Хороший отель!

Написано: 27 июня 2021
Время поездки: 8 — 21 июня 2021
Кому автор советует отель: Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 10.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
Якщо ви полюбляєте прокидатися і засинати під шум моря, якщо ви хочете, лежачи в номері насолоджуватися шикарним виглядом на море, тоді вам у Anitas Beach Hotel. Першого разу потрапили в цей готель у 2019 році і закохалися у нього. Тому цього року знову обрали Anitas. Це готель для активних туристів. Для тих, хто любить море так, як любимо його ми??)))
Персонал - всі дуже уважні, привітні, завжди вислухають і допоможуть.
В ресторані кожного разу зустрічали як дорогих гостей))) Харчування на високому рівні, дуже смачно і різноманітно.
Особливо хочеться відмітити Євгенія - Гест-Релейшен щодня підходив до гостей і цікавився чи все влаштовує, чи є якісь побажання і як чарівник їх виконував. У нас була ситуація з буйками, а вірніше з їх відсутністю))) Ми звикли плавати до буйків, а тут оп і буйків немає. Зустріли Євгенія і зробили зауваження і буквально через 2 дні все зробили)

Команда аніматорів це взагалі бомба. Їх було лише троє, але вони були завжди, постійно і всюди. Ранкова зарядка, дартс, настільний теніс, аквааеробіка(у Аніла аквааеробікою займалися навіть мужчини!!!), пляжний волейбол, водне поло, конкурси в басейні, зумба, дитяча дискотека і вечірня програма для дорослих. Надя, Джиган і Аніл - ви супер молодці і нереально круті))).
Пляж - камінні плити, піщаного входу до моря немає. Вхід в море з понтону. Піщаний пляж є неподалік - 200 м праворуч і 400 м ліворуч від пляжу готелю.
Дякуємо всім за чудовий настрій і відпочинок!!!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал