Забудьте об этом отеле

Написано: 22 ноября 2012
Время поездки: 23 октября — 1 ноября 2012
Оценка отеля:
2.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 5.0
Сервис: 1.0
Чистота: 5.0
Питание: 6.0
Инфраструктура: 4.0
Дуже прошу прочитати мій коментар перш ніж їхати в готель Індурува Біч в Шрі-Ланці
Відпочивали з 25.10.12 по 02.11.12. Хочу перш за все повідомити що не поставила 1 тому що навіть негативні ситуації сприймаю як урок та не намагаюсь зіпсувати весь відпочинок. Починалось все досить непогано, готель на вигляд гарний, номер чистий , ремонт нормальний , територія не досить велика, але пляж не обмежений, берегова лінія відкрита в дві сторони, більше 2 х км в кожну сторону точно. На 3 ій день нас ПОГРАБУВАЛИ. Номер на 1 поверсі 101, вікна в підлогу виходять на пляж, 15 метрів від вікна сидить охорона. Пішовши на вечерю ми залишили номер зачиненим . Прийшовши через 20-30 хв. зрозуміли, що нас пограбували. Відкрили вікно та безперешкодно увійшли у кімнату. Серед викрадених речей були – 2 паспорта гр. України, фотоапар., мобільний телефон, гроші та ін. Хочу сказати ще, що гроші шукали, тобто мали час на це, охоронець був при цьому незрозуміло де, і це стало нам підозрілим , адже перед цим ми за ним спостерігали і вдень і ввечері, і більш як на 3 хв. він не відходив. Адміністрація готелю викликала поліцію (що це була поліція ми не впевнені ) Відразу після цього нас переселили в інший номер на 3 поверх. Єдине що нам сказали, що ми винні так як не використали сейф на рецепшині, напевно камеру і телефон також потрібно було залишити в сейфі на весь період відпустки ) .
Документи (викрадені паспорта) нам повернули на рецепшені в останній день відпочинку без пояснень.

Висновок :
1. Охорона (або адміністрація) з крадієм в змові, адміністрація готелю їх покриває
2. В цьому готелі пограбування не дивина, в багатьох номерах де ми були клямки зірвані, вони їх часто, мабуть ремонтують. (на 2 та 3 поверсі також)
3. Не надійтесь на представників туроператора (в нашому випадку News Travel ) з їхньої сторони були лише слова і ніяких дій
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал