Свадебное путешествие

Написано: 8 июля 2010
Время поездки: 12 — 19 июня 2010
Кому автор советует отель: Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 9.0
Чистота: 10.0
Питание: 9.0
Инфраструктура: 10.0
Ну що сказати, відпочинок удався.
Полетіли в Хорватію у весільну подорож, прямо з банкету на літак. І через 2 години ми були у Хорватії. Правду тут кажуть, що не можна порівнювати Туреччину і Єгипет з Хорватією - це принципово різні види відпочинку. Зупинились ми в Соліне. Швидка реєстрація на рецепції і ми заходимо в номер. А там кровать посипана пелюстками троянд і інших квітів, з полотенець зроблені лебеді, на підносі лежать фрукти і в відерці з льодом стоїть шампанське і два бокали. Номер з шикарним видом на море.
Про Хорватію - це слов"янська країна, тому ментальність, мова близька до нашої. Природа теж схожа на нашу кримську: простуть верби ,тополі. Але їх сосни , що звисають над морем - це просто казка. Мова більш-менш зрозуміла, схожа на помісь української і російської, але з карпатським акцентом. Порозумітися зможете.

Екскурсії: вибрали Спліт і Плітвіцькі озера. Коротко - сподобалось і там і там. Спліт запам"ятався звичайно ж палацом Діоклетиана - я його назвав палац контрастів. Плітвіцькі озера - це краса, словами не передати, хочеться сидіти там годинами.Їхати туди краще на 2 дні. Не сподобався трансфер на Плітвіцу - з 4 годин їзди , ми по годині в кожну сторону стояли в ресторанчиках, щоб хтось поїв, покурив і попісяв. Краще б їхали без зупинок. Їздили самі, без екскурсії , в Макарську і звідти йшли по набережній до Брели. Йти 3-4 години, дуже красиво. Розклад маршруток до Макарськи можна взяти на рецепції.Вартісь - 15 кун.
Ну і так як тут відгуки про готель, ще трошки про нього. Він був 3* , тепер він 4*. Готель хороший, номера хороші, сантехніка якісна, німецька Хансгрохе. У нас був шикарний вид на море. Харчування - з ранку одноманітне, щоранку одне й теж саме, хоча вибір достатній - яйця варені, омлети різні, глазунья, нарізки купа різної,смажений бекон, мюслі, багато фруктів - ну всього достатньо, але щоранку одне і теж. Напої зранку безкоштовні, різні види кави, молоко, чай, вода, кілька видів соків. Вечеря дуже хороша, 3-4 види м"яса, 2-3 види риби або можепродуктів, рекомендую спробувати салати з морепродуктами. Напої платні. Причому 200 грам вина коштують стільки ж як і пляшка водички.
Ну і море.....Море і природа - шикарні.
Якщо комусь потрібно щось докладніше розказати - задавайте питання
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал