Все супер!

Написано: 7 августа 2022
Время поездки: 28 июля — 5 августа 2022
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 10.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
Їхали автобусом з Києва близько 40 годин. Автобус не під’їжджав до самої вілли, а зупинився на зупинці, де всі відпочиваючі Будви вийшли. Нас чекав трансфер до нашої вілли.
Готель розташований в ідеальному місці - пляж, Старе місто, магазини продуктові, пекарня, базар - все поруч. В апартаментах є все, навіть штопор. Чисто, рушники міняли 3 рази за 8 днів.
В апартаментах на 2 особи є власна кухня з усім необхідним посудом, миючий засіб та ганчірка для миття посуду.
По приїзду в апартаментах на нас чекали 2 пакетика чаю, кави та печиво - дуже приємно, оскільки приїхали майже о 12 ночі.
Власниця готелю розуміє і говорить російською (трішки, але все необхідне пояснила), дуже приємна, за весь наш відпочинок ні разу нас не турбувала.
Хочу зазначити, що на віллі декілька апартаментів здаються, одночасно з нами відпочивали ще українці, місцеві, серби, італійці і жодного рашиста!

Ціни - комплексних обідів чи вечерь - не зустрічали, ціни в кафешках в Старому місті різні, приблизно 7-10 євро за страву.
Піцца (шматок) 2.5 євро, гірос (лаваш з м’ясом, картоплею та овочами) 3.8 євро, вода в маркетах 60 центів за 1.5л, кола - 1.6 євро за 1.5л.
Ціни на пляжі - 2 лежаки+парасолька 25 євро ( пляж Могрен). В Бечічі на пляжі такий комплект коштує 10 євро, кола - 2.5-3 євро за 0.33-0.5л.
Однозначно рекомендую іншим та планую повернутись саме сюди.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал