Красива Чорногорія

Написано: 26 июля 2013
Время поездки: 15 — 25 июля 2013
Кому автор советует отель: Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
5.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 5.0
Сервис: 5.0
Чистота: 3.0
Питание: 9.0
Инфраструктура: 9.0
Тільки вчора повернулися з Чорногорії. Хто ще тільки готується до поїздки в цю красиву країну: бажаю гарної відпустки.
Наші вакації розпочалися з аеропорту в Тіваті. Варто відзначити, що на відміну від України, в Чорногорії доброзичливіші працівники аеропорту: ніхто не поспішає, всі усміхаються.
Далі ми 25-30 хвилин їхали автобусом від турфірми Пілон до Будви. Як і всюди, напевно, за кордоном дороги хороші, а в порівнянні з українськими - казкові, тобто без ям і вибоїн. Забігаючи вперед скажу, що вертаючись до Івано-Франківська зі Львова хотілося плакати, тому що Львівська область зустріла повною відсутністю дорожнього покриття.
Ми проживали в віллі Борета. Сказати, що варто очікувати хороших умов не можу, тому що запропонований номер був в занедбаному стані: пліснява в душовій кабіні, забита каналізація, але, якщо ви плануєте використовувати номер тільки як нічліг (а так і треба робити), тоді з усім можна змиритися.

В номері одна жила кімната, ванна кімната та маленька кухня, у якій є тумба з посудом, холодильник та чайник.
Про харчування. Можу порадити вже відомий ресторан Кангару в 5 хвилинах швидкої ходи від вілли: там смачна форель, рибна чорба, ат от рибне асорті дуже смачне на набережній у ресторані "Півніца".
Пляжі в Чорногорії здебільшого галька. Були на Совенському пляжі (знайшли маленький кусочок з порівняно невеликою кількістю людей), Бечічах (дуже красивий пляж), йти близько 45-50 хв. від вілли (хороша зарядка), на пляжі біля острова-готелю Св. Стефан, славнозвісному Могрені. Найбільше сподобався пляж в Бечічах (красиві камінці).
Море в Чорногорії надзвичайно красиве, прозорне, досить прохолодне, тому доведеться адаптовуватися.
Екскурсії. Пропонують всюди на набережній. Ми їздили в Бока-Которську бухту від Пілону. Досить гарно організовано і дійсно варто поїхати.
От, напевно, і все. Десять днів минає швидко. Проте найважливіше, залишають спогади про дуже маленьку ,але надзвичайно красиву країну і бажання повернутися.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал