Stella Katrin 3*– Отзывы

2
Оценка 8.010
на основе
2 отзывов
8.0 Номер
9.0 Сервис
9.0 Чистота
8.0 Питание
7.0 Инфраструктура
Отель расположен всего в 79 метрах от пляжа Аделианос-Кампос недалеко от курорта Ретимно. Расстояние до таверн и минимаркета составляет менее 50 метров. Отель подойдёт для спокойного пляжного отдыха.Подробнее →
аватар vectrac20ne
 •  ездил(а) 12 лет назад
Оценка 8.0
Готель тихий і затишний, персонал привітний - сподобалось! До пляжу 150-200м, треба перейти дорогу і через один готель. Про фрукти - можна би було і більше. Завжди був кавун, диня кілька разів, а виноград і апельсини тільки по разу. … Еще ▾ Готель тихий і затишний, персонал привітний - сподобалось! До пляжу 150-200м, треба перейти дорогу і через один готель. Про фрукти - можна би було і більше. Завжди був кавун, диня кілька разів, а виноград і апельсини тільки по разу. Однак загалом до їжі претензій жодних - смачно і багато!:-)
Територія готелю маленька, анімації і розваг не було (крім басейну і бару:-)).
До центру Ретімно 6 км (в одну сторону 1, 2євро автобусом зі зупинки біля готелю чи 10 євро таксі)
На пляжі лежали на своєму покривалі - лежаки по 5 євро...Море штормило - два дні було майже без хвиль, два дні були дуже великі хвилі (нереально було зайти), а решта були просто хвилі. Дно кам'яне, але рівне і не слизьке, але от в хвилі не дуже приємно заходити...Однак вода дуже чиста!
Яннісу ріспект і уважуха!!!Приємний в спілкуванні, теж давав поради куди поїхати і чим зайнятись.
Відпочинком задоволені і всім рекомендуєм!
аватар lightperson
 •  ездил(а) 12 лет назад
Оценка 8.0
Їздили вдвох за акцією "Фортуна". В аеропорту одразу знайшли приймаючу турфірму, де нам віддали конверти з назвою готелю, і різними буклетами про Кріт і т.д. Трансфер нормальний, дістались без проблем. … Еще ▾ Їздили вдвох за акцією "Фортуна". В аеропорту одразу знайшли приймаючу турфірму, де нам віддали конверти з назвою готелю, і різними буклетами про Кріт і т.д. Трансфер нормальний, дістались без проблем.
Зайшовши на територію готелю зпочатку були дещо шоковані - територія невелика, в готелі всього 50 номерів, хоча до цього бували лише в великих готелях.
Проте на ресепшині, котрий оформлений в стилі мінімалізму, тобто одна невелика стієчка, я щиро здивувалась дуже зрозумілій англійській мові, якою до мене звернувся бармен. (В готелі немає шаленої кількості персоналу, тому було всього чотири бармени, котрі чергувались по двоє до і після обіду, і також вони обслугогвували сніданки, обіди і вечері).
Номер: одразу видно недавній ремонт, оскільки номери гарненькі, акуратні, чисті, одним словом - комфортні.
Харчування: далеко немає такого різномаїтя як в Туреччині, Єгипті і т.п., проте нам абсолютно достатньо було і фруктів, і овочів. Також в АInk входило морозиво, чим я була приємно здивована.
Пляж: нуу, лежаки, парасолі - платні - 5 євро, хоча можна було брати свої рушники і лягати де заманеться. Пляжу просто дуууже багато, тобто незаселених територій, тому місця достатньо. Плюс - ми декілька днів лежали на лежаках, до 11 год. ніхто не перевіряв, в 11 год. ми йшли в готель, і після обіду також не перевіряють, тому можна схитрувати)
Персонал: просто НАДЗВИЧАЙНО! Дуже приємні, гостинні, таких людей я не зустрічала у жодній країні! Особлива подяка Яннісу і Анні! Янніс багато розказував про Кріт, традиції, пояснив як самостійно добратися до Ретімно - адміністративний центр, в 20 хв. від готелю на комфортабельному автобусі. Також завдяки порадам їздили в Ханью, що за 75 км.
Готель дуже комфортний, маленький, є де ввечері посидіти - достатньо велика терраса зі столиками і тд.
І раджу всім побувати на цьому чудовому острові КРІТ!!


Вопросов
пока нет
Задайте вопрос об отеле
экспертам, и получите ответы
в ближайшие часы.
ЭКСПЕРТЫ ПО ОТЕЛЮ
Достопримечательности
Фонтан Римонди
Оценка 8.0
Греция, о. Крит – Ретимно
Архитектура, История, Улицы, площади, видовые места
Крепость Фортецца
Оценка 8.0
Греция, о. Крит – Ретимно
Архитектура, История

Отель расположен всего в 79 метрах от пляжа Аделианос-Кампос недалеко от курорта Ретимно. Расстояние до таверн и минимаркета составляет менее 50 метров. Отель подойдёт для спокойного пляжного отдыха.

Расположение 6 км от п. Марулас. 6 км от г. Ретимно. 10 км от озера Курна. 63 км от аэропорта Ираклиона. 70 км от аэропорта Ханьи.
Описание пляжа Пляж в 70 м.
  • 3-я и дальше
  • городской пляж
  • песчаный пляж
В отеле
  • ресторан
  • кафе/бар
  • открытый бассейн
  • автостоянка  FREE 
  • бесплатный Wi-fi
  • прачечная
  • номера для некурящих
  • оплата платежными картами
Развлечения и спорт
  • организация экскурсий
Описание номеров

Всего в отеле 43 номера, включая 3 двухкомнатных апартамента.

В номерах

Кондиционер, мини-холодильник, телевизор, спутниковое телевидение, балкон, фен.

Адрес Adelianos Kampos, Crete, GR74100
Телефоны: +30 2831 071035
Е-мейл: [email protected]
Сайт: Stella Katrin
ЧАСТО ЗАДАВАЕМЫЕ ВОПРОСЫ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.