Шаян завжди заворожували поїхати і пересвідчитись про красу цього чарівного краю. Наші очікування виправдались повністю.
Приїхали в Шаян біля першої години дня, однак адміністратор Юля ввічливо попросила зачекати до 15 години - часу поселення. Правило є правило, завчасно не поселять. Обід провели в ресторані готелю "Червона Рута".
Заселили нас о 14.50 у ... →номер "Дзіночок", номер дуже гарний, світлий, просторий, займає 80 кв. м. З величезного балкону (весь другий поверх) казковий краєвид на гори та Шаян, а яке повітря, це не описати це потрібно відчути. Номер розділений на спальню і вітальню. У номері є все - посуд, вилки, ложки, ножі, мікрохвильова піч, електрочайник, холодильник. Є халати, тапочки, постіль чиста і приємна. За тиждень перебування щоденна заміна рушників, щоденне вологе прибирання, забирання сміття. Обслуга працює сумлінно, завжди у номері чисто і охайно.
Щоденні сніданки з 9.00 год, до 11.00 год. Сніданки по смакових якостях набагато кращі ніж на курортах Єгипту. Сніданок дуже насичений їжею. Давали і гречку, і рис, і макарони, і картоплю, сосиски, яєчню, смачні курчаки, запечений бекон, чотири види нарізки ковбас, сири, багато овочів. На десерт солодке 2-3 видів, фрукти, чай, кавовий апарат. Продумано меню і для дітей, різні молочні блюда, йогурти, сирнички та млинці з варенням, Дуже смачна і ситна їжа,
Територія готелю шикарна, можна погуляти і відпочити. У теплу пору відкритий басейн, у холодну пору закритий басейн. На території багато чудових місць для сімейного фото. Сама територія чиста і охайна. Є мангал, однак він один і потрібно на рецепшині записатись в разі необхідності. Дрова, сокира, при потребі шампура чи сітка все входить у вартість проживання. Є великий дитячий майданчик, дітям весело і цікаво.
Відпочинок пролетів дуже швидко, однак спогади про Червону Руту найкращі. Велика подяка всьому трудовому колективу готелю за цей чарівний відпочинок. Щира подяка власнику готелю за створення такої позитивної аури на час відпочинку. У цьому році обов'язково повернемось. До зустрічі. Слава Україні і довгоочікуваної перемоги.
Заселились мы очень быстро в гуцульский домик. Домик двухэтажный, на первом этаже тёплый пол, на втором этаже батареи и ковровое покрытие. На первом этаже есть кухонная зона, где есть микроволновка, холодильник кухонная посуда, чайник. В ванной душевая кабина, халаты, фен, косметический набор. Мусор выносят ежедневно. Уборка в номере и смена полотенец раз в ... →3 дня, если персонал забыл, после напоминания без проблем убирают. На территории есть ресторан и СПА. Ресторан предоставляет завтрак в виде шведского стола, состоящий из колбасной нарезки, сосисок, сыра, мюслей, каши, хлеба, круасанов, булочек, иногда разнообразие вносят сырники, Фрукты. Дополнительно можно заказать разные виды яичницы, блинчики. Завтрак входит в стоимость номера. Обед и ужин a la carte, меню не богатое, цены в среднем 100 грн и выше за блюдо. На территории отеля есть мини-бассейны, детская площадка, мангал зона. Территория большая, разделена на двое небольшой дорогой. Персонал вежливый, и ещё не испорчен туристическим масс-маркетом, в карман не смотрит, на просьбу реагирует адекватно.
Отношение персонала и руководства отеля испортили в последний день отдыха всё положительные впечатления, которыми одно было поделиться, НО НЕ ХОЧЕТСЯ!!!!!! ! ГОСТЕПРИИМСТВА В ЗАКАРПАТЬЕ НОЛЬ!!! ! Вечером в последний БЫЛИ закрыты всё рестораны в радиусе 6 км. Покормить детей 3 и 5 лет ПРОСТО было не где!! ! В то время пока персонал ресторана Червона Рута гото... →вил себе шашлык, постояльцам отеля с маленькими детьми пришлось объехать всё рестораны в округе, в том числе ресторан Пабло, принадлежащий тому же хозяину, тоже был ЗАКРЫТ!!!! ! ИЗВИНИТЕ , НО В ЗАКАРПАТЬЕ- БОЛЬШЕ НЕ НОГОЙ!!!! ! ВIДОМА ГОСТИННIСТЬ УКРАIНСЬКОГО НАРОДУ В ЗАКАРПАТЬЕ ВIДСУТНЯ!! ! НАЖАЛЬ!!!!?? ? ?
Доброго дня. Мушу знову написати, бо люди це варто знати. Бувши зимою ми закохалися у цей комплекс. Приїхали на зелені свята вже на тиждень з дітьми. Погода в Шаяні була супер +32. Діти з басейну не вилазили. Зранку чудовий шведський стіл. Доречі, є зміни! оновили меню, напевно на літо, не знаю. По приїзду в будинок, ми побачили в себе на столі клубніку. Мал... →енький підкуп зі сторони комплексу, але приємно. Отримали цього разу 5% знижки. Надіємося, що керівництво комплексу і надалі триматиме високу планку прийому гостей і ми станемо постійними гостями. Так тримати.
Чудовий комплекс 15 февраля 2014 Оценка 9.0 Доброго дня. Не можу не поділитися своїми враженнями. Приїзжаєш в Шаян і природа тебе зачаровує. Приїхавши на комплекс, все акуратно, чисто і привітний персонал.
Відпочивали в сімейному будиночку. Ми отримали масу задоволення та заряду. Кухня смачна і підібрана на будь-який смак. Ранкові прогулянки по території зранку- надихали) Спочатку був розчарований пе... →ребоями в інтернеті, але це ж гори. Думаю тут не власників проблема в цьому, та й потім я зрозумів , що я приїхав відпочивати і інтернет мені просто не потрібний. Плануємо приїхати на травневі свята.