Усім привіт, відпочивали у готелі Amarina з 03.07. 24-14.07. 24. Насамперед хочу сказати що гарно зустріли на рецепшині і дуже швидко заселили, ми зовсім не чекали. Так як у нас був простий номер з виходом на сад, але хороший тому ми не стали доплачувати щоб поселитися у сімейний, але на другий день у нас... Усім привіт, відпочивали у готелі Amarina з 03.07.... → 24-14.07. 24. Насамперед хочу сказати що гарно зустріли на рецепшині і дуже швидко заселили, ми зовсім не чекали. Так як у нас був простий номер з виходом на сад, але хороший тому ми не стали доплачувати щоб поселитися у сімейний, але на другий день у нас сталася ситуація при якій ми попросили нас пересилити на другий поверх і ми були у шоці, нам надали безкоштовно люкс з видом на море та басейн(дуже гарний номер), будьте настирливі якщо хочете щось хорошого, персонал привітний і йде на контакт, їм важливо щоб люди залишилися з гарними враженнями і приїхали знову. Ми були з дітками і підбирали щоб був гарний вхід у море, там пляж супер, можна рибки подивитися, не багатий риф але нам сподобалось плюс бачили черепаху яка припливає до людей і всі можуть з нею сфотографуватися і навіть обійняти. Тереторія компактна скрізь близько, анімація є і досить не погана, але можна і краще, готель більш для спокійного відпочинку, про харчування можна багато писати, але для кожної людини це все індивідуально-вибір великий, один раз на тиждень смачні тигрові креветки, два рази були краби, солодощі різні, суші були але такі собі, завжди було різне м? ясо, сир єгипетський-не дуже, для маленьких дітей вибір не великий, але мої дітки голодні не були, безкоштовне морозив.
Рис, картопля, паста, м? ясо є завжд;дуже часто тунець запечений
, дуже смачні канапе але до них не вистачало шампанського, окремий респект всім офіціантам вони дуже стараються, але кожному не можливо віддячити, приносять завжди пиво, вино, коктейлі, кола, спрайт та інше. Хороші басейни, там завжди слідкують за порядком і чистотою, взагалі територія дуже чиста, дисципліна персоналу на 5+. Є а-ля карт ресторани, ми лише були у двох італійський супер, обов? язково раджу відвідати.
Хоча готель далеко від Хургади, ми знайшли в інстаграмі туристичного гіда 1sttouroperator і були на двох екскурсіях парасейлінг і батискаф у нього дуже низькі ціни на екскурсії, дуже жалію що не відвідали більше екскурсій за такими цінами, ми їхали на комфортному таксі за 30 хв до Хургади на екскурсії від гіда, раджу усім звернутися за екскурсіями лише до нього таких цін і такого обслуговування не знайшла в Єгипті, доречі він розуміє російську мову, тому можна до нього зателефонувати і домовитися, у готелі також пропонують ці самі екскурсії але в з рази дороще, ще через нього за дуже низьку ціну замовила з фабрики олію чорного тмину, яка дуже корисна, у аптеках дорога і не якісна. В аптеках там звичайно ціни не фіксовані і дорощі тому можна просити дешевше.
Мінусом для мене в готелі було те що багато за додаткову ціну, наприклад соки були дуже не смачні, а фреш за 2€, попкорн та солодка вата теж за додаткову оплату, дитячі автомати та дитячі машинки щоб прокататися теж потрібно платити. Думаю що готель не є з дешевих, тому можна зробити це все безкоштовно і було б більше відпочиваючих. Звичайно якщо питання чи повернулися ми б у цей готель знову це залежить від ціни, якщо була б не дорога ціна то б повернулися а якщо висока то б напевно шукали щось цікавіше.
Были первый раз с мужем в 2019 году сразу после ремонта. Оставил надолго хорошие впечатления и вот спустя 4 года мы опять здесь с двумя маленькими детьми на руках.
По отелю вопросов нет, территория заслуживает аплодисментов, не смотря на журу +40 травка, растения всё зеленое, полив 24/7. После ночи на берегу чистота, бассейн каждую ночь моется). По номеру п... →ридираться конечно же не буду, мы приехали за теплом, морем и сменой обстановки а не в командировку по санитарным нормам. С маленькими детьми (1 и 2 года) у нас каждый день новый Хаос в номере, спасибо за уборку и всё свежее. Воду приносят каждый день даже если мы не просим. Питание не такое как было 4 года, меньше выбора блюд, но все свежее и вкусное, пару лишних кг мне обеспечены.
Персонал максимально вежливый, хоть минимум но по-русски поймут, а кто не поймёт то сделает вид будто понял и мило улыбается кивнув головой. Сижу сейчас смотрю на светящуюся территорию, просто не отвести глаз от красоты.
Для маленьких детей берег максимально комфортный, мелкие камушки и никаких ракушек для травм. Мелкий берег до буйков взрослому максимально по плечи, полежать на спине в соленой воде расслабляет максимально. Знакомым всем рекомендую от чистого сердца.
Пишу отзыв только для того, чтобы поблагодарить команду аниматоров! Ребята такие молодцы! С 10 утра до ночи они работают на 500%! Омар, Вали, Дима, Вікі, Настя, Омар, Чоко спасибо за досуг, спасибо, что не давали скучать! Отдыхали вдвоем с дочерью. Это наша четвертая поездка в Египет. Всегда едем в 5*. Два года назад тоже в январе были в Desert Rose. В Amari... →na есть желание приехать снова! Отель за свои деньги прекрасный. Персонал, чистота, к еде мы относимся спокойно, нам все понравилось! Кофе изумительный! Пинаколада в баре у основного ресторана очень вкусная!
В Египте отдыхала впервые, поэтому наслушавшись отзывов об отвратительном сервисе в этой стране, решила разместиться в отеле 5*.
Все мои ожидания были оправданы. Сервис на уровне. Чисто, уборка каждый день. Питание на 5 баллов, все вкусно и разнообразно. Однозначно рекомендую. Территория потрясающей красоты, море чистое, 2 бассейна, анимация бомбическая.
... →
Единственное, что поначалу смутило, удалённость от города.
При покупке экскурсий через интернет, дополнительно просили 25 $ за такси.
Испорченный отпуск 24 сентября 2021 Оценка 3.0 Были компанией 9 человек. За 11 ночей почти все, по пару дней провели с отравлением на унитазе. В отеле 70% были местные. После обеда все толпами стоят в море, что места плавать вообще нет. В столовой, где еду раздаёт повар, то тебе в тарелку кладёт не мясо, а обгоревшую корку, кости, шкурки и всякие отходы. А хорошие части, своим местным. В баре, когда ты ч... →то-то заказываешь, но рядом подошёл египтянин, то тебя уже не существует и заказ делает ему. В общем сервис супер!
Территорию и днем и ночью поливают водой из канализации. Запах соответствует. Вечером никакой музыки вообще нет. Только полчаса для детей программа.