Я рада,що прожила 14днів на цій віллі.

Написано: 14 августа 2014
Время поездки: 27 июля — 10 августа 2014
Оценка отеля:
4.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
1.Вілла знаходиться в дуже дуже зручному ТА ЗАТИШНОМУ місці. Біля неї є супермаркет(де ціни нижчі ніж будь-де).Близько до моря(але море з вікна не видно),відносно близько до Будви і Рафаіловичів.Не має траси під вікнами(бо більшість вілл побудовані поряд з дорогою).
2.Кімнати - невеликі(бачила 6) з балкончиками,але в них є все необхідне(телевізор,кондішн,шафа з вішалками,тумбочки,ФЕН).Санвузол- тісненький, але ж ви там спати не будете:)) Є міні кухні з плитами(борщ варити складно, а щось на скору руку -ок.)Перші 2 дні плитка майже не працювала(3 год - щоб закипіла вода),але потім ніби "прокинулась " і стала працювать як потрібно.На кухні є всі!!необхідні прибори(але раджу взяти з собою гострий ніж).
3.Wi-FI був супеР!!! Дивились фільми,ТВ он-лайн.скайп-супер.
4.Прибирання-вологе 2-3 рази в тиждень,зміна пост.білизни- 1раз в тижд.Рушникі були свіжі на кожний 2-й день.РАДЖУ взяти ВЛАСНИЙ рушник на пляж.(прочитавши відгуки бала дуже здивована, що в нас з прибиранням було все-ок)

5.Господарі,дійсно,привітні люди.Все, що нам було потрібно ми просили і вони виконували.(погано стікала вода в раковині- прийшли відразу поскаржились і господарі все полагодили).
6.ціни - короче не низькі.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал