Хороший готель, мережевий, можна їхати спокійно

Написано: 11 июля 2019
Время поездки: 26 июня — 6 июля 2019
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 9.0
Сервис: 9.0
Чистота: 9.0
Питание: 9.0
Инфраструктура: 10.0
+ Дуже вдале розташування, власний пляж, безкоштовні парасольки , лежаки, близько бар, не треба нікуди бігати ні по воду, ні по напитки, смачна і різноманітна їжа - риба, курка, козлик, телятина, овочі, з фруктів були кавуни, сливи, персики, яблука, хотілось скуштувати диню, якраз був сезон, але не було.Гарний і чистий басейн, із самоочисною системою. Номер невеликий, але місця достатньо, є кондиціонер, телевізор з плоским екраном, міні-бар. Прибирали щодня, рушники міняли, миючі засоби є, фен є. Нема анімації, але , як писав дехто до мене - це скоріше +, аніж -. можна спокійно відпочивати без лишнього шуму.
-(Мінуси) Wi-fi тільки на ресепшені гарно ловить, в номерах нема, біля басейну поганий трафік, можна тільки переписуватись.
Якщо придиратись, то мінусів можна назбирати, але для мене вони настільки малі, що описувати не буду, бо в загальному готель хороший, туди їхати варто, мені там все сподобалось.

Наприклад, вся їжа смачна, але деколи подавали салати, які вже почали прокисати, думаю, це внаслідок недогляду персоналу або нестачі холодильного обладнання, бо в спеку це недивно. Я покликала офіціанта, показала прокислий салат, і його зразу забрали. Але це поодинокий випадок, без того салату можна обійтись і не їсти його. Персонал трохи халявить, коли немає начальства, але це недовго, зазвичай завжди хтось контролює роботу персоналу. А взагалі весь персонал привітний , в нашому номері не було холодильника, ми попросили, і нам принесли. Думаю, немає ідеальних готелів, все дуже суб"єктивно. В Costa 3S Beach їдьте однозначно, не пошкодуєте, там в основному відпочивають турки, поляки , мало українців і деколи росіяни, і Вам сподобається. Однозначно - хороший готель, я їм вдячна за гарний відпочинок.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал