Можна поставити було 7, але КРАДУТЬ!!!

Написано: 27 августа 2018
Время поездки: 16 — 23 августа 2018
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
4.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 6.0
Чистота: 4.0
Питание: 7.0
Инфраструктура: 5.0
Чому низька оцінка? Тому що КРАДУТЬ! Все дуже хитро, прибирають через день в обід, а в останній день, коли вже ми розслабилися, лишили документи вдома і пішли покупатися в морі до сніданку, то чомусь в номері вирішили прибрати о 8!!! Забрали постільну білизну, полотенця, 100$ прихватили, навіть підводку для очей не понижували забрати. Так що, хоч можна жити в номері до 12, покупатися не вийде! В цей самий час у іншої жінки, що летіла з нами безцеремонно зламали валізу!!! Якби не цей скандал, то я готова готелю була поставити «4». І так, що я збиралася писати...

Готелі в яких я жила - люблю оцінювати по пунктах. Скажу так, я не балуваний турист, в 5* готелях не жила, тому, можливо оцінки мої будуть завищені!


Харчування - 4. Було приємно, що тільки приїхали, нас нагодували, а вже потім поселили. В їжі я перебірлива, але голодною ніколи не лишалася! Снідали булочками із ковбасою, булочками з маргарином і булочками з варенням!) Вечеря більш різноманітна. Є рис, картопля, макарони, м`ясо, риба. Із фруктів - дині і кавуни. Навіть якщо ви щось візьмете в номер-всім на вас всерівно! Їжте на здоров’я!

Чистота - 2. Самому готелі можна і 3 поставити, але араби які живуть, як кажуть, «де їдять, там і ср...ть», особливо жах і шок навів туалет біля рецепшона!!! В номерах нормально, із шафи неприємно пахне), плитка в душі не ідеально чиста, постільна білизна і рушники не першої свіжості. Загалом-все нормально!

Номер - 4. Номер великий, просторий балкон, є два дзеркала, шафа, тумбочки, лавка, кондиціонер безкоштовний (але просять заставу у 20дн за пульт, але він вам не потрібен, кондиціонер можна просто витягувати із розетки????), із 3 розеток дві були робочі, із 4 ламп світилося 2і, подушки не зручні, комарів немає. З водою проблем небуло, знову ж, хотілося б більше чистоти і тиші, бо дискотека під вікнами юхууу яка, перші ночі я думала, що заснула десь в Україні в нічному клубі!!! Щось у ванній постійно протікало, тому калюжа була постійно, прибиралося в номері через день, але поли у ванній не витирали. Але балкон - яка краса, вид на безмежно-блакитне море! За це можна все їм вибачити)

Територія - 4. Територія готелю маленька, але якщо ви «рання пташка», то ви застанете чисті, вимиті доріжки, поки араби не проснулися і їх не засмітили, полежати на безкоштовних лежаках біля басейну, спуститися із двох гірк, сфотографуватися біля пальм, квітів, ошатних бунгал. Компактененько, але є де прогулятися та зробити гарні фото. Лавочок немає, тому вечером нема куди і пройтися.

Розташування - 4. Тут є як і переваги, так і недоліки. Це найвіддаленіший готель Сусу. Тому тут спокійно, чисте море, але ж до міста далеко добиратися. Таксі рідко доїжджає і обійдеться десь в 6-9дн до центру (до порту і Медини відповідно), можна доїхати ма маршрутці за 1дн. Після 9 вечора таксі дорожчає на 30%. Але, подивившись на готелі в центрі, які мають пляжі спільні із міськими, то краще їхати в цей готель. Перша лінія!!!

Інтернет - 3. Був! І вже добре, що хоч просто був. На рецепшені показали точку в холі де можливо відправити хоч якесь повідомлення додому. Працює нормально лише рано вранці і вночі.


