Чудовий готель для родин із дітьми. Поради і нюанси

Написано: 19 июня 2019
Время поездки: 7 — 17 июня 2019
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 9.0
Чистота: 8.0
Питание: 8.0
Инфраструктура: 9.0
Вперше в Туреччині, до того - лише Єгипет і Європа - через дайвінг і багате море. Летіли через туроператора Корал Тревел - жодної затримки рейсу чи трансферу, все вчасно. Їхали з чоловіком і 4-річною донькою, вибирали готель із акцентом на дитячі розваги. Ми - активні туристи, багато їздимо, гуляємо, розвідуємо нові місця. У цьому готелі так співпало, що усі наші очікування перевершені. По-черзі переваги:
Перша лінія. Море з балкону, ресторан із видом на море, море за 3 хв від номера - це неймовірно. Гарний пляж - поряд Черепашиний острів - чоловік пірнав із маскою і бачив 4 морських черепах, із однією плавав. З іншого боку - невеликий мис із хвойними деревами - ми там робили романтичні пікніки і дивилися на захід сонця.
Їжа. Після Єгипту це не передати словами. Різний вибір м'яса, салатів, гарнірів, солодощів. Вразило, що за півгодини до закриття доставляли нові лотки із стравами. Щодня морозиво чи полуниця увечері.

Анімація. Дитина в захваті, а вона рада - раді і ми. Були пінні вечірки, щодня танці для дітей до 12 років. потім - шоу для дорослих. До речі, високого рівня, не "бродячі актори". Були повітряні гімнасти, ілюзіоністи, арабські танцівники, ілюзіоністи, денс-шоу і т.д.
Номер і обслуговування. Нам пощастило - бунгало під назвою Лілія - третій поверх з видом на море. Після капремонту, дорога сантехніка, плазма. Прибирання щодня без 1 долара якісне.
Розташування.
Готель між Аланією і Анталією. Були там і там - їздили автобусами - 1 долар і 5 доларів відповідно. Зоопарк в Анталії не рекомендую - дуже бідний.
Недоліки:
Напої. Алкоголь несмачний, кава несмачна. Брали своє. Нема праски безкоштовної, чайника в номері, пляж можна краще прибирати. Гід на зустрічі "розводить" на екскурсії півтори години. Не беріть - завищує в 2 рази.
Отож, якщо ви сімейна пара із дітьми до 12-13 років - вам сюди. Краще й не придумаєш.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал