Villa Bastrica

Написано: 14 августа 2018
Время поездки: 2 — 13 августа 2018
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
5.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 5.0
Сервис: 5.0
Чистота: 5.0
Инфраструктура: 7.0
В Чорногрії ми не вперше, любимо цю країну! Їдемо сюди за прекрасними краєвидами, Адріатичним морем і смолянисто-морським повітрям! І ще один великий плюс - 1,5 години літаком зі Львова і ти вже на курорті!!! Villa Bastrica була одним із економ варіантів в Будві, і як виявилося мала свої великі плюси.

Локація - чудова! вілла знаходиться на околиці Будви, на межі з Бечічами. До найближчого пляжу ідти 5 хвилин. Якщо хочеться в Старе місто, на пляж Могрен - то вже ідти довше - до 15-20 хвилин. Ще великим плюсом є гарна інфраструктура біля вілли. Вище вілли знаходиться Mega Market (відома чорногорська мережа магазинів) з доступними цінами. Якщо ідти вище за Маркетом, на протилежній стороні знаходиться кафе Kuzina (Кужина). Ціни в ньому доступні, це місце обожнюють місцеві, тому часто всі столики зайняті. Нижче вілли на протилежній стороні знаходиться ще один маркет Aroma, тут теж доступні ціни. Також в ньому є відділ кулінарії, який користується попитом як в туристів, так і в місцевих мешканців. Ми тут неодноразово купували ковбаски, відбвині, картоплю, рис, салати... все дуже смачне і свіже!!! Крім маркетів, прямо на вулиці розташовуються лотки із фруктами та овочами.


Вілла має чотири поверхи. При заселенні враховується тривалість перебування! Туристів, що приїхали на 7 ночей селять на 3 і 4-й поверхи, а туристів на довше ночей - 11(як в нашому випадку) на перший і другий! На 3 і 4 поверсі кімнати новіші, але в них немає фену! На першому поверсі - номери на 3-х осіб із кухонними блоками. На другому поерсі - два двомісні та два тримісні номери. Раджу номери 5 (тримісний) і 6 (двомісний), бо вони виходять у двір вілли, тоді як 3 (двоміснний) і 4 (тримісний) виходять на шумну вулицю. Ми жили в номері 3, номер виходить на вулицю із значним, практично цілодобовим рухом (це в них об'їздна). Хоча це не проблема! Треба щільно зачинити двері, включити кондиціонер і можна спати спокійно!

В нашому номері був холодильник, електрочайник, два горнятка, підносик. Більше посуду не було! В кімнаті - двоспальне ліжко, дві тумбочки, шафа дводверна з двома вішаками. Ванна кімната - доволі тісна! В ній є умивальник, душ, унітаз, дзеркало та фен. Серед косметичних засобів - рідке мило в достатній кількості, туалетний папір. Рушники змінювали тричі за час нашого пербування, постіль один раз. Номер прибирали щодня. Прибиральниці - дві молоді жінки. Одна із них добре розмовляє англійською та гірше російською, тому всі питання вирішували з нею.


Харчування - ми не замовляли путівку з харчуванням. І не раимо це робити! Ті хто замовляли харчувалися в кафе Staryj rybar, яке знаходиться на першому поверсі вілли. Про якість не знаєсмо, ми там не пробували їсти, бо нас відлякав запах пересмаженої олії. Продукти в основному купували в Маркетах - Mega Market і Aroma, кілька разів вечеряли в Kuzina. В Кужині нам сподобався суп-пюре з телятиною - 2Є, в якому навіть було багато м'яса! Ще спробували національну страву - плескавіца (мішане рублене мясо, що нагадує велику котлету), до неї додають картоплю-фрі та трохи салату - 5Є. Брали салаит 2Є Шопський - огірок, помідор та м'який сир. Ціни в Маркеті: помідор 0,9-1,1Є, інжир (смоква) 0,9-1,2Є, сир-каймак (вершкова маса) - 10Є , молоко 0,68Є за 1 літр, морозиво 500 грам від 1,5Є і вище. В Pekara великий вибір солодкого, булок (бурек) із різними начинками та піц. Ціни від 0,8 Є і вище! Ми дуже любимо рибу і морепродукти! Нам порадили Fish grill - розташовується біля ринку, в центрі. Між ринком і пекарою - маленьке приміщеня, тоам є свіжвмиловлена сира риба, креветки, кальмари! Вибирай що тобі до вподоби, замовляй на будь -який час (до 21:00) і забирай готову грильовану рибу чи морепродукти! Дуже зручно і смачно! Набагато дешевше, ніж в ресторанах!

Екскурсії - радимо екскурсії - Каньйони та Бока-Которську затоку! Цікаві екскурсії на цілий день! радимо їх брати не в туроператора, а в місцевих агенціях. Ми цього разу їздили в Дубровник! Для порівняння в Join up ціна на цю ексурсію - 25Є, а в місцевих - 18Є, за програмою різниці жодної!

Пляжі - краще ходити зранку - до 11:00 і ввечері - після 17:00, в інший дуже спектно і море брудне. Найчистіше море в Каменево. Це район за Бечічами і Рафаїловичами. Ми ходиди в Каменево пішко - 40 хвилин орієньовно. Можна їхати автобусом. Пляжі із галькою різних розмірів, в Бечічах і Могренах (1,2) пісчані. Парасольку від сонця купили в Будві, 10Є.

Гарного відпочинку в Будві!!!!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал