Вілла непогана, хоч і розчарувала деякими недоліками

Написано: 3 ноября 2013
Время поездки: 8 — 19 августа 2013
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 7.0
Сервис: 5.0
Чистота: 6.0
Инфраструктура: 7.0
Загалом вілла непогана, хоч і розчарувала деякими недоліками, до яких ми готові не були, проте вони нам медовий місяць не зіпсували:)
ПЛЮСИ:
тихе місце, балкон з чудовим краєвидом, кондиціонер, Інтернет. У номері гарні меблі, сантехніка, міні-кухня (холодильник, плита, витяжка, посуд, мойка, навіть рушники і плин), при бажанні, закупившись продуктами, можна спокійно готувати самому. Хоча в ресторанчику поблизу теж можна дуже смачно і недуже дорого поїсти.
МІНУСИ:

далеко до моря (метрів 500 спускатися з гори), але дороги дуже гарні, навіть стежки бетонні і зі сходами, не ґрунт); поблизу лише 1 ресторан і 1 магазин, немає вибору; хазяїни вілли індиферентні до відвідувачів (зустрічала і поселила сама покоївка, хазяйку випадково лише на 2-ий день побачили). З Інтернетом були великі проблеми, один раз пропав на півдня; кондиціонер працює дуже шумно(першої ночі було важко спати через шум, а виключити неможливо - у номері ставало невиносимо жарко); труби (або якісь внутрішні комунікації) дуже скриплять (свистять); постійно шумить холодильник; у номері прибирають 1 раз на тиждень; туалетний папір і мило не дають вчасно (ми шукали сербський розмовничок, тому що покоївка іншої мови просто не розуміла, і йшли до неї просити що треба, ось так:).
На море треба брати спеціальне взуття для плавання - дуже важко ходити по кам'янистому дні. Було важкувато долати шлях (в гору) з моря до вілли в таку спекотну погоду. Іноді це було причиною того, що після обіду, перепочивши, похід на пляж ми заміняли пішою прогулянкою до пізнього вечора по красивих місцях, яка приносила не менше задоволення.
А взагалі, Чорногорія - це ЩОСЬ, прекрасний вибір для відпочинку.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал

Комментарии (0) оставить комментарий
Показать другие комментарии …
аватар

ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ ОБ ОТЕЛЕ
  • Вілла непогана, хоч і розчарувала деякими недоліками

СМОТРИТЕ ТАКЖЕ