Якщо для вас важливий сервіс та гостинність, то вам не сюди...

Написано: 16 августа 2022
Время поездки: 2 — 11 июля 2022
Оценка отеля:
3.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 3.0
Сервис: 3.0
Чистота: 2.0
Инфраструктура: 8.0
Я не дуже вибагливий турист, тому ті негативні моменти, які чекали на мене на віллі Баліч не зіпсували мені відпочинок. Але більше я сюди не повернусь і, відповідно, не порекомендую нікому.

Справа навіть не в самій віллі, насправді. А в людях та сервісі. Далі детальніше.

Свою "гостинність" власниця вілли Міла Баліч показала нам одразу, коли ми ще навіть не встигли заселитись...

- Коли у неї запитали, чи може вона дати праску, аби люди могли попрасувати свої речі, вона відмовила ) Спочатку запитала, скільки речей потрібно прасувати. "10? Ні, що ви?! Це забагато! Не дам праску! " Мовляв, у нас тут багато роботи (прання, прасування) і ми не можемо дати праску, бо самим треба. Це, як на мене, показник того, що очікувати на достойний сервіс і турботу про комфорт гостей тут не варто. Невже вартість праски така висока, що не можна придбати хоча б одну для гостей вілли?!


- Заселення ми довго не чекали і ключі від но меру нам вручили одразу по прибутті. АЛЕ! Зайшовши в номер, я побачила, що він неприбраний: простирадла зім'яті на ліжку, сміття в відрах, брудні рушники і т. д. І коли я ввічиво і без претензій повідомила про це власниці, вона вирячила на мене очі і сказала: "Вы что, нервничаете?! Я вас раньше пустила в номер! "... Якась дивна реакція... Можна ж було просто повідомити, що номер ще не встигли прибрати. Чи сказати, що потрібно зачекати, поки приберуть...

- Це не все. На території вілли є басейн. Користуватися ним можна з 9:00 до 20:00. Стрибати в нього не можна. Плавати в масці, ластах і т. д. теж. Моя дитина, забувши, про те, що стрибати не можна, таки стрибнула в той басейн один раз. Щойно це сталось, господиня миттю вибігла з дому і побача сваритись. Склалось таке враження, що вона стояла за дверима і очікувала цього моменту ))

- Ще один нюанс - прибирання. Точніше, його відсутність. Ми зупинялись на віллі на 9 ночей. За цей час постільну білизну нам змінили один раз. Вологого прибирання не було жодного разу. Якогось дня не поставили туалетний папір. Також одного разу мокрі рушники забрали, а чистих не дали. Добре, що свої були...
Від сусідів чула скарги на покоївку, яка заходила прибирати, коли люди були в номері і навіть на прохання зачекати, поки вони підуть, нагло заходила і починала робити свою роботу )

- Номер був дуже-дуже компактний. Затісний навіть для двох людей. Між ліжком і кухонним блоком неможливо було розминутись )

- Засмутило те, що власниця відмовила в можливості пізнього виселення, хоча, як ми потім зрозуміли, наш номер стояв порожнім до вечора точно. Виселитись з номера потрібно о 09:30. А автобус, яким ми мали повертатись додому, виїжджав аж о 22:00. Тобто у нас міг би бути повноцінний день відпочинку на морі. І ми ж готові були заплатити! Але Міла нам відмовила, сказавши, що поселятиме нових готсей. Хоча, як я вже сказала, номер тільки прибирати почали близько 20:00 вечора...
Вона дозволила залишити речі біля входу в віллу і все. Можливості прийняти душ чи сходити до туалету у вас немає. Запропонувала нам приймати душ та переодягатись на пляжі.

Здавалося б, нічого страшного, але такі моменти псують загальне враження... Зайвий раз не хотілось пересікатись з власницею чи просити її про щось.

Якщо такі моменти вас не лякаюсь, то можете розглядати Віллу Баліч, як варіант для зупинки. Просто берете з собою свою праску і уникаєте зустрічей з власницею і все ок )

Розташування вілли хороше, поблизу є кафе і ресторани, пляжі близько. Природа неймовірна!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал