турбюро Ирины Борщенко-фуфло

20 августа 2009 Время поездки: с 08 августа 2009 по 19 августа 2009
Репутация: +7
Добавить в друзья
Написать письмо

Цього літа їздили до Словаччини з турбюро І.Борщенко.У Вишні Ружбахи, готель Магура. Кажуть,що він трьохзірковий, хоча цього не видно.Поселили у номер під дахом на чотирьох, а ми такий не замовляли,. Переселити не хотіли, хоча готель був пустий. Лише через кілька днів понаїхали словаки.Харчування - жах. Таке їсти людям не дають. Капусняк кислючий. Овочів і фруктів нуль.Ми обурились і нам дали типу салат з огірків, а то якась калапеця, ні на вигляд ні на смак неприємна. Пити замість соку давали якийсь юппі, декілька раз лише був чай. У турбуро було сказано про зх разове харчування(прекрасна кухня). Лапша. Екскурсії, що пропонувалися не були виконані. Коли ми туди приїхали, Інна Миколаївна(типу наш керівник) сказала, що 60 євро -це лише на три екскурсії і з чого це ми взяли, що їх має бути більше.Капаючи їх на мізки, добилися того, що з"їздили у Краків і у Стару Любовню. Були в аквапарку у Попраді. Саме місто- не варто того, що туди їхати. Одна маленька центральна вулиця з магазинами і все.А ми приїхали не по магазинах ходити, а активно провести канікули.За екскурсії доплачували.

Якось у номері перегоріла лампочка, сказали Інні Миколаївні. Результат нульовий. А на ресепції майже ніколи не можна зловити когось.Ставлення персоналу хамське. Судіть самі. Коли ж у душі згоріла лампа, то на ресепції сказали,що що тут такого, адже ви завтра їдете. І для чого це нам світло у душі і у номері!?Ми мабуть у ночі все бачимо... Вас це влаштовує, мене ні. І овочі ми не їмо у своєму Кмєві, лише чіпси і картоплю-фрі.І як можна давати спуск такому. Де толерантність, повага до туристів. Миж заплатили гроші і не вимагаємо більшого, ніж коштують послуги.Приїхали на відпочинок,а не на битву за гідність своєї країни.Коли з тобою у такому різкому тоні розмовляють, це ображає.


У Вишніх Ружбахах є купелі, але вони платні: крита- по 3 евро на год і 4.5- відкрита на день. Але врахуйте, що можете знайти у там плаваючі тампони чи побачити дітей у памперсах. Де елементарна гігієна, ау-ау де вона?

Хочете відправити дітей сюди, не варто. Все одно керівник Купрій Інна Миколаївна за ними дивитися не буде. А виявляється ще й вчителька.Підфортить, якщо буде хтось іще дорослий, що нагляне за вашою дитиною. Якщо дитина каже, що її нудить і вона не поїде на екскурсію, варто зреагувати, а не сказати: "Що таке? Бігом йдіть за нею. Що значить не поїде!" А відповідальність за життя цієї дитини лежить на ній, ну і що, це ж не її власна, вона ж бо приїхала купатися лише в Ізабеллі, а все інше до одного місця.

Якщо Ви хочете траванутися і погано провести канікули, то Вам сюди.

Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал
Чтобы добавить или удалить фотографии в рассказе, перейдите в альбом этого рассказа
Похожие рассказы
Комментарии (12) оставить комментарий
Показать другие комментарии …
аватар