Хороший готель для невибагливих туристів

Написано: 17 июля 2018
Время поездки: 20 июня — 2 июля 2018
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 9.0
Сервис: 9.0
Чистота: 10.0
Питание: 6.0
Инфраструктура: 10.0
Готель ми знайшли самі на одному з пошукових сайтів. Більшість відгуків була адекватна ( тобто готель для невибагливих туристів), тому ми і обрали відпочинок в Kleopatra Moon Suit Hotel 3*. По прильоту нас трансфером доставили до готелю. Зустріли дуже привітно, персонал допоміг доставити наші речі в номер. Заселення пройшло вроді нормально, але ми почали виявляти певні неполадки в номері (двері нашого номеру не зачинялися, балконні розсувні двері взагалі не працювали, в тумбочках були відірвані ручки...),зголосивши на рецепцію, до нас прийшли на протязі 5 хв і усунули всі недоліки. У зв’язку з тим що ми приїхали в готель після 22.00 вечері нам ніякої не дали, але порекомендували ресторан неподалік в якому можна було смачно поїсти. Сам номер в якому ми проживали 12 ночей повністю відповідає фото! На протязі відпочинку у нашому номері прибирали 4 рази!!! Номер 2-х кімнатний з великим балконом. Присутні робочі холодильник, електрочайник, телевізор, кондиціонер та сушка для волосся!
Харчування All не зовсім відповідає, бо слабеньке... Фруктів мало, морепродуктів зовсім нема( за 12 днів подали 1 раз рибу на грилю),але голодними ми не були, так як дехто жалівся, бо були салати, гарніри, м‘ясні страви... На барі All тільки пиво, вино, горілка та ракі. Столики для сніданку, обіду та вечері потрібно займати завчасно, оскільки на територію готелю приходять відпочиваючі з інших корпусів і місць не вистачає не тільки за столиками, а й на шезлонгах біля басейну.
До пляжу дуже близько, іти приблизно 4-5 хв. Завжди добрий WI-FI. Багато вільних шезлонгів та парасольок!!! Пляж чистий. Поряд з пляжем дуже гарні спортивні та дитячі майданчики, алеї та парк!!!

На території готелю анімації нема, але менеджер готелю організовує поїздки на дискотеки, по магазинах і все це безкоштовно, а також ми мали вечірню прогулянку на яхті з пінною вечіркою та веселощами теж безкоштовно!!!
Персонал дуже привітний і веселий, стараються догодити всім відпочиваючим!!!
Особисто ми задоволені і додому повернулись з позитивними емоціями, які нам залишила в нашій пам‘яті Аланія та готель Kleopatra Moon Suit Hotel 3*
Якщо в житті випаде можливість потрапити знову в Туреччину в Аланію, то оберу саме цей готель для відпочинку!!!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал