Терпимо, но...

Написано: 2 сентября 2019
Время поездки: 27 августа — 4 сентября 2019
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
5.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 4.0
Сервис: 3.0
Чистота: 4.0
Питание: 6.0
Инфраструктура: 6.0
На даний час перебуваємо тут, в даному готелі. Якщо по порядку, то ми приїхали в готель о 15 год. В перший день нас не змогли поселити в наш вже оплачений номер з видом на море, пояснивши причину переповненням готелю. Хоча насправді ніякого переповнення і не було. Тому, нам запропонували переночувати в іншому, більшому номері, вікна якого виходили на міську трасу. А ще додали, що можливо він нам сподобається, то ми можемо і там залишитися, проте потрібно буде доплатити 50 дол. Ми не погодилися, і чемно попросили дати нам наш номер. Вся ця процедура тривала до 14 год. наступного дня. І крім того, нас намагалися "засунути" в самі найгірші номери. Дівчинка на рецепшині хамка, просто намагалася розвести нас на гроші!!! Ну ми, мало не дійшовши до скандалу, все-таки "вибили " той номер.

В цілому, номери всі бульш-менш нормальні. Проте, прибирають і справді погано, нам за сім днів ні разу не принесли туалетного паперу, не міняли постіль. В подвір'ї постійно стелився дим з кухні, мангалів. За сніданком зі стільця у нас вкрали два полотенця. Головний аніматор проводив шоу біля басейну сам для себе. Музика гриміла, аж вуха закладало. На наші прохання ніхто не реагував. Не комфортно, просто жах.


Якщо ви будете обирати, куди поїхати на екскурсію, то ні у якому разі не беріть гору Тахтали, Родос. На 2+2 нам вийшло 160 дол. з усіма скидками. Наобіцяли вечерю в ресторані на горі, гарний захід сонця і т.д. Це був просто кошмар. В ресторані навіть води не подали. Жахлива вечеря за такі шалено, бездумно потрачені гроші. Жах!!!! І не їдьте з ними по магазинах!!!! Вийдіть з готелю і прогуляйтеся 500 м до міста. Ціни в місті у 3 рази менші, ніж у їхніх захвалених супермаркетах, куди вони вас відвезуть і привезуть назад. Такого лохотрону я теж ще не бачила!!!!

Якщо запитати, чи ми хочемо сюди ще повернутися, то зразу скажу, що ні. І взагалі: Туреччина втрачає свій шарм!!!! Гарного всім відпочинку!!!!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал