Хороший готель, привітний персонал, смачна та різноманітна їжа.

Написано: 5 октября 2018
Время поездки: 16 — 28 сентября 2018
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 7.0
Сервис: 7.0
Чистота: 6.0
Питание: 9.0
Инфраструктура: 7.0
Дуже гарний готель, територія і природа навколо!
Заселили нас швидко - ми приїхали в готель після 22:00, вже в 22:30 були в номері (Annex Room). Номери обладнані всім необхідним, прибирання хороше, рушники і постіль міняли часто.
Привітний персонал, бармени, офіціанти, кухарі, аніматори.
Велика доглянута територія, багато квітів та різноманітних рослин. Все чисто і доглянуто.
Дуже чисте море! На пірсі, який підсвічувався, було видно риб навіть посеред ночі. Вода вранці прохолодна, до обіду ставала тепліша. Власний пляж з газонами та великою кількістю лежаків. Їх ніколи не бракувало. На пляжі є свій бар з напоями.
В басейнах ми купалися рідко. Їх багато - 2 дорослих + 1 з гірками та 2 дитячих + 1 з гірками. Басейни з гірками працюють не цілий день, а в певні години.
Ресторан дуже великий, з різноманітними стравами - як національними, так і дієтичними. Турецькі солодощі заслуговують окремої похвали!

Ми ходили гуляти навколо готелю - до вітряків, щоправда вони зруйновані і в дуже поганому стані, але вигляд з гори, на якій вони знаходяться - неймовірний!
Також їздили в Яликавак (3,25 ліри автобусом) їхати 5 хв, де дуже гарний причал з яхтами. В Яликаваку є ринок з національними дрібничками, сувенірами та іншим.
Їздили в Бодрум з Яликавака (5 лір автобус), їхати приблизно 40 хв. Бодрум також дуже гарне місто, туристів там значно більше, ніж в Яликаваку. І ринок більший. На жаль, не потрапили в Замок Св. Петра - він на реставрації до кінця 2019 року.

Нам дуже сподобався готель Golden Age та Егейське море!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал