ХОРВАТІЯ море- сонце-сосни

Написано: 21 сентября 2013
Время поездки: 31 августа — 11 сентября 2013
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Відпочивали на початку вересня 2013року. Сім`я двоє дорослих та дитина 4роки.
Початково при виборі місяця відпочинку Хорватію не розглядали - вже кілька разів були в цій країні,в останнє в 2006 році в середині вересня попали на дуже холодну погоду. Але рекомендації та прямий авіатур зі Львова переконали нас ризикнути ще раз. І не даремно - на цей раз відпочинок вдався.
ОРГАНІЗАЦІЯ ПОЇЗДКИ: Туроператор - фірма МІСТ-ТУР. Все організовано відмінно. Всі процедури в аеропорту швидко та оперативно, виліт-приліт вчасно, трансфер чітко по графіку.Таким чином снідали вдома у Львові, а обідали вже в готелі в Хорватії.

ГОТЕЛЬ: поселення згідно з ваучером, номер суперіор з видом на басейн та сосновий парк та боковим видом на море. Номер після ремонту: чистий, просторий добре облаштований з зручним санвуздом. В нас було двоспальне ліжко та розкладний диван для дитини. З незрозумілих причин на ліжко не передбачено покривало. В цілому готель справляє приємне враження коридори, фойє, рецепція -все на рівні. Біля готелю два басейний один дорослий+дитячий з дитячою гіркою, другий (як ми пізніше довідались-цілком новий, працює перший сезон)дорослий з великою гіркою, є анімаційна зона зі столиками та баром, тенісний стіл, волейбольна площадка та закрита футбольна площадка.На вигляд готелю можна булоб дати і чотири зірки.Гості готелю: третина українці(в нашому заїзді в основному були молоді сім`ї з дошкільнятами - чудове товариство), решта французи. Менеджмент готелю добре працює над залучення клієнтів - навіть в вересні готель заповнений. З зауважень до готелю: відсутність дитячої площадки та дитячої анімації.
ХАРЧУВАННЯ: тут почнеться негатив. Харчування це темна пляма цього готелю та нашого відпочинку.
Одноманітно, обмежено, безсмачно. Можливо після турецьких та грецьких готелів в мене високі вимоги, але коли десять днів під ряд на сніданок пропонують омелет, варені яйця та свіжий сир - це занадто. Обід нічим не відрізняється від вечері: два супи з концетрату, два гарніри, мясо(в основному курка) та риба (в основному мойво та тюлько подібна)+ переварені овочі + свіжі огірки-помідори-перець (часто ввечері нарізані ще в обід). Загалом голодним не залишишся, але гастрономічного задоволення жодного.
ПОГОДА: нам пощастило - початок вересня - справжній оксамитовий сезон 28-29градусів тепла, 7 днів з 10 жодної хмаринки, останні три дні температура трохи знизилась, було хмарно з проясненнями, але відпочинок добігав кінця тому настрою це не зіпсувало.
ПРИРОДА:для мене природа Хорватії це поєднання моря та сосен. Тут таке повітря, що дихати не надихатись. А ще тут на відміну від турецько-грецьких курортів є безліч прогулянкових доріжок: вздовж моря, на набережній, в парку, в самому містечку.Крім того не має клубної готельної замкнутості. За межами готелю реальне хорватське містечко наповнене життям місцевих людей та туристі, що створює неповторну притаманну лише Хорватії атмосферу. Загалом північна Даламація та Біоград нам сподобались навіть більше ніж центральна Даламація та Башка вода де ми відпочивали раніше. Тут зеленіше та просторіше.
МОРЕ та НАБЕРЕЖНА: море красиве, чисте, в вересні досить холодне. Думаю максимум 22градуси. Колір води однорідніший без фантантастичних бірюзово-синіх переливів середньої та південної даламації. На набережній багато дитячих ігрових зон (платних) так, що ввечері дітям весело і батькам зручно. Звичайно безліч барів та ресторанів, лотків з морозивом та яток з сувенірами. Хочу виділити міні-пекарні чи хорватською ПЕКАРИ які пропонують великий асортимент свіжої та неймовірно смачної випічки.

ЕКСКУРСІЇ: свого часу ми були їздили в автобусний тур по Хорватії та відвідали всі екскурсійні місяця. На цей раз обрали для себе поїздку в вечірній Задар. Коротко враження такі - Задар чудове цікаве місто - варто їхати, але самостійно і на цілий день.
В цілому ми задоволені відпочинком. Якщо ви любите море-сонце-сосни та променади Вам сюди!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал