Отзыв об отеле Agrabella Hotel

Написано: 25 декабря 2019
Время поездки: 12 — 22 сентября 2019
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Цей готель був в переліку тих що рекомендував нам менеджер, дивився ще відгуки на booking та на інших сайтах TripAdvisor, ТурПравда. Мені відгуки підійшли і так я обрав цей готель. Заселення відбулося у задовільному, ніяких проблем.
Почнемо з того що це міський готель, взагалі для цього місця територій великої так такої він немає, але його можна схарактеризувати як доглянутим готелем. Це не є готель останніх років будівництва, я думаю це навіть початку 90-х років, але він доглядається, його намагаються підтримувати в адекватному та задовільному стані. Те що ми розраховували то ми й отримали.
Насправді трошки значна частина коридору покрита плиткою. Коли хтось йде в номері чутно все, хто та коли йде.
Почнемо з того що там є номера двох різних категорій. Оновленні та не оновленні, в оновлених номерах санвузли вже в гарному стані, звісно я порекомендував селитися в саме цих номерах, а насправді в нас був номер не оновлений то критичних зауважень таких ми не маємо. Ми знали що це буде, дивилися фотографії на букінгу там відображають як оновлені так і неоновлені номери.Звісно цінова різниця між цими номерами є.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал