Незабутній відпочинок!!!!

Написано: 3 июня 2018
Время поездки: 25 мая — 1 июня 2018
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 7.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
Ці 7 днів були справді незабутніми для мене!!!Ми довго вибирали готель,і приїхавши в Diamond hill,я зрозуміла,що ми не помилилися з вибором!!!
Приємний інтер'єр цього готелю доповнював надзвичайно привітний і ввічливий персонал!!!На рецепшині (в 1:00 год ночі) нас уже чекали з приємною усмішкою Fatih і Yunus...Нас поселили в дуже гарному номері з видом на море (і ми за це нічого не доплачували) .В номері було дуже чистенько,... кожного дня в кімнаті прибирали(правда ,деколи була старанна прибиральниця,а деколи поприбирали аби було більш-менш чисто). Їжа надзвичайно різноманітна і дуже смачнюща,підійде навіть для найвибагливіших....Хочеться згадати надзвичайно привітного ,веселого і турботливого офіціанта Ahmeta ...Кожного разу ,коли снідали ,обідали чи вечеряли нам хотілось сідати за столик ,де обслуговував саме Ahmet....Він завжди турбувався,щоб ми мали все необхідне і вже своєю привітною усмішкою піднімав настрій ???? Ahmet майстер своєї справи,і щонайважливіше,він любить свою роботу і робить це з душею !!!! Анімація просто супер,аніматори не дозволяли нам скучати,справжні веселунчики!!!! І що саме найприємніше,що вони завжди враховували побажання відпочиваючих(зокрема,коли я запиталась чому на пляжі немає музики,через 10 хв. Alex уже приніс колонку ).
Пляж зовсім недалеко від готеля ,5 хв.ходьби...дуже гарний ,пісочок,..зручний захід в море ,.....а морееее- це просто казка!!!!!

Я просто в захваті і від готелю,і від персоналу, і від пляжу....
Жаль тільки одного,що так мало????
Хочу повернутись сюди знову і обов'язково повернусь тільки сюди ,в Diamond Hill!!!!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал