Чудовий готель 24 августа 2024 Оценка 10.0 Доброго вечора, ми з України! Хочу поділитися враженнями про готель. Приїхали ми до Болгарії вперше, так сталось( об'їхали немало) і були приємно вражені. Місто Сонячний берег- сучасне і затишне, а готель хоч і трійка, але в порівнянні з Єгиптом і т. п, то претендує на вищу оцінку. Я не знаю, кому там не подобається, але тут все супер! Особливо - харчування.... → Кожного дня, як на іменинах! Правда! За таку ціну, тобі готують, прибирають і ти - на морі! А сьогодні взагалі, щось дивовижне: свято пуза! На вечерю пригощали, як на свято врожаю! Нам дуже все сподобалось! Дякуємо всім, що причетний до цього. Молодці!!! А всі коментарі, що комусь не сподобалось, то злі, лениві і невдячні люди.
Готель супер! 10 августа 2024 Оценка 10.0 Відпочивали з сином в серпні. Дуже сподобався готель. Рекомендую!
Напишу свій відгук того, що мені було важливо, коли я обирала готель і може щось нове, може комусь допоможе у виборі.
Готель знаходиться в 10хв від моря, на ліво від рецепшина і між магазинчиками і базарчиками можна прогулятися.
Море спочатку мілке а потім глибше, підходить і для дітей і дл... →я дорослих.
Є лежаки від готелей 1 лінії, і є платні, але є і місце де можна відпочивати на своєму покривалі безкоштовно.
Біля готелю справа є обмінник на леви, вигідніший ніж ближче до моря.
В супермаркетах можна розраховуватися своєю картою, ще вигідніше.
По готелю:
Хочу висловити свою думку відразу.
Цей готель для тих хто відпочиває з дітьми. Для дітей - це саме воно! Молоді тут буде не цікаво, ні тусовок, ні дискотек не буде.
А от для дітей до 13 років - саме воно. Аніматори - це просто класс.
З ранку вже включається музичка на території, в басеїні проводяться аквааеробіки для дорослих, ігри для дітей.
в 20:00 починається дитяча анімація з танцями, конкурсами. В 21:00 біля басеїну або в ресторанчику CHOUCHOURA, це біла Тракії Плаза рядом, виступи, танці.
Діти з аніматорами завжди чимось зайняті, всі були в захваті і дорослі мали можливість відпочити.
В неділю пінна дискотека, в суботу піратські конкурси, кожен день щось новеньке, а в понеділок вечір у аніматорів вихідний, ми гуляли по місту.
Готель має закриту територію, ніби закритий 3-ма готелями ( готелі одного власника). Лежаки і басеїн закриті від дороги і сторонніх.
Всі гості 3-х готелей користуються 1-ю територією. Біля входу в Тракію Плаза з 12 до 17 безкоштовне морозиво і хот доги для всіх гостей 3-х Тракій.
Басеїн мілкий, десь 1.6 максимум на глибині, для дітей супер, для дорослих теж поплавати можна.
Є 2 великі гірки, користувались і діти і дорослі.
Є також маленький бассеїн для зовсім маленьких, хоча моєму у 8 років він дуже сподобався. Ну і 2 джакузі з теплою водичкою, дуже подобались і дітям і дорослим.
Територія самого готелю не велика, тому дуже зручно наглядати за дітьми і відпочивати водночас.
Лежаки як і скрізь занімалися зранку і після сніданку вже немає де лягти, хоча на них з половини лежать тільки рушники без відпочиваючих.
Але часто бачила як співробітники готелю ходили і збирали такі рушники на купи, на тих лежаках на яких довго нікого немає, і з'являлися місця.
Ресторани у кожного готеля окремі. А бар біля басейну для всіх.
Черг майже ніколи не було, бармени молодці, завжди працювали швидко і приділяли увагу і дітям і дорослим.
завжди робили дитячі коктейлі на любий смак, в мене син сам замовляв і йому завжди привітно все робили.
Для дорослих наливали все що схочеш і в якій кількості скажеш, без питань, що в день що в вечорі. Дуже приємна і позитивна обстановка.
також стоїть автомат з кавою і какао, діти завжди могли собі самі зробити гаряченьке какао чи молоко.
По їжі в ресторані:
Сніданок: кава, чай, кола і т. д - в автоматах. Яйця варені, смажені, омлети 2-х видів, дитячі сухі сніданки, молоко, сири, ковбаси 3-4 видів,
паштети, круасани, булочки і джеми - завжди.
Обід: 2 перші страви на вибір, дуже смачні і супи з м'ясом і крем-супи, запечені куски курки, кролик, свинина, мусаки, жульєни, запечені і свіжі овочі,
салати схожі на олів'є, макарони 2-х видів, жарена і печена рибка, ковбаси, сири, соління.
Вечеря: нові 2 перші страви на вибір, були і мідії, і ребра смажені, і філе курки запечене, і індичка, язик, картопля фрі, кальмари в клярі, печеня зі свининою, овочі і т. д.
І ще дуже багато всього, ми навіть не все встигли скуштувати бо це не реально.
Фрукти завжди: диня, арбуз, ківі, персики, нектарини, абрикоси, сливи, яблука, груші, виноград і банани.
Випічка: бісквітні тістечка з різними смаками. Вибір солодощів не вау але дітям ці дуже всі зайшли.
Це все не видається по кількості а лежить на підносах які постійно оновлюються і ви можете взяти поїсти стільки скільки хочете.
Їжа вся дуже смачна і великий вибір. І коли я чула, що нема чого їсти… це дивно, дуже багатий вибір всього і повторюсь - дуже смачно.
Номери: стандартний з одним великим ліжком і креслом яке розкладається, також є столик і маленький холодильник.
В номери вхід з території від басейну а балкони виходять на вулицю.
В місті завжди двіж до ночі, проїзджаючі коні з каретами, діскотеки в ресторанчиках. Тому двері на вулицю закривали вночі, шумоізоляція добра, нічого не чули.
Кондиціонер вмикається у всіх з рецепшина, тому пульта у нас не було, але ми іграшкою інколи самі доставали і включали його.
Душ разом з туалетом закривається шторкою, вода бігла скрізь, але це не напрягало, навпаки можна завжди було сполоснути ванну кімнату душем і завжди чисто.
Прибирання ніяке, тому налаштувати себе на це потрібно відразу. Ми в 1 день залишили 2 лева, нічого не змінилось і ми більше не залишали.
Ми їхали на море і я особисто, зважаючи на всі прочитані відгуки і досвід багатьох мандрівок, від готелю 3* нічого вау не очікувала.
Але, мені і дитині дуже тут сподобалось, ну просто дуже!! Приїдемо ще раз обов'язково, сподіваємось вже з чоловіком, щоб і йому сподобалось.
Все очень понравилось!!! 22 июня 2023 Оценка 10.0 Этот отель был вторым опытом отдыха в Болгарии. В прошлом году был отель 4*. И этот отель Тракия с 3* просто супер! По сравнению с предыдущим намного чище, достаточно большая ухоженная территория, замечательный бассейн, анимация. Заселились без проблем и без очереди. Номер простенький, но все необходимое было, все работало исправно. Кондиционер, плоский теле... →визор. Холодильника не было, но можно було его поставить за 5 левов (100 грн. ) в день. Мы обошлись без него. Две полуторные кровати составлены вместе и один раскладной диванчик. Нас было трое: я и двое детей. Спальных мест было предостаточно. Номер достаточно просторный, большой балкончик со столиком и сушилка для одежды. Частичную уборку делали каждый день (мыли пол в коридоре и на балконе), полотенца меняли каждый день, постель 1 раз в неделю. Полотенца и постельное были белоснежными, рваного и потрепаного ничего не было. Еда была вкусной и разнообразной. Очень порадовало большое разнообразие фруктов: яблоки, персики, нектарины, абрикосы, киви, апельсины, грейпфруты, арбузы, дыни. Всегда была свинина, курица, рыба, иногда кролик. Еды всегда было много (её постоянно подносили). Вкусные десерты. На завтрак даже был йогурт. Мороженное на обед и на ужин. И дополнительно возле бассейна стоял холодильник с мороженным. Хотдоги и сендвичи тоже возле бассейна. Грязную посуду убирали очень быстро и проблем занять столик не возникало. Особый восторг вызвал бассейн. Красивая организация и оформление мостиками. Зонирование по глубине, плавные заходы в воду. Водные горки. Детский бассейн с горками был отдельно, вода в нем прогревалась очень хорошо. Было два джакуззи с тёплой водой. Была хорошая анимация как для детей так и для взрослых. Днем в бассейне, вечером в ресторане. Вкусные
Бесплатные коктейли и разнообразное спиртное в барах возле бассейна и в лобби. Также в барах стояли кофе машины с самообслуживанием. В лобби-баре стоял аппарат с питьевой водой с круглосуточным доступом. Территория отеля очень чистая и ухоженная. До пляжа минут 5-10 идти (у меня были дети, поэтому ходили дольше). Пляж широкий чистый. Платные и бесплатные зоны чередуются, поэтому проблем со свободным местом не было. Единственный минус - это отсутствие душа на пляже. В отель возвращались все в песке. Пьяных и шумных в отеле не было, в основном семьи с детьми. Общий итог: 10/10 за сравнительно небольшие деньги. Рядом стоит корпус Тракия Плаза 4* (у этих отелей одна территория и инфраструктура), так что можно взять и номер покомфорнее.
Добрый день!
Мои отзывы трехлетней давности - ниже. Повторяться не буду, все по-прежнему ок.
За раннее заселение заплатили 40 лева и благодаря этому дали номер в 10 часов дня и получили обед. Иначе заселились бы в 14 час. и не обедали.
За весь период отдыха только один день купались на горках и в бассейне, потому что было дождливо.
Вообще-то отель считае... →тся 2*, но вполне хорош как трех-звездный.
Хорошая тройка 05 августа 2019 Оценка 7.0 Отдыхали в отеле Тракия семьёй. Начну с размещения приехали в 20 часов разместили сразу, накормили ужином зайдя в номер 101 сразу от ресепшен на первом этаже. Номер нам не понравился пошли менять, но сказали номеров нет приходите утром, тогда мы сразу поняли что бесполезно. Пошли прогуляться найти море, шли так долго я расстроилась, что придётся так далеко х... →одить, в номер возвращаться не хотелось: (. Утром выяснили, что море не далеко нашли дорогу идти медленным шагом минут 5.
Номер: старая мебель, грязный ковролин, страшно на него вставать в ванной пахнет сыростью, номер тёмный на балконе нет солнца никогда, вещи не сохнут, за то ловит wi fi. Если не обращать на все это внимание жить можно. Ещё один плюс белье меняют и полотенца раз в три дня.
Территория: красивая все чисто! Минус холодный бассейн. Детский тёплый.
Еда: все очень вкусно, но однообразно. Есть официанты которые тарелки прям во время еды отбирают я была в шоке! Приходилось отбирать если успеешь.
Море: просто класс!
Один день подвела погода целый день шёл дождь.
В Болгарии первый раз в общем все понравилось, удивила бурная дневная и ночная жизнь в городке, наличие кафе и магазинов, через дорогу если выйти через Тракия плаза есть супермаркет Магнит, дальше если пройти по той же улице есть супермаркет Младость там дешевле но очереди огромные. Языкового барьера нет. В отеле есть банкомат снимала в нем деньги немного курс завышен, много обменников.
Все понравилось кроме номеров в отеле