Готель хороший, але є мінуси: маленький пляж і проблеми з каналізацією

Написано: 15 октября 2019
Время поездки: 23 — 24 сентября 2019
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 5.0
Сервис: 8.0
Чистота: 5.0
Питание: 8.0
Инфраструктура: 5.0
Спеціально в цей готель не збиралися, потрапили в результаті овербукінгу в готелі, який забронювали в Аланії. З пропонованих туроператором готелів на 1 ніч, цей виявився найкращим варіантом за відгуками, хоча й знаходився далекувато, аж за Махмутларом. Їхали десь півгодини з Аланії.

Відпочивали з друзями вчотирьох. Всі дорослі. Приїхали перед вечерею в готель. Нам дали 2-кімнатний номер суперлюкс, з гідромасажною ванною (сказали це бонус). На 5-му поверсі. Номер чудовий. 2 санвузли. Балкон на схід. Все нове, все працювало.

Вечеря: досить різноманітна навіть для 5 зірок. В барі є все, що побажаєте. Але розбавляють, як і скрізь. Сніданок теж можна вибрати на різні смаки. На ніч спробували гідромасаж. Слабувато працює. Вода з крану не дуже тепла. Приймаючи масаж, можна замерзнути. Так що користі від такого масажу не буде.


І ще один мінус: дуже тхне з каналізації. Треба затуляти всі каналізаційні отвори і закривати двері до санвузлів, тоді не так сильно, але все рівно чутно. Не знаю, чи це тільки в нашому номері таке. Хоча це дивно, готель новий, а вже проблеми з каналізацією назрівають.

Ну і пляж через дорогу, по переходу, галька, вода чиста, захід нормальний, є пантон з містками. Але занадто маленька ділянка пляжу цього готелю. Весь час не вистачає лежаків. Люди буквально воюють за місце під сонцем. І це ми були в другій половині вересня. А що ж буває в сезон, краще не знати.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал