Naysika Hotel 2*– Отзывы

2
Оценка 1.010
на основе
2 отзывов
2.5 Номер
1.0 Сервис
2.0 Чистота
2.0 Питание
1.0 Инфраструктура
Отель в тени горы Олимп на побережье моря.Подробнее →
аватар svetkape
 •  ездил(а) 7 лет назад
Оценка 1.0
Відгук для тих, хто хоче приїхати сюди на відпочинок. Приїхали ми сюди по путівці. Готель жахливий. Про 3 зірки і мови не може бути. Басейн, який нам обіцяли виявився на території іншого готелю, до якого потрібно йти 3 хв і щоб покупатися обов'язково потрібно щось купити. … Еще ▾ Відгук для тих, хто хоче приїхати сюди на відпочинок. Приїхали ми сюди по путівці. Готель жахливий. Про 3 зірки і мови не може бути. Басейн, який нам обіцяли виявився на території іншого готелю, до якого потрібно йти 3 хв і щоб покупатися обов'язково потрібно щось купити. Wi-Fi в номерах немає взагалі. Прибирають раз на 3 дні. В номері немає навіть віника, щоб підмести. Так називаємий "Швецький стіл" містив мінімальний набір їжі. Повари до людей відносяться вибірково, адже коли приїхають німці їжа краща. Якщо побачите бабусю в чорному, сидящу біля барної стойки, на "швецькому столі" беріть не більше одного персика, адже бабуся проведе з вами профілактичну бесіду. До моря йти довго, 5 хвилин. Тим більше дорога до нього пролягає через трасу, де їздять машини, а коли починається пісок, він весь в бур'янах і колючках. Місця для паркування немає, є лише маленький клаптик території на подвір'ї готелю, де поміщається не більше 4-ох машин. Розваг немає взагалі, адже навкруги автобам. Найближчий магазин знаходиться за 5 хвилин ходьби від готелю. Тепер про номери. Штукатурка сипиться прямо на голову. Коли лежиш на двохтоверховому ліжку, з другого поверху,   можна швидко опинитися на першому, адже воно ледве витримує  20-ти кілограмову дитину. Лежачи на ліжку будьте обережні, адже прямо з кондиціонера вам на голову може политися холодний  душ. На балконі можна розводити форель, бо води там до  3 см, адже кондикціонер спускає туди воду. Мебель раритетна і пилі там стільки, ніби її там не витирали з часу  виготовлення. Вода із крану дуже неприємно пахне. Теплої (про гарячу я взагалі мовчу) води обідом немає. Дуже погана звукоізоляція, адже вночі голосно чути, як їде поїзд. Тепер про такзваний "дитячий майданчик", який містить в собі 4 пластмасові   гойдалки, без спинки, на канаті. Катаючись на них, потрібно утримувати рівновагу, бо впадеш прямо в болото. На цих гойдалках вміст дитячих розваг закінчений. Територія готелю не прибрана. Всюди валяється опале листя, яке лежить там ще від осені. Бідні, висохлі пальми, дерева і рослини зовсім не милують око. Скрізь бігають бродячі собаки, шукаючі притулку. Єдине, хороше-це привітний і доброзичливий персонал  та власники (крім бабусі в чорному). Короче кажучи, відпочити в цьому готелі неможливо. Раджу вам підшукати інший варіант, який буде трішки дорощим, але ви справді відпочинете.
Один із багатьох собак які гуляють рестораном готелю! Весь дитячий майданчик! Весь швецький стіл!
аватар olmi.66
 •  ездил(а) 7 лет назад
Оценка 1.0
Отель выбирала не я, а тур. агенство. Отель не комфортный, уборка- одно название, двери ужасно скрипят, унитаз, после спускания воды издавал душераздирающие вопли, нет стаканчиков для зубных щёток, нет мыльниц, на балконе нет ни стола ни кресел, освещение в номере, как в подвале, душевая кабинка очень узкая, женщинам "в теле" помыться большая проблема, холодильник в номере есть, но, он не холодит, а, просто, течёт, в номере нет ни стакана, ни кувшина для воды. … Еще ▾ Отель выбирала не я, а тур. агенство.
Отель не комфортный, уборка- одно название, двери ужасно скрипят, унитаз, после спускания воды издавал душераздирающие вопли, нет стаканчиков для зубных щёток, нет мыльниц, на балконе нет ни стола ни кресел, освещение в номере, как в подвале, душевая кабинка очень узкая, женщинам "в теле" помыться большая проблема, холодильник в номере есть, но, он не холодит, а, просто, течёт, в номере нет ни стакана, ни кувшина для воды...
Прилегающая территория как после войны! Засохшие пальмы в кадках, цветы есть, но в жутком состоянии, никто, ни за чем не ухаживает...Дорога к морю, сплошной бурьян, пляж не убирается...
Обслуживание отвратительное, хозяева злые как собаки! Да и собак вокруг, как будто мы на псарне!
Еда не вкусная, разнообразия никакого! Единственные магазин, в котором нет ни какого выбора...Пойти некуда, до ближайшего посёлка 8 км.
Вообщем, рекомендую, если хотите испортить себе отпуск!


аватар riakiss
Скажыть будь ласка чи можлива екскурсія на о. Корфу до святого Спиридона та її вартість
7 лет назад  •  3 подписчика 1 ответ
ЭКСПЕРТЫ ПО ОТЕЛЮ
Достопримечательности
Археологический музей Вергины
Оценка 9.0
Греция, Пиерия
Архитектура, История, Музеи
Национальный парк Олимп
Оценка 7.0
Греция, Пиерия
Активный отдых, История, Природа
Деревня Дион
Оценка 6.0
Греция, Пиерия
Архитектура, История, Музеи

Отель в тени горы Олимп на побережье моря.

Расположение Час езды от аэропорта Тессалоник.
В отеле

Бар, парковка, игровая комната, Интернет, круглосуточный ресепшн, ресторан, мойка авто, заказ экскурсий.

Описание номеров В номерах

Центральное отопление, спутниковое ТВ, ванная комната.

ЧАСТО ЗАДАВАЕМЫЕ ВОПРОСЫ