Це був чудовий відпочинок в казковому місці

Написано: 30 июня 2021
Время поездки: 17 — 24 июня 2021
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 9.0
Сервис: 9.0
Чистота: 9.0
Питание: 9.0
Инфраструктура: 9.0
Готель бронювали на 2 сім'ї ще до коронавірусу за раннім бронюванням в 2019р., але через пандемію нашу бронь заморозили до цього літа. Почитавши погані відгуки минулорічних туристів були в шоці і нічого особливого від готелю не очікували, але готель приємно вразив нас від першого моменту знайомства. Ми їхали за морем, гарними краєвидами і спокоєм і отримали все це сповна. Територія і види настільки вражаючі, що захоплює дух, жодні фото в інтернеті не передадуть тієї атмосфери. Жили в номерах 606 і 605, вони значаться як з видом на сад, але насправді вікна номеру 606 виходили на ліфт і море відповідно. Спершу думали змінювати на морський вид, але нас цілком влаштували і ті номери, що ми мали - двокімнатні сімейні.
Територія готелю дуже доглянута, чиста, багато зелені, між номерами - доріжки викладені каменем і білосніжні сходи, весь час було відчуття, що ми десь в грецькому селищі, дуже затишно і якось по-домашньому.
Щодо харчування - воно без надмірностей і саме такий підхід мені сподобався більше, ніж те, до чого звикли більшість туристів в олінклюзів. Сніданки і обіди - переважно однакові, але нас було 2 сім'ї (4 дорослих і 4 дітей від 4 до 14 років) і ніхто не був голодним ні разу, кожен знайшов собі щось до смаку. Їхні булочки - це щось ) На перший погляд може і виглядає, що не дуже багато їжі, але реально є все і для всіх. З фруктів вибір був невеликий - яблука, грушки, грейпфрут і кавун, іноді зранку і не було взагалі фруктів. Протягом дня - є декілька зон з снеками, лавашами, піца і т.д., але ми навіть половини не обійшли, бо всі були ситі між основними прийомами їжі. Морозиво дуже смачне, вафлі деколи пекли, але все це просто не влазить в звичайну людину )) На вечерю завжди було багато різноманітної їжі, були дні мексиканської, італійської, турецької кухні, рибний день, часто риба і м'ясо на грилі і все там дууже смачне. Навіть деякі десерти (я була впевнена, що турецькі солодощі - не моє) були дуже навіть класні. Одним словом нам їжі було більш ніж достатньо і їли і чоловіки і діти, всім всього було достатньо. Зі спиртного я пробувала тільки вино, то буває і краще, але рожеве цілком норм.

На території є грецький ресторанчик а ля карте, він платний - 10 Є з людини і ми до останнього сумнівались чи йти, але вирішили спробувати і були захоплені, нас годували кілька годин, дуже позитивний офіціант, класна атмосфера, тому я б сильно радила.
Пляжик невеликий, але місця всім вистачало, море біля пляжу мілке і треба трохи пройти, щоб поплавати, але є також декілька пірсів, з яких плавати зручніше.
Фішка готелю - панорамний басейн, всі пишуть, що це басейн для фоток, але сфоткатись в ньому гарно не так вже й просто, доведеться залазити з камерою, телефоном у воду, а от для купання і милування краєвидом - він ідеальний.
Анімації особливо не було, але один раз попали на аквааеробіку, то може ми просто розминались з тими активностями, що відбувались в інший час. Ввечері тиша, трохи бракувало якоїсь музики, але ми були в гарній компанії, то просто зависали на диванчиках біля чайного бару, слухали шум моря.
З мінусів - прибирання було не завжди добрим, і зовсім не залежало від чайових, нам двічі забували покласти туалетний папір і рушники забирали, а свіжі покласти забували. В усі інші рази все було чудово, мабуть від зміни залежить.
Весь персонал - чудовий, ми спостерігали як багато вони насправді працюють, при тому, що в масках, у формі в таку спеку, але чудово зі всім справлялись. Завжди привітно реагували, коли ми вітались і дякували їм турецькою, завжди питали звідки ми. Англійська в нас не дуже сильна, але порозумітись вдавалось завжди.
Це направду був чудовий відпочинок в казковому місці, ми залишили там частинку серця. Дякую усім -усім, хто створює цей комфорт і затишок в готелі Kairaba Blue Dreams Resort & Spa!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал