Все детально

Написано: 3 сентября 2018
Время поездки: 27 августа — 3 сентября 2018
Оценка отеля:
4.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 4.0
Сервис: 4.0
Чистота: 5.0
Питание: 5.0
Инфраструктура: 4.0
Читав раніше відгуки за готель, але поїхав, оскільки в той момент, коли я вибирав він коштував 510$, в той час, як Мармарис на 100$ більше, і крім того відстань до моря 1 км.
Щодо харчування: м'ясо 1 раз в тиждень, кури кожен 2-3 день, гарнір завжди був, напої - соки із концентратів, фрешів не було. алкоголь - пиво - розведене, вино не особливо, джин-тонік може бути, горілка звичайна турецька відносно нормальна, сорт горілки "Раккі" не сподобався.
Щодо проживання: коли заселяли мене в номер, на кондинціонері було 33 градуси, з мене тік піт, я покликав майстра, він щось там заправляв кондинціонер, Тільки тоді кондинціонер почав знижувати температуру на 1С протягом 30-40хв. Деколи приходилось включати його на ніч або на пів ночі. Як я говорив, що мені таке не підходить, мені пропонували за гроші змінити номер (хтось мені говорив 10$ -20$ )
Щодо моря : море тепле, чисте, спочатку було важко спускатись на море по плитах, потім купив тапочки для моря і навчився.

Щодо пляжу - лежаки з синтетичним матрацом, парасольки були з гілок дерев, посередині залізна трубка, вставлена у відро з цементом, деколи парасольки перевертались. Речі бажано на пляжі не залишати, оскільки ніхто з адміністрації за них відповідальність не несе. В мене вкрали рушник і майку.
Щодо екскурсій краще їх замовляти в окремих палатках екскурсійних (до речі як йти від готелю до центр Аланьї то приблизно 200м ), оскільки туроператори ставлять ціни завищені.
Щодо турків: часто пропонують платити водіям додаткові гроші, таке враження що багато жебраків.Але ніхто додатково нічого не платив
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал