Чудовий готель, раджу всім

Написано: 26 сентября 2016
Время поездки: 13 — 22 сентября 2016
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 7.0
Сервис: 7.0
Чистота: 8.0
Питание: 9.0
Инфраструктура: 9.0
Ми вибирали готель за такими критеріями: 5* UAI, район Аланії, добрі відгуки. Район Аланії тому, що їхали вже восени, і не хотілося, щоб сонце завчасно сідало за гори. В Аланії сонце здебільшого сідає в море - це ще й красиво. Ми відпочивали в Туреччині вперше, тож хотілося вибрати такий готель, щоб не зіпсував вражень від країни.
Теріторія готеля дуже зелена й красива, нагадує ботанічний сад. Наявний непоганий аквапарк. Багато барів та басейнів, все у доброму стані, і повсякчас доглядається. По теріторії безкарно лазять коти та кури, це додає колориту. Хоча до пляжу йти (або їхати) трохи й далеченько, але враховуючи багате харчування, це не так вже й погано. Сам пляж добрий, особливо сподобався пірс. На пляжі є чудовий бар, тож на обід у головний ресторан ми ходили далеко не щодня.
Ми жили на вілі, недалеко від другого ліфту. Номер оцінюємо на 4+, бо трохи тхне вогкістю, і фарба від неї де-не-де вже постраждала. Втім, номер досить просторий і зручний. Вайфай ловить, телевізор та кондіціонер працюють. Насправді, не так багато часу ми в тому номері й проводили, бо в готелі завжди є якась розвага.

Харчування майже ідеальне. Кожного дня - першокласна смажена риба (дорадо, сібас, бараболька, морський язик, боніто). Часто був салат з морепродуктів, декілька разів - велики креветки у клярі. Взагалі страв дуже багато, вони різноманітні, якісні і смачні.Те саме стосується і напоїв. Горілка, віскі, джин, текіла, бренді, лікери - все добрих марок. Бармени залюбки роблять багато різних коктейлів. Втім, повинен сказати, що пиво й вино залишають бажати кращого, а замість шампанського наливають бельгійський сидр. Як на мене, це навіть краще, але не кожен любить.
Анімація також чудова. Майже кожного дня виступають заїзжі артисти, танцювальні і циркові колективи. До того ж за десять днів п'ять разів була жива музика у барі "Лагуна". Нудьгувати немає часу.
Взагалі персонал приємний та доброзичливий, хоча подеколи й повільний. Батарейки у сейфі поміняли лише на третій день, зливний бачок в унітазі полагодили лише з другої спроби. Інших претензій не маємо.
Резюме: радимо цей готель - особливо для тих, хто вперше в Туреччині.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал