Непоганий готель, вай-фай лише в Лоббі барі

Написано: 31 июля 2014
Время поездки: 11 — 22 июля 2014
Кому автор советует отель: Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
6.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 7.0
Сервис: 3.0
Чистота: 7.0
Питание: 8.0
Инфраструктура: 5.0
Ми відпочивали з подружкою. І це був відрив!!! Не зважайте на коменти. Так, якщо вам треба крутий сервіс, ідеальна чистота, білосніжний пісок і тепле море, вам НЕ СЮДИ. Вам в п'ятірку і в Анталію. Але якщо ви молоді, хочете побачити світ, потусити в клубі, побувати на класних екскурсіяхі це все бюджетно, то цей готель для вас.
Якщо ви хочете побачити Бодрум, побувати на шопінгу, то хіба готель зіпсує враження? Так, він старенький. Подертенький. Але в номерах чисто, прибирали у нас щодня. Одного разу міняли постіль. Ті, хто жаліється на відсутність гарячої води чи поломки, мабуть проковтунили язик. Технічний сервіс за 10 хвилин все це владнає.
Персонал мені не сподобався. Вони нахальні. Особливо, якщо з нами не було хлопців,то вони просто дістають своєю увагою. Особливо аніматори. До речі, анімація нуляча. Лише дартс зранку і все.
Їжа нормальна. М'ясо є, купа салатів, баклажанчики, солодке. Наїдалися від пуза.

За таку ціну просто чудово! Ми за ці самі гроші могли відпочити в Аланії 7 днів, а тут цілих 11. Поруч класні клуби. Памуккале, Дальян, Ефес у 3-4 годинах їзди від готелю.
Компаніям і молодим людям, які їдуть відриватися, а не висиджувати в готелі не зрозуміло що, однозначно РАДЖУ!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал