Супер готель

Написано: 13 октября 2017
Время поездки: 9 — 16 августа 2017
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 10.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 7.0
Таїланд це рай !!!
До готелю з аеропорту їхали не більше двадцяти хвилин. Приїхали раніше, але чекали на заселення не довго.
Заселялися в віллу, тому що вона величезна, чиста, гарна, з панорамними вікнами, що виходять прямо на море. Коли однієї ночі йшла тропічна злива, це було щось - лежати і спостерігати таку красу. І ще свій особистий басейн, з якого розпочинався кожен ранок. Встаючи з ліжка ми відкривали двері і просто падали в басейн.
Ті, хто жив в корпусах - до моря доїжджали на баггі. Пішки - хвилин 10.
Море чисте, пляж прекрасний. За рестораном постійно було видно літаки! На пляжі є місце де можна сфотографуватися з пролітаючими літаками. Вони часто заходять на посадку з моря!
СПА у них шикарний, тайки знають свою справу в масажі.
Прекрасний спортзал. Територія готелю в цілому шикарна. Басейн з виглядом на море просто вражає. Взагалі на території 2 чудових басейни.
Готель підійде для відпочинку з дітьми.
Персонал дуже приємний.

Прибирання щоденне, зміна білизни раз в три дні. Є чайник, щодня поповнюють чай-каву в номері. Інтернет є, але слабенький.
Територія доглянута, басейни чисті. Є навіть аквапарк і дитячий клуб, який працює до пізньої, але ми ним не користувалися, просто бачили там тайських доглядальниць.
На пляжі є місце біля хвилерізів де хвиль менше. Сам пляж довгий і чистий.
Харчування шикарне, кожен день щось новеньке, то мексиканська кухня, то гриль то ще що-небудь. Було багато морепродуктів, овочів і фруктів. Ті хто не брав "все включено" в результаті харчувалися в готелі. На вулиці не готують так смачно.
Анімації немає взагалі. Але вона і не типова для цього регіону. Як на мене - так це і краще. Не люблю нав'язливий сервіс. Навіщо потрібні ці клоуни, коли навколо така природа.
Поряд з готелем є магазинчики, кафешки, обмінники.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал