Jie Jie Beach by Jetwing 5*– Отзывы

4
Оценка 7.510
на основе
4 отзывов
7.5 Номер
7.5 Сервис
7.8 Чистота
8.0 Питание
7.0 Инфраструктура
Отель расположен в городе Панадура, рядом с пляжем. Из его окон открывается великолепный вид на Индийский океан. Открыт в 2016 году. Состоит из двух 3-этажных корпусов, оборудованных 3 лифтами. Рядом с отелем проходит железнодорожная дорога.Подробнее →
аватар Ivan273838
 •  ездил(а) 4 года назад
Оценка 7.0
Отличный отель! Довольно большой! Уровень сервиса хороший, везде чисто и аккуратно, пляж нормальный, бассейн так себе, мы купались в океане. Очень дружелюбный и отзывчивый персонал, который готов всегда помочь. … Еще ▾ Отличный отель! Довольно большой! Уровень сервиса хороший, везде чисто и аккуратно, пляж нормальный, бассейн так себе, мы купались в океане. Очень дружелюбный и отзывчивый персонал, который готов всегда помочь. Шеф-повар готовит очень вкусно! Познакомились мы с местным тук-тукером Налином. Он нам организовывал всякие экскурсии (намного дешевле чем от турфирмы). Возил нас на тук-туке на рынок, выбирал нам свежие фрукты.

Насчет питания, мы брали только завтраки ВВ, в ресторане шикарный шведский стол, морепродукты, супы, мясо, фрукты, море выпечки. А вечером Налин нас возил в местный ресторан, брали большую тарелку (краб, креветки, кальмар, тунец) и все это под вкусным соусом, за всю эту вкусняшку отдавали 1500 рупий.

Шри-Ланка очень интересная страна, ланкийцы добрые и отзывчивые люди (кроме приставал на рынке, типа "я повар с твоего отеля пойдем проведу" - не ведитесь) Совет: кто курит. берите с собой сигареты, там они стоят пачка 8-10 долларов, водки нет, пиво есть, нормальное 1 долл. 07 л бут. Всем приятного отдыха в этом отеле.
аватар natalya_k
Готель гарний, відносно новий, стан пристойний. Просто не потрібно порівнювати з європейськими 5-зірковими. Вестибюль прекрасний, цікаве архітектурне рішення. Дверей-вікон немає, і взагалі немає двох стін. … Еще ▾ Готель гарний, відносно новий, стан пристойний. Просто не потрібно порівнювати з європейськими 5-зірковими. Вестибюль прекрасний, цікаве архітектурне рішення. Дверей-вікон немає, і взагалі немає двох стін. Заходиш одразу з вулиці, а там прохолодно - чи то кондиціонер працює, чи то з океана вітер. Сидиш на диванчику, прохолоджуєшся, дивишся на океан. У вестибюлі є бар, фонтан, у ньому рибки плавають.
У кімнаті чисто, охайно, прибирають щодня, і не раз на день. Прибирали добре, навіть коли ми не залишали чайових, тож після того ми вже обов’язково залишали по 100-200 рупій. Гід казав, що 100 рупій – це достатньо «на чай», але якщо дуже хочете віддячити, то давайте 150-200 рупій. Якщо у вас буде вибір між sea view/garden view, то вибирайте тільки перший варіант. Все ж приємніше зранку дивитися на океан, а не на залізничні колії та дахи будинків. У нас вікно виходило на океан, і все одно ми чули, коли проїжджав потяг. Цей шум нам зовсім не заважав, тим більше що океан теж шумить неслабо. Хвилі постійно високі, їхній шум відволікає від сторонніх звуків. А взагалі я вважаю, що ні шум океана, ні шум від залізниці не може зрівнятися з шумом від мавп (під час екскурсії ми ночували в іншому готелі, в Канді, де вночі кричали і грюкотіли чимось мавпи – от в такому готелі нікому не порекомендую жити). У кімнаті є кондиціонер, холодильник, чайник, чай-цукор і воду прибиральники постійно поповнюють. У ванній фен, у шафі – сейф і праска, усе працює. Телевізор шикарний, великий екран, але я не знайшла цікавих каналів. Проклацала перші 30 – усі місцеві, тож вимкнула і більше не вмикала. В океані на хвилях весело стрибати, але поплавати не вдасться. Хвилі такі, що для серфінгістів-початківців можна вчитися хвилю ловити. Є басейн, у ньому й плавали.
Снідали в готелі, сніданки у нас були включені. Обід і вечерю можна було доплачувати, але ми ходили в кафе неподалік. В готелі і сніданок, і обід, і вечеря – це шведський стіл, тобто плати 3000 рупій і їж що і скільки хочеш. Ми начитались відгуків, і сходили в так званий ресторан за кілометр від готелю і в кафе за 150 метрів від готелю – смачно в обох, ціни приблизно однакові (виходить десь по 2000 рупій на людину), але вирішили ходити в кафе, бо це ближче. Крім того, там страви смачніші завдяки фірмовим соусам від Ану, яка готує їх вдома і приносить у ресторан уже готові, щоб не розкривати секрет. У кафе дають меню з цінами, а в ресторані меню немає – вам просто приносять заморожені креветки, краби й рибу, щоб ви вибрали, що саме вам приготувати. Я рекомендую кафе – пройдіть від готелю в сторону міста 150 м і поверніть наліво, пройдіть до кінця провулка і побачите вивіску «Cinamon». Або можете запитати в тук-тукерів – вони чергують одразу за залізничними коліями. Економні туристи розповідали, що виходили в місто і обідали там за 450 рупій (рис, курка в карі і салат). Але я вважаю, що морепродукти смачніші, і на відпочинку можна собі дозволити не економити аж настільки. Порції великі – до морепродуктів дають ще рис і салат – після такого обіду можна й не вечеряти.
Про гроші. Міняти долари потрібно в аеропорту, там курс найбільш вигідний – 177 рупій, а в місті – 170. Щоб у місті поміняти вигідніше, потрібно йти до тук-тукерів – вони знають місця. Наприклад, ми просили завезти нас у банк, а водій перепитав, навіщо банк – коли сказали, що гроші міняти, він повіз нас не в банк, а в магазин електроніки, і сказав, що гроші можна поміняти тут. Як виявилося, тут курс пропонують кращий, ніж у банку – 176 рупій за долар. Так я і зрозуміла, що нам дуже пощастило з тук-тукером – він возив нас не туди, куди ми казали, а запитував, що ми хочемо, і віз туди, де ми могли вигідніше купити якісніші товари. Звати його Налін, дуже чемний хлопець. Запитує англійською, звідки ви, а коли дізнається, що з України, то каже «Слава Україні!». Словом, одразу видно, що наших JoinUp у цей готель регулярно постачає. Я цін особливо не знала, Налін привіз мене в магазин, де я купила шовковий шарфик за 2900 рупій, і не знала, мало це чи багато. Але іншим разом інший тук-тукер (не було Наліна на місці, і ми поїхали з іншим) завіз нас у дорогий магазин, де такі ж шовкові шарфики коштували по 7000 рупій. Я тоді дуже пошкодувала, що не дочекалась Наліна. З ним таки вигідніше їздити за покупками. Ми з ним одразу обговорювали маршрут і вартість (з попередніх відгуків знали, що це потрібно для уникнення непорозумінь). Якщо ви катаєтесь по місту на невеликі відстані, за це просять 300 рупій, а якщо вам потрібно в магазин, який в іншому місті, то це 500-600 рупій. Звісно, можна ходити пішки і шукати магазини чи базар самостійно, але в 30-градусну спеку все ж приємніше покататись на тук-туці. Плюс, це екзотика і пригода.
Про екскурсії теж можна запитати у тук-тукерів. Вони всі направлять вас до Лаліта, який трохи знає російську. У нього екскурсії дешевші, ніж у гіда. Ми купили у гіда, тому що він взяв нас «тепленькими», коли ми щойно приїхали в готель і ще не заселились. Це була дводенна екскурсія – в Канді та Сігірію, коштувала 100 доларів, і ще 70 доларів (у рупіях) треба було взяти із собою на вхідні квитки в національний парк і храм тощо. До речі, саме місто Канді ми майже не побачили – лише парк і храм зуба Будди. Але загалом екскурсія цікава, спочатку поїхали кататися на слонах, потім – сад спецій (навішали нам лапші про аюрведу, щоб впарити креми і таблетки втридорога), чайна плантація і фабрика, де виготовляють чай (купувати його там недоцільно, бо дорого, а у нас, в принципі, такий самий у супермаркетах продається), потім – у Канді ботанічний сад і храм. І цього було б достатньо, як на мене. Якби я знала, що на другий день екскурсія в Сігірію передбачає підйом на гору при 33 градусах на сонці, я б ні за що не поїхала. А так тепер маю уявлення про розміри колишнього королівського палацу (хоча від нього залишилися тільки підмурки). У Лаліта купили екскурсію за 20 доларів – річкове сафарі, там фотографували варанів, мавп і колібрі (це вже що пощастить побачити), потім їздили в Галле дивитися на черепах, які підпливають до берега (щоб на них подивитися, треба зайти по пояс у воду і зверху дивитися, торкатися не дозволяють, до берега гнати теж не можна, тому краще їдьте на черепахову ферму), потім дивилися фортецю і маяк. Екскурсія зайняла цілий день.
З фруктів найбільше сподобалися ананаси – набагато солодші й запашніші, ніж ті, що привозять до нас. Вони коштують недорого – десь 160 рупій за кілограм, але перш ніж купувати, подумайте, як ви будете їх різати. У нас ножа не було. Ми подзвонили в обслуговування кімнат і попросили, щоб його нарізали. Почистили і нарізали гарно й акуратно. Додаткової плати за це з нас не стягнули, я просто дала 150 рупій чайових. Банани їхні нас не вразили, у нас смачніші. Хоча й чула відгуки, що їхні банани кращі. Фрукти, на які в них не сезон, можна купити в супермаркеті.
Вид з кімнати на 4 поверсі
аватар vs_hecby
Дуже задоволені що вибрали саме цей готель. Чуйний персонал, виконували будь-яку наше прохання! Чисті номери з білосніжною постіллю, рушниками, халатами!) Також в номері є чайник, чай, кава, праска, прасувальна дошка, сейф!!! Wifi працює по всій території готелю крім пляжу. … Еще ▾ Дуже задоволені що вибрали саме цей готель. Чуйний персонал, виконували будь-яку наше прохання! Чисті номери з білосніжною постіллю, рушниками, халатами!) Також в номері є чайник, чай, кава, праска, прасувальна дошка, сейф!!! Wifi працює по всій території готелю крім пляжу.
У нас були тільки сніданки і вони були дуже смачними!) Нам сподобалися милк шийки, ласси це те що обов'язково потрібно спробувати і якщо вийти з готелю, перейти залізничну колію і піднятися вгору, дійти до центральної дороги і повернути ліворуч там є juice shop, багато різноманітної випічки, супермаркети, трохи далі пройти там і автобусна станція і ринок і китайський ресторан є але ми в нього не ходили) є і Burger King і Pizza Hut) Нам дуже сподобався індійський ресторан Mango Mango, і ще один ресторан морепродуктів на пляжі з красивим видом до нього можна дійти по пляжу, якщо стояти спиною до готелю а попереду дивитися на океан то йти потрібно вправо)) хвилин 10 приблизно)
В готелі правда багато китайців, але вони нам зовсім не заважали)
Якщо замовляти номер з видом на океан, це не буде для вас проблемою. І з іншого боку є і плюс, ми їздили і в Коломбо і в Канді і в Галле на поїзді і це було зручно, швидше ніж на автобусі і скажемо так можна відчути країну зсередини є місця які варто відвідати.
Я рекомендую цей готель! Ми залишилися дуже задоволені! Моя порада не слухати нікого що там тільки один ресторан який поруч з готелем, а прогулятися або взяти тук тук) на прокат і обов'язково побувати в Mango Mango!) Та інших ресторанах, нами перевірено там є куди піти повечеряти рекомендую дякуємо за прекрасний відпочинок.
аватар bykovetz
 •  ездил(а) 6 лет назад
Оценка 5.0
Находится на самом берегу. Вид на океан и пальмы. Тихий пляж, относительно чисто. Отдыхать на пляже понравилось. В отеле много китайцев, шумные, беспардонные, (это минус ). … Еще ▾ Находится на самом берегу. Вид на океан и пальмы. Тихий пляж, относительно чисто. Отдыхать на пляже понравилось. В отеле много китайцев, шумные, беспардонные, (это минус )... Питание среднее, однообразное. Покупали морепродукты на рынке , готовили хозяева в частном доме возле отеля. У тук тукеров спросить, или же они сами предложат. Подружились с тук тукером зовут Тарака, РЕКОМЕНДУЮ, остальные так себе. . Этот Всегда чисто одет, аккуратно водит, возит за покупками только где свежие морепродукты . (Попробовали очень много чего. )Можно у него заказать большие мидии океанские. Просто огромные. Немного понимает русский, английский чуть лучше. Учили украинскому. . Смышлёный. Мы ему понравились, пригласил к себе домой. Мы первые белые люди в его доме и в районе где он живёт. Семья большая. Очень приветливые люди. Получили массу положительных эмоций общаясь с семьей. Они добродушные , милые такие . Пригласили ещё и второй раз перед отъездом. Общаемся и теперь. На экскурсии далеко не ездили. Были в местных храмах. Понравилось очень. Попросите Тарака и он отвезёт вас в отдаленные районы где живут его друзья, это капец....еще тот ...Отель да и сам городок для спокойного отдыха, без детей. Спрашивали у тех кто ездил на экскурсии от гида, то не очень понравилось. Сафари по реке то же не ахти. Выбирайте сами. .


ЭКСПЕРТЫ ПО ОТЕЛЮ
Достопримечательности

Отель расположен в городе Панадура, рядом с пляжем. Из его окон открывается великолепный вид на Индийский океан. Открыт в 2016 году. Состоит из двух 3-этажных корпусов, оборудованных 3 лифтами. Рядом с отелем проходит железнодорожная дорога.

Расположение Отель расположен в 1 км от центра города Панадура, в 28 км от города Коломбо, в 33 км от центра города Бентота и в 75,8 км от международного аэропорта Бандаранаике. Ближайшая автобусная остановка: Panadura в 1 км.
Описание пляжа Протяженность пляжа: 300 м. Вход в море: пологий. Пляжные полотенца: бесплатно.
  • 1-я линия
  • городской пляж
  • песчаный пляж
  • пляжные полотенца
В отеле

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по глажке одежды, room service: 24 часа (платно), магазины, интернет-кафе (бесплатно), 5 полностью оборудованных конференц-залов, 1 открытый бассейн (744 м2).

Рестораны и бары:

Основной ресторан (интернациональная кухня, часы работы 06:30-22:30);

A la Carte ресторан Golden Silk (китайская кухня, обед 12:00-15:00, ужин 18:00-23:00);

Лаунж-бар в лобби (08:00-00:00, макс. 50 чел.);

Бар у бассейна (07:00-19:00);

Диско-караоке-бар (12:00-00:00, макс. 84 чел.).

  • ресторан
  • кафе/бар
  • открытый бассейн
  • конференц-зал/банкетный зал
  • автостоянка  FREE 
  • прокат автомобилей
  • сейф
  • бесплатный Wi-fi
  • лифт
  • прачечная
  • номера для некурящих
  • обмен валют
  • оплата платежными картами
Для детей
  • детский бассейн
  • детское меню в ресторане
  • детские стульчики в ресторане
  • детская кроватка
Развлечения и спорт Аквааэробика, пляжный волейбол, библиотека, живая музыка, массаж (платно).
  • волейбол  FREE 
  • тренажерный зал  FREE 
  • анимация
  • организация экскурсий
Описание номеров

В отеле 180 номеров.

В номерах

Телевизор с плоским экраном, спутниковое ТВ, индивидуальный кондиционер (бесплатно), потолочный вентилятор, сейф (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), прямой телефон, электрочайник и набор для приготовления кофе / чая, питьевая вода 500 мл. (бесплатно), мини-холодильник (бесплатно), мини-бар (платно/ по запросу), утюг и гладильная доска, ванная комната с ванной или душем, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, халат и тапочки, балкон (не во всех номерах), уборка номера (ежедневно), room service: 24 часа (платно).

Адрес 150, Beach Road, Uyankelle, Panadura, Sri Lanka
Телефоны: Tel: +94 38 7 899 899 Reservations : +94 114 709 400 Fax : +94 112 345 729
Е-мейл: [email protected]
ЧАСТО ЗАДАВАЕМЫЕ ВОПРОСЫ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).