Отзывы и рассказы об отелях Будвы

Рассказы туристов о Будве добавить рассказ
Затишна вілла, шикарний вид на гори, дуже привітний господар
Наш номер навіть перевершив очікування, дуже затишний, є все необхідне, досить великий балкон на якому зручно сушити речі після купання чи прання, до речу в номері є пральна машинка, це величезна перевага для пляжного відпочинку.
 •  6 месяцев назад
Ужасный
Август 2023. Очень хотелось в Черногорию. Через джойап брали путевку. Стоимость без трансфера с завтраком 800 евро за двоих на 10 ночей. Читали отзывы, но решили, что мы не придирчивы, и плохо совсем не будет.
 •  7 месяцев назад
Отличный отель
Хороший отель. Хорошие приветливые хозяева. Общая кухня на этаже (на 3 номера). На кухне есть всё необходимое, также чайник и микроволновка. В номере телевизор, холодильник.
 •  7 месяцев назад
Жахливий готель
Відпочивали з 01.08. 23. по 08.08. 24 з плюсів тільки гарна територія і природа. На рецепції працівники жахливі не виконують свої обов’язки, відмовляють в допомозі і взагалі не адекватні.
 •  8 месяцев назад
Не рекомендую
Wi-Fi в номерах не має. Купили картку, але телефон з цією карткою потрібно ставити на вікно, щоб був хоч якийсь інтернет. Море після дощу стає грязним, а дощі тут не рідке явище.
 •  8 месяцев назад
Не відповідає дійсності інформації про отель
Варіант мені запропонував оператор, оскільки у вілі Венера, яку я обирав на сайті «Отпуск», не було місць. Оператор не попередив, що в Будві є віла з майже такою же назвою - Simonа Villa.
 •  7 месяцев назад
Хороший отель и очень гостеприимные хозяева
Жили вдвоем в номере- студия. Была плита, холодильник, кондиционер. Полотенца меняли каждый день. Расположение отличное, рядом базар, супермаркет, кафе. До моря недалеко.
 •  8 месяцев назад
Чудові апартаменти,тихе місце,привітний персонал
Вибирали незадовго до поїздки, і хоч нас було двоє, був в наявності тільки студія 03. Тому краще обирати завчсно. Фото відповідають дійсності. Приїхали о 18 год, зустрів господар, все пояснив та розказав, та сам відніс наші 2 чемодани на 3 ( а фактично 4 поверх) до номеру.
 •  8 месяцев назад
Отель не отвечает заявленным звёздам.
Отель расположен возле базара. Шум и гам постоянно. Спасает хорошая шумоизоляция окон, но приходится жить с закрытыми окнами под кондиционером. Мы жили а апартаментах под номером 22.
 •  9 месяцев назад
Готель не зайшов
Готель порадив туроператор. Переїзд автобусом Київ-Будва. По приїзду, а приїхали ми рано 9.30, устріли, заселили навіть трішки раніше, чим 14.00, десь блиько 12.00. Оскільки я чекала в холі, то бачила процес виселення (до 10.
 •  9 месяцев назад
Показать ещё »


Еще о Будве