Чудове місце для відпочинку на першій лінії від моря

Написано: 21 июня 2021
Время поездки: 9 — 16 июня 2021
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 10.0
Чистота: 8.0
Питание: 7.0
Инфраструктура: 9.0
Відпочивали в готелі з 9 по 16 червня.
Ми були одними з перших після відкриття, відпочиваючих було мало, спочатку взагалі в межах 20 чоловік, працював один бар, але нам було достатньо уваги. Персонал дуже уважний, приємний. Готель після реновації, викуплений новими власниками. Зроблено ремонт в туалетних кімнатах, повністю нова сучасна сантехніка, плитка. У нашому номері були тільки нові ліжка і матраци, в інших повністю нові меблі. Хороші вікна і балконні двері, повністю глушили музику з вулиці. Прибирали щодня.
Їжу накладає персонал, в масках і рукавичках. Багато овочів, оливки, сири, на сніданок є молочні каші, пластівці, йогурт, яйця, сосиски. М'яса небагато, в основному курятина, фруктів теж вибір невеликий, риби не дочекалися. На барі смачне пиво, капучіно, бармени готували смачнючі коктейлі.
Басейн чистенький, є одна гірка з окремим басейном.
Для дітей є ігровий майданчик і дитячий басейн.
Готель знаходиться на першій лінії від моря, має власний пляж.

На пляжі достатньо лежаків, навісів, є волейбольна площадка. Вхід в море - галька, і є каміння, бажано мати спецвзуття. Море чисте, але були немалі хвилі.
Містечко Конакли дуже сподобалося, в середу поруч з готелем виїздний ринок з недорогими фруктами. В магазинах в основному розраховувалися картою Монобанку, навіть кешбек нараховувався.
Wi-fi безкоштовно тільки з 14 до 16 год біля басейну. Так платний, 14 $ за тиждень.
Загалом враження дуже хороші.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал