Тршебоньский замок

Маленький замок з багатою історією
Оценка 8110

24 сентября 2020Время поездки: 7 июля 2005
Тршебонь - маленьке місто, населення всього близько восьми тисяч. Старе місто здається іграшковим - маленькі красиві будиночки. Замок мені теж видався невеликим, хоча вікіпедія каже, що це один найбільших замкових комплексів у Чехії (з огляду на парк, швидше за все так і є).

У Тршебоні були в один день з Ческі Крумловом, вже після Крумлова. Тому не можу сказати, що замок мене сильно вразив. Подивилася сайт, я була на базовій екскурсії по покоїв епохи Рожемберков, дуже заінтригувала екскурсія по особистим покоїв Шварценбергов, там мені повинно сподобатися більше. На території комплексу знаходиться усипальниця Шварценбергов.

Тим, хто цікавиться історією Чехії, був в замку Крумлов і Глубока над Влтавою, для повноти уявлення про їх власників і їх повсякденному житті, звичайно потрібно відвідати і Тршебонь.

Ну і який замок без привида? Тут живе Біла Дама, до нас виходила і навіть фотографувалася. А ще були в підвалі для тортур.

Цей регіон у мене в листі очікування, поки писала цей відгук зрозуміла, що явно ще раз не тільки заїду в Тршебонь, але навіть сходжу до замку.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал

МЕСТА РЯДОМ
ВОПРОС-ОТВЕТ
Нет вопросов