Найкращий сімейний відпочинок в Delphini

Написано: 11 октября 2019
Время поездки: 1 — 8 октября 2019
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 9.0
Сервис: 9.0
Чистота: 9.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 9.0
Відпочивали 2+2 (1 і 4 роки). Заселили відразу ,так як приїхали о 15 годині.

Коротко про готель:

1. Номер: чистий,халати і тапочки,сейф,чайний набір,телевізор (показував українські 1+1,плюс плюс,2+2 і ТЕТ) мінібар (пепсі,фанта,спрайт,мінеральна вода,питна,пиво,сік по 2шт. соломка,вафелька по 1).Поповняли щоденно.

Ванна: мило і гель для душа в дозаторах,шампунь,лосьйон для тіла,бальзам,одноразовий набір для бриття, мочалки, набори зубних щіток і пасти, гребінці, вушні палички, ватні диски.Фен.

2. Територія: компактна,чиста,зелена, продумана (окремо дитячі басейн і гірки) зона +16,дорослі гірки,величезний основний басейн)

3. Харчування: все свіже і дуже смачно.

Великий вибір страв: соки,йогурти,фрукти,овочі(салати),перші страви(3 види),морепродукти,випічка,десерти,великий вибір елітних сирів(оригінал),м‘ясна нарізка(ковбаси,сиро-в‘ялене м‘ясо),дієтичний стіл.


Особлива увага дитячій зоні в основному ресторані:батут,карусель,стіл з блендером,стерелізатором для бутилочок,мікрохвильова,холодильник з баночний харчуванням (один вид овочного пюре ,один фруктового,йогурти данон -декілька видів, в пакетиках з трубочкою какао і молоко ,соки апельсин і персиковий)

4. Море і пляж: чисто ,пісок, завжди були вільні шезлонги, дитяча гойдалка,батут,корабель. Кабани (балі) платні.

5. Дитячі розваги: Kids club- СУПЕР!!!

Привіт Лєні,Ксюші,Алі,Владі,Burcu I Seren від Мітвія і Тіми з Івано-Франківська. Програми різноманітна: День пірата,випікання піци,фоторамка,браслети, ігри в басейні,фокусники,герої Мадагаскару,розмальовка футболки- (15€).Подаруночки діткам за участь.Вечером міні діско.

Луна-парк: паровозик,кораблик,колесо огляду,машинки,карусель-ланцюжок,солодка вата і поп-корн все -Безкоштовно !!!!! з 19.30-21.30.

6. Контенгент : 80% німці , а основному європейці 98%.

Велика подяка всьому персоналу за їхню роботу.Дякуємо за наш прекрасний відпочинок !!!!!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал