Комфортний відпочинок 13 декабря 2021 Оценка 7.0 Вирішила описати нюанси, які треба знати, коли вибираєте відпочинок в цьому готелі.
Коротко. Персонал робить все можливе, щоб відпочинок гостей був найкращим. І воно справді так. Але… готель явно не для зими. А точніше: готель для тих, кому купання в морі та ЇЖА не є на першому місці.
Готель.
Сам готель камерного типу: маленький, комфортний і затишний.
Під... → час нашого там перебування 13.12-28.12 проживало 50-90 чоловік. І це був величезний плюс.
Все поряд: номери, ресторан, пляж, волейбольна площадка, басейни(один підігрівався), безкоштовний більярд, настільний теніс.
Ніде не бачила таких красивих і зручних лежаків, як біля басейну.
До величезного аквапарку з перекусами, напитками та безвітряною територією треба пройтися хвилин 10.
Можна користуватися усією інфраструктурою готелів сітки Корая, крім харчування.
Номер.
Якщо ви їдете хоча б з однією дитиною, то зможете купити тільки номер фемелі, не стандарт. І тому в цей готель з дітьми завжди дорожче.
На ресепшн врахують побажання і поселять, де захочете(ми відразу віддячилися за чудесний вид на море).
До прибирання зауважень не було. Постіль можна поміняти за бажанням. Дають пляжну сумку з рушниками, які щовечора міняє прибиральник. На балконі є сушка для купальників, що дуже зручно.
Халати і тапочки можна попросити і принесуть.
Було дивно, що в номері відсутній шампунь і кондиціонер. Попросили. Раз принесли, а іншим разом сказали користуватися гелем для душу.
Була ситуація, коли прибиральник привів у номер людину, яка замінювала кран в душі. І це відбувалося відразу після того, як ми прийшли з моря. Те, що вони самі помітили поломку – дуже добре, але те, що ми годину після моря не могли зайти у ванну і туалет- було трохи незручно.
Харчування.
Працює лише один ресторан. Є відкрита тераса з неймовірним видом на пляж і море.
З фруктів(не завжди одночасно) були: яблука, мандарини, апельсини, гранат чищений, хурма, банани, полуниця, гуава. З білка: курка, тушена яловичина(не завжди вдала) , ціла жарена риба і філе, раз на тиждень дають кальмари, суп і артишок з креветками, раз чи два була смачна качка. Піцца, овочі, салати, бабагануш, солодощі. Усе смачно, але за два тижні набридає.
Пробували два рази обідати у фастфуді на пляжі. Є салати, смачна піцца, бургери, бутильоване пиво. Страви приносить офіціант. Смачно.
ТІЛЬКИ в лоббі є пакетовані соки. Брали там сік манго, коктейлі та чаї.
Бармен біля басейну робить і приносить смачні коктейлі.
Море.
Що тут скажеш. Місце дуже вітряне і часто було хмарно. А це критично для купання в морі взимку.
На самому пляжі є гарний пісок, тому приходили до нас з інших готелів позагорати.
Загородки від вітру дуже старі та продуваються.
Велика перевага готелю, що він знаходиться на першій лінії, має свій кораловий пляж і дерев яний пірс. Але, коли вітер, то пірс закритий, а коралове дно мілке і вкрите різними ракушками, в ущелинах їжаки, хвиля тебе кидає не туди, куди хочеться плисти. Коротко кажучи: хоч море тепле, але купатися небезпечно через хвилі. Більше одного разу не хотілося заходити.
Є лагуна( 10 хвилин від готелю), але там мілке море і тому вода швидше остиває за ніч.
Ми ходили до сніданку плавати на пірс у лагуні. Там глибоко, корали і тепле море.
Біля нашого пірсу риф кращий, але побачити його можна лише тоді, коли мало вітру, а це рідкість. З рідкісних риб бачили мурену, черепаху, дельфінів.
Мінус: на пляжі нема кабінок для переодягання.
Інтернет.
Ловить на ресепшн, в номері, біля басейну
Персонал.
Сервіс ДУЖЕ хороший . Усі вишколені та професійно виконують свою роботу.
Щодня гестрелейшн ходить по пляжу і говорить з гостями. Реагують відразу.
Анімація душевна. Розважають і не набридають.
Ми вдячні всім за те, що зробили для нас чудесний відпочинок.
Маємо зауваження лише до ресторану: за два тижні їжа набридла.
Чи повернемося знову?
Тільки не взимку. І якщо буде нижча ціна за проживання з дитиною.
Хороший отель 30 октября 2021 Оценка 10.0 Отдыхали в начале ноября. Отличный отель. 10 мин. от аэропорта. Аэропорт маленький, окошко для виз одно, пока все купят час прошел. Интернет-карты можно купить на выходе от 7$. В отеле тоже можно, но дороже вдвое. Вифи о отеле не плохой, был в номере и местами на пляже.
Приехали вечером сразу заселили. В дальнейшем видели, люди, которые приезжали с утра их ... →также заселяли. Никто не ждал 14.00, может конечно в виду малой загруженности отеля (30-40%). Были трое в семейном номере. Просторный номер есть где развернутся. Мебель обычная, не супер, но ок. Мини-холодильник, чайник, фен, тв, сейф. Большая двухспальная кровать и две односпальные. Матрасы отличные не продавленные, на односпальных чуть по жёстче. Ванна 5кв. м. Душ просторный, сантехника ок, не текла. Жидкое мыло, крем для тела, кондиционер для волос. Все чисто, аккуратно.
Территория отеля отлично спланирована, корпуса 1-2-3эт. расположены вытянутой буквой П. Просторно, внутри 3 бассейна.
Открытая часть ресторана с видом на море и пляж. Такого в пятерках соседних нет. Ресторан большой толпы нет. Еда отличная, не ожидали такого разнообразия от 4. Курица, говядина, утка, цыплята, море продукты (крабы мелковаты)) кушать нечего, кальмары на любителя. ) рыба супер тает во рту, выпечка огонь.
Пляж. Отличный. Лежаков хватало, с утра можно не занимать. У бассейнов вообще никого не было. Ну опять-таки же в силу не загруженности отеля. Пляжный полотенца можно менять каждый день, вечером приходят в номер после 18.00, или оставляете в сумке возле двери.
Море. Вход с понтона. И понтон с территории нашего пляжа. Две соседние пятерки ходят тоже сюда. Ветер был всегда. Когда больше, когда меньше. За 11дней один раз был полный штиль и один раз красный флаг. Есть небольшая лагунка 20 на 20 тут же с пляжа, но там по пояс, в прилив по грудь, и нужны коралки чтоб зайти. внутри песочек. Когда ветер и волны ходили в соседнюю бухту, влево по набережной 10мин 500-700 м. Тут всегда штиль и комфорт. Супер пляж Лежаков валом, тебе и третий принесут и полотенца заправят не зависимо с какого ты отеля, территория общая и лежаки тоже. Хочешь с понтона, хочешь по песочку, глубина плавная для детей рай.
Да и тут намного интересней водный мир чем с нашего понтона.
Вечером всегда пел в живую пожилой дядечка + после него получасовое шоу. Также можно прогуляться по набережной вдоль моря 2200м в одну сторону))... Зайти в другие отели и посмотреть, что и как там.
За отелем пустыня. Ближайший городок в 10 мин. езды. С отеля ходит шатл 2 раза вечером в 16.30 и 20.00 - 7$. Через один отель есть небольшой квартал магазинчиков, можно вечерком пошататься.
Контингент украинцы, немцы поляки. Да и аквапарк не плохой. В цену путевки он на сайте не включен, но доплата за него обязательна для всех отелей. У нас была 3400 на троих.
Выезд. Был вечером в 16.30. Хотели остаться в номере до 16, подошли на ресепшн, так старший менеджер сказал за номер 40$ ! ! . И на меньшее не соглашался. 40$ за 4 часа! Мы развернулись и ушли. И правильно сделали. В 12 выселяют всех приходит носильщик и забирает чемоданы, отвозит на ресепшн. Но можно оставить пляжные полотенце и тусоваться на пляже, сходить на обед, после поплавать, обмыться в душе, прийти взять чемодан переодеться и отчаливать в аэропорт.
В целом рекомендую, отличное место.
Чудово! 04 октября 2021 Оценка 10.0 Відпочивали з дружиною в Єгипті втретє, два рази були в шарм ель шейх, а цього разу вирішили поїхати до марса алама. Відпочинок супер. Аеропорт в марса аламі невеличкий, кордон пройшли дуже швидко і вже через годину після посадки літака в 8 годин ранку були в готелі Solymar, 7 км від аеропорта. Поки прогулятися через годину нас вже застелили, хоча заселення ... →з 14:00. Номер просторий, ванна велика, вид у садок, але видно і море. Solymar це 4?, але тягне на всі 5. Територія невеличка, але зелена і ухожена, однак користувалися усією територією готелів Джаз, а вона велика, також усіма басейнами та пляжами на їх території, крім того ще й шикарним аквапарком.
Набережна довга 2, 5 км в одну сторону, так що вечером гуляли по 5 км. Пляж в Solymar напевно самий найкращий, є понтон 100 м, окремо з берега невеличкі бухточки, але треба коралки, флора і фауна тут шикарна, бачили багато разів скатів, мурен, восьминогів і безліч іншої живності. За 12 днів був тільки один день червоний прапор в морі. За 1 км від номера є бухта на території Джазів, де пісчаний захід у море, там добре як дорослим так і діткам. Але наш пляж нам більше подобовся, він більш колоритний.
Харчування різноманітне і дуже смачне, риба, краби, інші морепродукти, багато овочів і фруктів, свіжі фініки, банани, гуава, дині, хурма тощо. Дуже смачна кава і тістечка. До речі в номерах електрочайники, чай, кава, цукор. Прибирають і міняють рушники кожен день, хочеш залишавй долар або ні, все одно прибирають. Персонал дуже приємний, ввічливий і доброзичливий. Анімація на вищому рівні, дівчата і хлопці професіонали. І саме головне природа, коли їхали боялися вітрів, але вітри це основна перевага цієї місцевості, не спекотно, дуже комфортно і основне немає комах та москітів, вночі спали з відкритим балконом.
І ще одна перевага, контингент в основному європейський і арабський, німці, бельгійці, поляки, південні слов'яни, українці тощо. Тобто відпочинок супер. Той хто хоче моря, сонця, прекрасної природи. затишних вечорів - Вам сюди, а хто хоче шопінгу та галасливих дискотек - їдете в інше місце.
Отличный отель 05 октября 2021 Оценка 10.0 Отдыхали в Солимаре парой в октябре 2021 года. Красивая компактная территория с 3 бассейнами. Питание супер были крабы морепродукты очень вкусная выпечка, 4 вида мороженого, 4 вида пиццы. Шеф-повар все время в ресторане, пока люди кушают. Официанты шустрые умнички. Бармены знают свою работу хорошо. Пиво с бутылок. Кофе машина в ресторане, заваривают и зернов... →ой кофе. Номер классный с хорошим видом заселили за 10 минут. Заполнен был на 50 процентов. Очень много иностранцев Интернет норм и в номерах работал, иногда слетал пароль, но проблема быстро решалась... Много вечерних программ, живая музыка поет певец Айман. Ветрено но можно ходить в бухту без ветра справа за метров 500, есть на что посмотреть. Могу писать долго. Отдыхом очень довольны. Идеальная чистота везде. Спасибо персоналу. На следующий год вернемся обязательно.
Отель нормальный, отдыхать можно. Обслуживание хорошее. Риф классный. Алкоголь местный, пить можно. Похмелья нет. Питание - выбор не большой. Фруктов мало. Выпечка- только бисквиты. Но голодными не будете. Рыба, курица, говядина, каждый день. Рекомендую для любителей рифа.... →