохи наплив людей. Всі знають «приятного аппетита» і їм приємно, коли ти дякуєш. Дівчина Сімге, яка роздає тістечка дуже привітна і позитивна, вона за два дні вже знала,які десерти ми любимо і що нам давати. І Абіджан також дуже привітна на роздачі у снек барі. Навіть коли прибиральники прибирають посуд і кажеш їм «спасибо», вони дякують також. У нас був виїзд у 14.55 і дівчина менеджер без проблем дозволила продовжити номер без додаткової оплати і сказала що можете взяти фрукти і солодощі в дорогу. Рятувальник на пляжі Океш плавав зі мною на глибині для підстраховки, бо я сам боявся.


Там біля басейну є стовби з табличками різних міст світу, я попросив зробити і прибити Мукачево, головний аніматор пообіцяв зробити. За 2 дня до від’їзду. Коли при виїзді з готелю мене спитали, чи є щось, що не сподобалося, я сказав, що обіцяли і не зробили. Дівчина адміністратор зателефонувала кудись і сказала, щоб я уже ішов до басейну, я підійшов і вони підійшли з готовою, покрашеною і висохлою табличкою. Я думав, що вони не зроблять, а вони зробили просто не бачили мене, щоб разом прибити. Прошу від них вибачення, вони молодці.
Великий вибір їди , декілька видів м’яса, риба кожного дня. Зранку і каші, і омлети на вибір, салатів більше 10 видів, інжир, оливки, курага, багато сиру, йогурти з різними фруктами, джеми видів 5. З фруктів виноград, яблука, сливи, апельсини, мандарини. Пахлави 5-7 видів, пироженки різні. Хлібні булочки, хлібці чудові. Риба сібас в ресторані а-ля карт була одна кращих, що я їв коли-небуть. Їда дуже добра. Я там переїдався. Середньої якості вино, пиво. Води в пляшках всюди вдосталь.
Інтернет безкоштовний ловить майже всюди по теритирї, швидкість достатня і для фільму онлайн.
Хочу подякувати всім , хто робив наш відпочинок приємним.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал