Нормальний азіатський готель

Написано: 18 августа 2019
Время поездки: 28 июля — 10 августа 2019
Кому автор советует отель: Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 7.0
Сервис: 7.0
Чистота: 5.0
Питание: 8.0
Инфраструктура: 8.0
Перебували в Шрі Ланці вперше. Все дуже сподобалося. Готель на першій береговій лінії, від океану нас відділяла лише дорога. Номер мали на третьому поверсі з видом на океан.

Готель новий та відкритий не так давно (здається в 2018). Має 4 поверхи та близько 20 номерів. Номер що нам дістався був метрів з 12 кв. та як для Азії мав цілком пристойний вигляд. В номері було все необхідне (кондиціонер, сейф, фен, чайник, холодильник…) Лише була відсутня шафа для речей, але то в даному регіоні норма.

До найближчого пляжу (рифовий) близько 800 метрів, до найближчого супермаркету 500 метрів, фруктовий та рибний маркет – 600 метрів, недільний базар – 400 метрів. Центральний міський пляж -1300 метрів.


Харчування в готелі брали лише сніданки. Сніданок стандартний (яйця в будь-яких варіантах, фрукти, тости, масло, джем та чай/кава), одноманітний але смачний. При готелі є чудовий кухар, який на відмінно готував як страви з меню ресторану так і страви на замовлення. Дуже рекомендуємо скуштувати їх страву з риби «потубору» (нажаль ми так і не змогли більш детально дізнатися що ж то за риба така, і google не дуже нам допоміг ?). Але повару однозначно велике ДЯКУЄМО!!!

Найбільша перевага готелю – це персонал! Всі були дуже ввічливими та чемними, приділяли максимум уваги при будь якому питанні. Організовували відмінні вечері на боковій терасі де всі продукти дуже чудову «заходили» під шум та прибій океану. Можливо нам пощастило, так як це був не сезон і в готелі ми були в деяких періодах єдиними гостями, але за увагу та радушність ставимо лайк.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал