Непоганий готель за свої гроші

Написано: 10 августа 2021
Время поездки: 27 июля — 1 августа 2021
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 6.0
Чистота: 8.0
Питание: 6.0
Инфраструктура: 7.0
Заселення і номер
Ми взяли путівку в 3*, де нас і розмістили. Заселення чекали недовго. Прибули о сьомій, поснідали, прогулялись по набережній і о 9-й вже були в номері, нічого не доплачуючи. На рецепції в той день був дуже милий і ввічливий хлопець. Кімната була маленькою, але комфортною. Велике ліжко, шафа, тумбочка, столик з дзеркалом, телевізор ( кому цікаво транслював декілька російських каналів, ми знайшли музичний і вмикали інколи на фоні). Зверніть увагу, що в більшості номерів у трійці балкону нема, лише у люксах. Загалом номер чистенький, прибирали, якщо увімкнути перед виходом кнопку "Make up the room". Ванна кімната дуже невеличка, душ крихітний, можливо людям крупної статури буде не зовсім зручно. Нас все влаштовувало, бо в номері планували лише ночувати.
Територія готелю

Коли я побачила басейн нашого готелю, то дуже засмутилася. Він був малесенький, а я планувала багато плавати на відпочинку. Але як потім вияснилось, гості трійки можуть користуватися всією інфраструктурою четвірки. А басейн там ну дууже великий :))) Просто вражаючий. Тільки працював він чомусь лише до 7 вечора. За рушниками потрібно спуститись в спа, що на мінус першому поверсі четвірки і вам їх видадуть в обмін на карточки, що дають разом з ключем від номеру при заселенні. Лежаків біля басейну достатньо, але якщо хочете зайняти місце під парасолею, вставайте раніше) Біля басейну є ді-джей, він починає ставити музику десь об 11. Музика різна. І турецька, і англійська, і російська, декілька разів грав джаз. Інколи може бути гучно, особливо якщо ваш лежак близько до ді-джея. Анімація була мінімальна, один лише раз були якісь ігри і трохи танців. Загалом територія красива і доглянута. З четвірки можна піднятися на дах готелю і помилуватися красивим видом на море і місто.
Їжа і алкоголь
Буду чесною, їжа дуже посередня. Єдине, що було на висоті - це десерти і випічка. Але спробували їх ми мало, так як не хотілось набрати зайву вагу на відпочинку. Сніданок починається в 7.30. Кожного дня смажать омлет, тут я дозволяла взяти собі сіміт - хрусткий турецький бублик в кунжуті, є масло, різні джеми, йогурт, пластівці, овочі, оливки, сири (найсмачніший - сулугуні). В принципі, сніданки непогані, але одноманітні. Обід починався з 12.30. За гарячим треба було спускатись вниз по сходинкам, воно було дивним, часто було незрозуміло що там намішано. Кожного дня рис. Він смачний, але набридає. Декілька разів були смачні запечені баклажани. Суп мені сподобався лише одного разу. З холодного на обід багато овочів, зелені, бобові, бабагануж, один раз був салат з рибою. Вибираючи салати, будьте обережні. Краще не беріть те, що сильно залите соусом. Моїй сестрі було погано одного разу і ми думаємо, що це швидше за все, через якусь страву. Після обіду йде полуденок і на ньому давали бургери (швидше за все котлета соєва, ми так і не зрозуміли) і дуже смачну картоплю по-селянськи або фрі. На вечерю завжди щось смажили на грилі. Один вечір була дуже смачна риба. З фруктів були кавун, яблука та апельсини. В цілому, голодним лишитися складно, але до вишуканості цим стравам ну дуже далеко)) З алкоголю непогане пиво ( Efes) та біле вино. Рожеве мені було з якимсь дивним присмаком ну і червоне ще можна пити. Коктейлі - вода. Віскі - повний відстій.
По вечорам я брала скляночку ракі з льодом. Але цей напій на любителя, кому до смаку аніс. Також давали колу, спрайт, якійсь розведені соки з автомату. Але найбільший кошмар цього готелю - це кава. Вона огидна. І це обідно, бо в якраз в Туреччині в Стамбулі я колись спробувала найсмачнішу каву в своєму житті. Якщо ви поціновувач кави, як я, то ходіть її пити в кафе напроти готелю, там готують справжню каву в турці і дуже приємний персонал. Але відразу просіть подвійну порію, бо одинарна на один ковток) В цьому ж готелі ми і повечеряли в останній вечір смачнющими креветками на грилі, так як в готелі звісно, таким не балували. Сподобалось те, що в обох готелях була лінія роздачі і можна було вибирати, де поїсти. В трійці було спокійніше і затишніше. А коли хотілось більше тусовки, йшли в четвірку. Також навпроти готелю є столики під навісом і туди також можна піти і їсти з шалено красивим видом на море.

Море і пляж
Море красиве і чисте. Але було небагато водоростей. Можливо ми потрапили якраз в такий період. У готелю є власний пляж, але він невеличкий і неширокий. Лежаки на першій лінії завжди плавали у воді. Стережіть свої тапки) Захід в море зручний, на пляжі мілка галька. Також є лежаки на пірсі і звідти теж по драбинці можна зайти в море. Скажу чесно, від пляжу я очікувала більшого. По території готелю ходить хлопчина (на жаль, ім'я не запам'ятала) і продає екскурсію на яхту бухтами і різними пляжам з купанням у відкритому морі за 20 $. Візьміть, не пожалієте. Ми були в захваті і накупалися у чистюсінькому морі досхочу. Лише беріть багато крему від сонця, води і постарайтесь зайняти місце під навісом. Також майте на увазі, що це тусовочна екскурсія і музика гратиме гучно, а навколо всі питимуть пиво і куритимуть.
Контингент
В готелі відпочиває багато турків, росіян, українців і поляків. Є сім'ї з дітьми, тому біля басейну не завжди було спокійно. По нашому приїзду людей було небагато, але перед від'їздом помітно побільшало. Так, що офіціанти не встигали вчасно прибирати столи.
Персонал

Загалом персонал ввічливий і приємний. Але була ситуація, коли один з працівників бару запросив випити з ним після його зміни. Коли я відмовила, він розізлився і весь залишок відпочинку зло на мене поглядав і обслуговував абияк, з перекошеним обличчям. Це було неприємно, доводилось його уникати і ходити за напоями на інший бар, що знаходився в лобі готелю. Майте на увазі, що персонал готелю дуже погано спілкується англійською, не кажучи вже про російську чи українську мови. Що для мене було дуже дивно. Дехто навіть не розумів wine, beer. Доводилось часто використовувати перекладач. На роздачі не розмовляють взагалі. Просто тикаєш пальцем, що дуже незручно. Мені, як людині, яка не їсть м'ясо було непросто видивлятися кожну страву, гадаючи є воно там чи ні. Але було декілька працівників, що володіли англійською на високому рівні. Один з них дуже нам допоміг, коли при виселенні в нас трапилися проблеми з транфером.
Загалом відпочинком ми задоволені. Якщо ви не дуже балуваний турист, сміливо вибирайте цей готель, не пошкодуєте!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал