Рекомендую всім!

Написано: 17 июля 2014
Время поездки: 10 — 16 июля 2014
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 6.0
Сервис: 9.0
Чистота: 8.0
Питание: 9.0
Инфраструктура: 9.0
Розкладу все по полочкам.
ГОТЕЛЬ. перед тим як описувати готель, потрібно розуміти що таке Бодрум і його пригород Гюмбет (де і знаходиться цей готель). Бодрум - це місто на скелях і пагорбах, тому тут не має рівнинних пляжів - до всіх потрібно спускатись з гори і повертатись на гору. Сам готель розташований на схилі і являє собою групу будиночків на 2-3 поверхи. Більшість кімнат мають вид або на море або на готельні клумби (до речі дуже красиві). В номерах - телефон(правда ми ним не користувались, тому не знаю чи працює)) ), санвузол (гаряча вода цілодобово, але я так розумію з бойлера бо треба було почекати секунд 20 поки потече гаряча), кондиціонери працюючі всі(якщо ламаються одразу ж ремонтують - таке теж ставалося). Прибирали кожень день, кожні 3 дні – заміна постелі. В номері є телевізор з НТВ мир і з Євроспортами (англомовними). Персонал готелю - ввічливий, завжди посміхнений але працює виключно по правилам - 2 шклянки на 1 відпочиваючого і ніяк більше - бачив як СНДшні туричти намагалися домовитися за кілька - марно. Одна мАсквічка намагалася за 20 долларів заселитися поза чергою - нічого у неї вийшло)). Сама територія готелю чиста, охайна, багато пальм і декоративних рослин - там дійсно красиво. Спуск до моря з верхніх ярусів займе не більше 2-3 хв. Персональ доволі слабо володіє англійською, російську знає кілька чоловік.
ХАРЧУВАННЯ. годують на убой і смачно. 3-6 видів гарнірів, кілька видів м'ясних страв (в основному курка), сири тверді і фетта, видів 15-20 салатів, 2 види першого, різні шедеври від шеф-повара ресторану (саме ресторану а не їдальні). Найбільше вбили фаршировані оливки (!!!) - напевне хтось провинився і таким чином покарали)). Їди бери скільки хочеш і скільки разів хочеш - ніхто не контролює. місця завжди вистачає, майже завжди ми сиділи двоє самі за 4 і 6-ти місними столами. Особливий кайф - поїсти на терасі ресторану з виглядом на море і Бодрум))

АІ. АІ тут починається в 10:00 біля в барі біля басейну. Пиво добре (Ефес), ракі, джин і горілка з міцних, вино червоне і біле. Б/а напої - аналоги пепсі, фанти, спрайту, тоніка і Юпі. Єдине обмеження - 2 стакани на раз в одні руки. Роблять коктейлі без проблем (якщо поясните що хочете). паралельно рядом з басейном працює солодкий бар - там на вибір купа різних турецьких солодощів (випічки і т. п.) від їхніх кулінарів - все бомбезно смачно, і постійно різне. Там же кава і чай. Теж безкоштовно. Тому 95% відпочиваючих сидять біля басейну))) Але і це ще не все! в 21:00 після вечері світське життя готелю перекочовує на Терас бар - і там вже закінчується АІ в 23:00 хоча бар ще працює до 01:00.
АНІМАЦІЯ. розпочинається в 10:00 і закінчується в 23:00. Постійно аніматори в роботі біля басейну і скучати просто не дають. 1 з них володіє російською але зі мною намагався спіскуватися українською)) Після 21:00, коли АІ перекочовує на Терас Бар - там же ж починається вистава аніматорів Спочатку для дітей а потім для дорослих. До речі, і весело і цікаво. В 23:00 автобус забирає всіх охочих на кращі дискотеки - доїзд і вхід туди - знову безкоштовно!!!
ПЛЯЖ. З самого низу схилу гори на якому розташований готель. Тому йти туди легко (бо вниз) а підніматися – тяжче. Але затяжних сходових підйомів немає – сходи чергуться з терасами і площадками. Пенсіонери спокійно по кілька разів туди ходили. Але літнім людям з проблемами з ногами краще шукати десь інде готель (при тому не в Бодрумі). На пляжі купа лежаків з і без матрасів, парасольки. Все безкоштовно. Людей там мало – всі тусуються біля басейну – тому проблеми з лежаком за весь час не було. А от лежаки біля басейну займають ще з години 6-ї ранку)) в 9:00 біля басейну нічого вільного немає. Гірка в басейні працює з 11:00. Що ж до самого моря, то воно надзвичайно чисте і спокійне.
ПІДСУМОК: якщо у вас не вистачає грошей на 4* або 5* - сміливо їдьте – і дітям і сім’ям і тусовочній молоді там є чим зайнятись! Бодрум(як і його передмістя Гюмбет) – прекрасне Біле Місто (де навіть МакДональдс весь білий) що розташоване скалах турецького берегу Егейського моря, тому і піші прогулянки і яхт прогулянки принесуть вам море задоволення! І не бійтесь шукати екскурсії і тури поза межами готелю – економія до 50%.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал