Montenegro - морський коктейль з присмаком гір

Написано: 20 августа 2015
Время поездки: 31 мая — 13 июня 2015
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 10.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
Відпочивали минулого року в Монтенегро (італійська поетизована назва Чорногорії), у маленькому поселенні Блізі Куче, вілла Apartments Nikoli?
Житло вибиралося по наступних параметрах:
Красива природа
Віддаленість від міста (повний релакс)
Ціна
Позитивні відгуки
Написав на email готелю, незабаром отримав відповідь, що все ок, нас зустрінуть.
Путівку купляли у агенції JoinUp (дуже приємні менеджери, рекомендую).
З Тівату до апартаментів близько півгодини їзди.
Отже що сподобалось у апартаментах:
Приємний персонал (дуже гостинний хазяїн, який 2 рази нас підвозив до пляжу і найближчого міста, дівчата на ресепшині, які досить непогано володіють англійською)
Тихе, мальовниче місце (з відкритої тераси відкривається вид на сад і море, яке здається значно ближчим, чарівні заходи сонця під пляшку вина - те що доктор прописав). З іншого боку готелю гірський хребет - майже прямовисні стіни, які підходять впритул до загорожі.
Помірні ціни
Чиста постіль, всі необхідні кухонні і гігієнічні додатки в номері

Найкращий пляж з усіх, які бачили в Чорногорії, - Drobni Pijesak, чиста бірюзова водичка, невелика кількість людей (до 100, зранку ще менше), шикарні скали, з яких можна пірнати, морські їжаки, зграї рибок, морські їжаки і підводна печера. Можливо комусь не сподобається кам’янисте дно і пляж, але разом з цим набагато прозоріша вода. Відполіровані прибоєм камні утворюють природні ванни, де досить непогано забувається рутина ;) Також як варіант пляж на Светі Стефані.
З негативного можна зазначити лише важке добирання від готелю - потрібно близько 800 м пройтись вниз до траси, де ловити або попутку, або автобус до Светі Стефана (перший раз ми пройшлись пішки) або Сутоморе (в напрямку пляжу). Якщо йти пішки, то досить неприємна дорога 3.5 км попри трасу, де майже немає обочини і потім досить крутий спуск до моря. Якщо брати машину на прокат, ці проблеми відпадають.
Також місце досить віддалене від усіх екскурсій (хоча можна домовитись і підсісти в автобус на повороті біля траси), а загалом усі екскурсії починаються з Будви.
І наостанок, Чорногорія залишила просто неперевершені враження про себе, цей гримучий коктейль з чистого морського повітря, бірюзової води і стрімких гір, які я так люблю. Відчуваю, що я повернусь сюди ще не раз!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал