Прекрасний готель з невеликими мінусами

Написано: 20 февраля 2022
Время поездки: 6 — 13 февраля 2022
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 9.0
Питание: 8.0
Инфраструктура: 8.0
Важливий момент: з Мале на цей острів потрібно добиратись внутрішніми авіалініями (30 хв.) + 30 хв. на швидкісному катері, або приватним літаком прямо з Мале (30 хв.)

Готель Fiyavalhu Maldives розташований на острові, де проживає місцеве населення, але зі всіх сторін обгороджений, тому що виходити за його межі суворо заборонено! Через цей момент на строві повністю відсутній та заборонений алкоголь, тому всі напої і коктейлі - безалкогольні.

Територія: компактна, все засаджено зеленню та квітами, дуже чисто та охайно. Багато ящірок, летючих мишей, крабів і т.д.
Мінуси: тут ви не зможете побачити заходу Сонця, оскільки воно заходить на протилежній стороні острова, куди туристам не можна заходити.
Комарі просто нещадні, хоча кожного вечора територію обробляють димом, але це не рятує ситуацію. Обов‘язково беріть засоби проти укусів комарів!
В деяких місцях був присутній запах каналізації.


Номер: дуже просторий, все новеньке, надзвичайно чисто. В номері є на особу в день 1 л води (негазованої), кава, чай, чайник. Ванна кімната відкритого типу, крім шампуню і гелю для душу більше нічого немає; дуже дивно, що відсутній лосьйон для тіла. Прибирають кожного дня на 4/5.
Мінуси: в туалеті був присутній запах каналізації.
Відсутність стандартних засобів для особистої гігієни.
Інтернет ніби як присутній, але надзвичайно повільний, або не працює взагалі (вважайте, що його нема).

Пляж: чистий, достатньо лежаків, однак нормальний захід у воду є лише в одному місці біля головного ресторану, де завжди збирається велика кількість людей, в інших місцях, де менш людяно є великі каміння на дні, або кам‘яні слизькі брили, через які потрібно спочатку перелізти, аби добратися до океану (справа небезпечна).
Мінуси: тут відсутній риф, тобто кольорових рибок ви тут не побачите, є залишки мертвого рифу, де плаває декілька рибин, але це все. Для того, щоб поплавати з рибками, потрібно замовляти тур, який коштує в районі $50-$100.
Величезний мінус: прямо біля берега виведена каналізаційна труба, я розумію, що все повинно кудись діватись, але це надзвичайно близько, такі стічні труби повинні бути виведені мінімум на 50 м від острова!

Харчування: все надзвичайно смачно, але трішки одноманітно - рис, макарони картопля, різні салати і т.д. З фруктів - кавун, папайя, гуава, апельсини, ананас та яблука.
Мінуси - дуже багато смаженого і практично відсутність смачного солодкого (можливо для когось це і плюс).

Розваги: ввечері на острові можна зайнятись спортом, пограти в настільний теніс, більярд, настільний футбол, або пити безалкогольні коктейлі на барі. Більше зайнятись нема чим.
Мінуси: відсутність розважальної програми, в басейні можна плавати лише до 18.00.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал
Комментарии (0) оставить комментарий
Показать другие комментарии …
аватар