Анімація - 3. Такоє... Можливо, це у порівнянні із Єгиптом, то дуже слабенько. Із того, що я побачила, ранкова зарядка на пляжу після 10год, коли дуже вже спекотно і вона відбувається прямо на сонці, на піску. Далі іде пляжний волейбол, також на сонці. Ще люди грали в басейні у водний волейбол. А о 21.00 розпочинається шоу-тайм. Розпочинається стандартною дискотекою для дітей, щодня 45хв діти танцюють одне і те ж, раз таки дочекалися фаєр-шоу, йшло воно близько 15хв, зовсім не вразило і була «міс-готель» так як було сумно, то якусь годинку повеселилася і взяла участь. А далі диско...кожного дня під вікнами...та Ц хороші ж в них колонки!!! Всю відпустку протанцювала в ліжку до 24год. А по українськом часу, це 2година ранку!!!

Море - 5. Хоч це і не заслуга готелю, але воно тут шикарне, чисте, блакитно-мятне. Тепле-тепле +26) Але з’явилися медузи, малесенькі, ви їх не помітити, але місце ураження пектиме не менше 6год, сліди ужалу зникли через годин 16. ЩОБ ЗНЯТИ СИМПТОМИ УРАЖЕННЯ МЕДУЗОЮ-ПОМАЖТЕ ШКІРУ СВІЖИМ ПОМІДОРОМ.

Пляж - 4. Гарний пісочок, на ньому можна лежати просто на полотенці, яке, доречі, ми також брали з собою бо тут їх не дають, або треба шукати і то, це за окрему плату. Зліва пляж безкоштовний із зонтиками яких невистачає, з права - платні лежаки і зонти, за місце платите 2,5дн. Ну ми лежали на своїх ламзаках під платними зонтами безкоштовно, ну це незаконно, але ми ж дівчатка....???? Якщо дуже не придивлятися до піску, то можна сказати, що чисто на пляжу, принаймні вранці прибирають із мусорок, а сам пісок ніхто не чистить.

Алкоголь. Не оцінюю. Були на полупансіоні (НВ), то алкоголь, вода, кола, соки (соки вранці були безкоштовні) - все було за окрему плату, тому купували в магазині через дорогу, ціни в магазинах всі одинакові. І якщо думаєте пити, врахуйте, що це мусульманська країна, алкоголь в магазинах не продається ????. В центрі Суса є магазин Дженераль, там є спиртне, але, по наших мірках, вибір слабенький.

Безпека-2. Є кілька камер, які слідкують і охорона готелю. Але, як виявилося, треба нас не від терористів охороняти, а від ворів із персоналу.

Екскурсії - 4. Думала ставити 5, все чудово, пунктуально, комфортні автобуси, але нам обіцяли безкоштовну поїздку в подарунок, її переносили-переносили, та так і не повезли (Анекстур)

Персонал - 1. Після пограбування пояснили, що персонал роками працює один і той самий, що походу у когось є дублікати ключів, і спокійно, в останній момент, коли немає часу розбиратися - крадуть. Схема явно налагоджена і тут замішана більшість робітників!!!

Персонал - 4. Всі приємні люди, стараються на робочих місцях, ввічливі, намагаються потоваришувати із кожним. Або ж їм просто на тебе всерівно! Лише на рецепшені молоденька дівчина, яка повинна бути «обличчям» закладу, чи то незнає ніяку мову, але швидше притворяється, що не володіє ні російською, ні англійською.

І знову ж, це 2* готель, їдьте і не порівнюйте з 4*! Яка плата, така й ціна. Скажу так, в Ураїні на морях я жила в таких місцях, що пройшовши цю школу виживання в наших екс-радянських гуртожитках, будь-який виглядає непоганим.

Загальне враження 4. Від Тунісу - чудове, але брудно і, головне, крадуть тут часто і скрізь! В цей самий день в 5* готелі зламали сейфи і все вкрали. Так що, навіть сейф вас не врятує!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал