Готель високого рівня!

Написано: 27 сентября 2021
Время поездки: 21 — 28 сентября 2021
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 10.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
Надзвичайно класний готель! Відпочивали з сім’єю, задоволені на всі 100%. Почну з поселення, на ресепш вас привітно зустрінуть, без додаткових оплат дають гарний номер. Вай-фай по всій території чудовий! Біля пляжу доречі теж тягне по всій території. Номера чисті, просторі. Прибирання кожного дня, зміна рушників і постілі. Міні бар поповнюють напитками (пиво в тому числі) кожного дня. Ліфт працює безперебійно, і їздить дуже швидко і безшумно. До моря курсує шатл бас, кожні 5-7 хв. За перебування тут довше 2 хв. не чекали.
Кухня… То тут окрема подяка за такий вибір смачнюших різноманітних страв. Риба (сібас, форель, сьомга) криветки, мідії кожного дня.
Черг немає, так як персонал настільки компетентний що ти не помічаєш тої кількості людей. Все подають швидко. Напитки хлопці офіціанти молодці, завжди пропонують приносять. За 7 днів не проїлося). Навпаки буде бракувати тих смаколиків. В ресторані на пляжі їда нічим не поступається головному ресторану. Все смачно подають і багато.

Море.пляж. Дуже широка берегова лінія, лежаків хватає на всіх, 3 бари з коктейлями, морозивом, перекусами. Акуратно, чисто. Плавний захід в море. Є тенісні корти, більярд, малий теніс, дитячий майданчик, волейбол. Аніматори молодці не дають скучати.
Цей готель дуже класний! Команда молодець старається! Хочеться повернутися сюди!
Дякуємо за бомбезний відпочинок!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал