El Hayat Sharm Resort 4*– Отзывы

113
Оценка 6.510
на основе
113 отзывов
№107 в рейтинге отелей Шарм эль Шейха
7.0 Номер
6.9 Сервис
7.0 Чистота
6.8 Питание
7.1 Инфраструктура
Отель построен в виде храма Карнак — всемирно известного памятника древнеегипетской архитектуры. Был открыт в 2008 году, последняя реновация проводилась в 2018 году. Подходит для семейного отдыха.Подробнее →
аватар
 •  ездил(а) 4 года назад
Оценка 6.0
Пляж в отеле хороший, отель сам старенький, уставший. Обслуживание ужасное, на 4. Номера такие себе. Питание самое обычное. Но в принципе, поесть - есть что, выпить тоже, но все самое обычное. … Еще ▾ Пляж в отеле хороший, отель сам старенький, уставший. Обслуживание ужасное, на 4. Номера такие себе. Питание самое обычное. Но в принципе, поесть - есть что, выпить тоже, но все самое обычное. Отель, конечно, не для тех, кто собирается сидеть в номере.
аватар Wado72
 •  ездил(а) 4 года назад
Оценка 7.0
Теріторія бомба! Архітектура, зелень!!! Номера просять ремонта! Прибирали кожен день. Рушники, постіль - білі і пахучі! Басейн з підгрівом - закритий корпусами від вітру (а це район Набк!). … Еще ▾ Теріторія бомба! Архітектура, зелень!!!
Номера просять ремонта! Прибирали кожен день. Рушники, постіль - білі і пахучі! Басейн з підгрівом - закритий корпусами від вітру (а це район Набк!). Загоряти - бомба! Напої - віскі, джин, водка, пиво, рідко, коли закінчувались. Їжа - вибір, як для 3-зіркового готелю. Все їстивне - вибір є. Тільки кава - гімно розчинне!
Пляж - для січня повна ж...а! Постійно вітер, щоб поплавати, треба йти метрів 200 в коралках по мілкому морю. До пляжа йти 20 хв. або довезуть бесплатно з готелю. Ми їздили, якщо не були на екскурсіях, на пляж Farsha! На місцевій маршрутці - 1 долар з людини. Вхід на пляж - 4 долара. Але там нема вітру, є понтон і дуже красиві корали і рибки!!!
І ще... Зимою вибирайте корпуси під непарними номерами. На них падає сонячне світло і буде тепліше!!!
аватар ZHenja690093
 •  ездил(а) 4 года назад
Оценка 8.0
Выбирал отель самостоятельно, понравилась цена. Понравился сам отель, питание за эти деньги неплохо. Пляжа вообще нет своего, и вообще это сложно назвать пляжем, нет пирса одни кораллы, заход ужасный мы были там один раз и в следующие разы ходили на другой пляж. … Еще ▾ Выбирал отель самостоятельно, понравилась цена. Понравился сам отель, питание за эти деньги неплохо. Пляжа вообще нет своего, и вообще это сложно назвать пляжем, нет пирса одни кораллы, заход ужасный мы были там один раз и в следующие разы ходили на другой пляж. Советую брать свой алкоголь и не ожидайте чего сверх чего то естественного.
аватар Oksana_Simashkevich
 •  ездил(а) 4 года назад
Оценка 8.0
Скажу так, после другого отеля 5*, приехав в этот, у меня сразу был легкий шок, но он прошел в течении первых 30 минут : ). Кухня не плохая, еды было достаточно, но разнообразия было не так много, как в отеле пятерке, если сравнивать. … Еще ▾ Скажу так, после другого отеля 5*, приехав в этот, у меня сразу был легкий шок, но он прошел в течении первых 30 минут : ). Кухня не плохая, еды было достаточно, но разнообразия было не так много, как в отеле пятерке, если сравнивать. Этот отель больше работает как отель, не как курорт, нет там того уровня обслуживания официантов, режима работы ресторанов и баров. Но, в плане номеров, чистоты, уборки - все на должном уровне. В другом отеле, где я была, карточная система, здесь - ключи. Здесь менее освещена территория, не так, как в отеле 5*, но зато идеально чистое белье и полотенца, чистая посуда в ресторане, хотя сами столики уже убираются не так грамотно, не так быстро. в целом, не плохой отель, на свой уровень. На пляж можно было пройтись пешком, можно было и на автобусе. Напитки на пляже - платные, этот момент был не очень приятным. Территория отеля убранная, красивая, чистая. Как любителю кофе, мне не понравилось, что он был только растворимый, заварной за отдельную плату. Любой бар работал только до 12 часов вечера, т. е. если ты где-то засиделся, пришел позже и хочешь кофе или что-то еще, бар закрыт. Бывало, что они задерживались, если там сидела какая-то большая компания или что-то такое, но, все равно, для всех , они уже не работали. Расположение отеля очень хорошее: аптеки, два больших супермаркета, ночной клуб, магазин Джордж Клуни, рынки, это все в 3-5 минутах ходьбы, т. е. отель находится в самом центре. Учитывая, что здесь 4* и работает отель как отель, а не как курорт, то все достаточно не плохо. Если турист не очень ко всему придирается, то вполне можно его оценить на очень хорошие 7 баллов, даже скорее , 8 баллов я бы ему поставила, если рассматривать 10-ти бальную шкалу.
аватар Irina58156
 •  ездил(а) 4 года назад
Оценка 9.0
Посмотрели отзывы об этом отеле, в турагентстве одобрили наш выбор и мы сложили свое мнение и выбрали именно его. Все нас устроило и питание и обслуживание. Номер хороший. … Еще ▾ Посмотрели отзывы об этом отеле, в турагентстве одобрили наш выбор и мы сложили свое мнение и выбрали именно его. Все нас устроило и питание и обслуживание. Номер хороший. Все было на высшем уровне нам все понравилось. Хоть это был уже не сезон кормили полноценно и мясом, рыбкой, овощами. Не было конечно сумасшедшего изобилия как в Савое, но тут тоже было все на уровне. Всем кому мы показывали и рассказывали этот отель, загорались глаза, и наши знакомые говорили, что при любой удобной возможности посетят именно его.
аватар Dmitrij879459
 •  ездил(а) 4 года назад
Оценка 7.0
Номер мені сподобався. Були там туристи з Білорусії та Казахстану, їм не сподобалось. Харчування відсотків на 80 було не смачне, потім був наплив туристів, їжа стала краща. … Еще ▾ Номер мені сподобався. Були там туристи з Білорусії та Казахстану, їм не сподобалось. Харчування відсотків на 80 було не смачне, потім був наплив туристів, їжа стала краща. Морепродукти були, але нічого цікавого, скумбрію і у нас можна купити. Готель на 3-й пляжній лінії, десь на выдстаны 1, 5 км, але там автобуси доставляли. Мені не сподобалось, що вночі не можна вийти на пляж. Поряд були магазини, ресторани, розваги, можна було не їхати в Наама-Бей, все що потрібно було поряд. Персонал був нормальний, але для нашої компанії (10 чол) давали один стаканчик пива в руки. Вдень, так само, на вулиці жара, поки доніс цей маленький стаканчик, вже його випив. Було би добре, якби одній людині можна було би брати декілька бокалів пива або щоб були трохи більші стаканчики. Аніматори сподобались, вони добре працюють, з цим все класно.
аватар kristinarexayamaha
 •  ездил(а) 4 года назад
Оценка 4.0
Готель Друга берегова лінія. Пошарпаний готель. Територія впринципі рятує всю картинку. Гарна, акуратна, дуже зелена. Пляж Далеко, дуже далеко. Трансфер везе на безкоштовний пляж Porto Sharm Beach. … Еще ▾ Готель
Друга берегова лінія. Пошарпаний готель. Територія впринципі рятує всю картинку. Гарна, акуратна, дуже зелена.

Пляж
Далеко, дуже далеко. Трансфер везе на безкоштовний пляж Porto Sharm Beach. Вам необхідно взяти талончик на рецепцію. Трансфер о 9:30 з готелю і назад о 13:30. Сам пляж паскудний. Лежаки і парасольки є. Відплив метрів 100, а там дальше глибина але буйки і не можна запливати. Не пісочний захід. Пантона немає. Лише в сусіднього пляжа. але що направо що наліво далеко. Бар на пляжі платний. Є музика. Анімації ноль.

Харчування
Реально як для Єгипту жадно дуже. Насправді ходили за тими офіціантами і вимолювали дати ложку чи чашку на каву. Але ми не хамили і не кричали, тіпа все в жарти і нормально і швидко приносили.
Їсти можна було аби не померти з голоду. А так ваще ніяк. Якщо ви з дитиною то реально окрім пісного рису немає що дати. Фруктів майже не було. Зупа огидна! Спасало солодке, а його було доволі багато і смачно і розчина кава яка на 4 день була вже дуже мені смачною.
З напоїв....вода у кулері, кола, фанта наливається в стограмові пластикові стаканчики. 5 бутилок пива на розлив на весь готель, вина і іншого немає!!!!

Номерний фонд
Кімната нам попалася в корпусі 25, номер 22. впринципі норм. білі рушники, білі простині, антигіпоалергені подушки, плазмовий тв з одним арабським каналом, кондиціонер не шумний, робочий, сейф не працював (просили зробити, прийшов поклацав і сказав потім зробить так і не зробив, а ми перестали ходити і просити).
Після першої ночі ми залишили долар на чайові, то він нам непогано поприбирав, поміняв рушники, постіль, поскладав мою кометику дуже гарно. Сплів лебедя на ліжку. Попросили щоб почистив злив у ванній (там не душова кабіна, а ванна з душем) то так і не почистили. Було гидно приймати душ, а за 10 хв вже вода по коліно!
На наступний ранок не залишили чайові то видно було що не по замітав і так зверху тіпа прибрав, і обідився бо лебедя не склав (хто не зрозумів то це сарказм!!!)
Холодильник є , робочий але без бару.

Є басейн з підігрівом.
Бар на басейні безкоштовно але крім коли і якогось віскі фігового немає нічого!

Якщо ваш тур коштуватиме на 7 ночей на двох максимум 500дол то можна, якщо дорожче то НЕААААААА. З дітками взагалі ніяк. ні моря ні харчування ні анімації. їм там буде зле!

Нас спасало що ми майже щодня десь їздили на екскурсії в яких було включено чи обід чи вечеря.
В останній вечір їздили в старе місто на маршрутці і заплатили 20 фунтів за двох. Один долар одна людина це дорогоооооо
1 долар близько 15-16 фунтів.
Торгуйтеся всюди.
Хто любить морепродукти рекомендую Фарес (Fares) дуже смачно і якісно.
Але замовляйте по меню фіксовані ціни а не те що залежить від ваги. Можуть надурити.
аватар zavisha_ukr.net
 •  ездил(а) 4 года назад
Оценка 5.0
Готель зовсім не такий вже й поганий і зовсім не "ужас, ужас!", Але є безліч нюансів, через які відпочинок у ньому може і не сподобатись. Можливо, навіть, більшості він не сподобається гарантовано. … Еще ▾ Готель зовсім не такий вже й поганий і зовсім не "ужас, ужас!", Але є безліч нюансів, через які відпочинок у ньому може і не сподобатись. Можливо, навіть, більшості він не сподобається гарантовано. То ж, зважайте на усі нюанси, перш ніж купувати тур в "Ель Хайат".
Мені особисто відпочинок сподобався. Можливо через те, що вартість туру, що включав переліт, трансфер, проживання та харчування виявилась меншою за вартість самих лише авіаквитків з Києва до Шарму і назад. Я цілеспрямовано збирався до Дахабу або в Шарм в район Набк, де можна покатати з кайтом. Тож, вочевидь, за низької ціни цей варіант цілком нормальний.

Кому гарантовано не сподобається готель?
1) Тим, хто хоче жити біля моря - тут все зрозуміло. "Ель Хайат" розташовано на другій лінії на вулиці Ель-Салах - центральній артерії Набку. До орендованого пляжу "Порто Біч" йти далеченько - пішки близько 25 хвилин. Раніше готель орендував значно кращий пляж "Паттайя Біч", що розташовано у 10 хвилинах пішки від готелю. Нині "Паттайя" на ремонті.
2) Тим, хто хоче багато купатися у морі :) Забудьте. Море біля "Порто біч" мілке (як і всюди у Набку), до помірної глибини, де можна поплавати, треба йти і йти. Власного понтону на пляжі нема. До понтонів сусідніх готелів "Рідженсі Плаза" та "Корал Сі" намагаються не пускати охоронці.
3) Тим, хто хоче подивитися рибок. Їх на мілині "Порто Біч" також не побачити. Доведеться брати екскурсію або їхати на один з платних пляжів Шарму (найкращий, без сумнівів - Ель Фанар, також непогані Ріф Біч та Фарш Біч).
4) Тим, хто звик до високого рівня сервісу. На жаль, "Ель Хайат" тут нічого не може запропонувати.
5) Тим, хто звик до сучасних номерів...
6) Тим, хто звик до різноманітного і якісного харчування...
7) Тим, хто звик до насиченної розважальної програми...
8) Тим, хто приїжджає на відпочинок, щоб "побухати із видом на море" (хоча, навіть в Ель Хайаті декому вдавалось набратися ще до обіда)...
9) Тим, хто надто чутливий до чистоти (зверніть увагу на "Ріксос" або "Штайгенбергер")...
10) Тим, хто прагне тиші та релаксу - у "Ель Хайаті" подекуди буває дещо шумно і вдень біля басейну і ввечері. Якщо номер виходить на бар біля нижнього басейну, вечори можуть бути доволі не нудними...

Кому "Ель Хайат" може підійти:
1) Тим, хто шукає дуже бюджетний відпочинок
2) Хто готовий за морем та рибками їздити на інші пляжі ШеШ
3) Хто бажає скористатися послугами числених кайт-станцій Набку
4) Хто збирається присвятити час екскурсіям (у т.ч. у Ізраїль) і кому готель потрібен лише переночувати
5) Також "Ель Хайат" - непоганий вибір для тусовщиць(ків), що планують по ночах "рвати" дискотеки Шарма, а вдень дрихнути та відмокати у басейні.

Тепер про власний досвід. Я потрапив до "Ель Хайату" як раз у найбільш "пекельний" період між двома Різдвами, коли на рецепції щодня палали скандали, і чимало гостей або переселилися в інші готелі, або ж залишилися, але із відчуттям образи та незадоволення.
Особисто я не мав жодних проблем із поселенням. Літак прилетів о сьомій. О восьмій вже був в готелі. Привітався із менеджерами арабською та попросив надати мені номер із видом на басейн (також арабською, повірте, завчити десяток-другий фраз не важко). Попросили почекати півгодини. Прогулявся теріторією (вона маленька), коли повернувся - отримав номер у 23-му корпусі, із вікном на амфітеатр і мініатюрним балкончиком у внутрішній двір. У номері усе було чисто та майже усе працювало. Не працювали декоративні підсвітки біля ліжка. Це, звичайно, жахливо, але не смертельно. Не працював роз'єм комп'ютерної мережі біля ліжка (до речі, на рецепції вай-фай є і непоганий). Також пульт від ТВ перемикав канали, регулював гучність, але категорично не бажав вимикати телевізор, для цього треба було вставати з ліжка і тиснути кнопку. Жах, але я впорався. Тим більше, що з 18 каналів три були російські, а решта арабські, два з яких показували фільми англійською з субтитрами.
Без жартів, але дуже попервах нервувало те, що протягом десяти днів жодного разу не було гарячої, чи, принаймні теплої води. Вибір був між холодною та "літньою". Згодом віднісся філософськи і об'явив собі декаду загартування. Хоча, звичайно, після такого про наявність якихось зірок у готелю говорити зайве.

Харчування також спочатку не сподобалось (дуже м'яко кажучи). Такої аж страшної антисанітарії, як деякі, я не помітив, але ось слабенький вибір страв засмучував. Як і деякі проблеми із посудом.На сніданок за десять днів лише один раз були сосиски. А так - фуля, рис, відварні помідори, фасоля. Огірки та помідори та творог (як і усюди). Малоїстівні ковбаса та сири. Млинці смажили звечора, і зранку вони були гливкі та холодні (тож, можна вважати, їх не було взагалі). Омлети робили на двох пательнях, тож інколи треба було почекати їх. На обід і вечерю до Нового року не було фруктів, що схоже на нонсенс. Після Нового року на обід почали виставляти зелену диню шматочками (ніяку) та апельсини (смачні).
Біда із напоями у столовій (зрозуміло, що ресторану "Фараон" більше лічить ранг столовки). Кава - тільки розчинна з банки. Кавові чашки швидко закінчувалися, поповнення доводилося чекати дуже довго. На заміну можна було скористатися пластиковими стаканчиками. Які також інколи закінчувалися. Ложечки - також тільки пластикові.
Соки (з концентрату) на сніданок наливаєшь самостійно, на обід та вечерю - стоїш у черзі, щоб тобі налили у пластиковий стаканчик. У тій самій черзі стоять за пивом (у пластикові стаканчики, постійно закінчувалося, через що виникали скандали) та вином (кілька разів з'являлося на вечерю, у пластикові стаканчики, закінчувалося швидше за пиво).
М'ясо та риба на обід та вечерю були майже завжди, але не завжди їх можна було їсти. Інколи смажили гріль. Курку стабільно перепалювали до стану вугілля, а от ковбаски та котлетки в них непоганно виходили. Риба - від доволі смачної до відверто неїстівної. Гуляш непоганий, рулетики інколи були, буженинка.
Салати до Нового року були відверто дивні, тож народ харчувався помідорами та огірками. Після Нового року стало дещо краще, навіть були спроби робити грецький салат (але без олив). Мені дуже сподобалися відварна чечевиця та ікра з синеньких.
Посуд інколи закінчувався, що відверто дратувало. Або, скажімо, дивувала ситуація, коли є тарілки, але нема виделок. З іншого боку, чимало гостей забирали тарілки, чашки та ложки-виделки у номери.
Столи прибирали, але вкидається в очі нестача персоналу. Тож подекуди більшість столів під час особливо обіду та вечері стоїть неприбрана. Також засмучує відсутність (майже завжди) серветок.

Теріторія готелю маленька та гарненька - про це вже багато писали. На жаль, на "задворках" не усе таке чистеньке, тим, хто любить гуляти бічними вуличками, у "Ель Хайаті" не варто цього робити.
До речі, про тренажерний зал. Пишуть, що його в готелі нема. Це - не так. Він є, під відкритим небом, на ремонті, як і увесь СПА. Я пояснив якось менеджеру, що мені дуже потрібно час від часу туди навідуватися і попросив його надати доступ до тренажерів. Це виявилось нескладно, оскільки двері до СПА з бічної вулички і не зачинялися ніколи. Тож я ходив на тренажери щодня. Менеджер направив прибиральників, щоб вони змахнули з гантелів та лавок товстий шар пилу. Вочевидь, я став першим відвідувачем зали за кілька років. З реквізиту - лавка із штангою для жиму лежачі та набір "млинців", набір гантелів від 12, 5 до 25 кг, трапеція для тяги на "крила", тяга на тріцепси. Інші тренажери не працюють, але того що є, цілком достатньо.

Бассейни - їх три + лужа для малюків. Найменший басейн підігрівається і таки доволі приємний для плавання, хіба що малуватий. Більші басейни, верхній та нижній, холодні. Втім, і в них можна зануритися, трохи поплавати, перед тим, як стрибнути до теплого басейну. Із бонусів - персонал крізь пальці дивиться, якщо ви плаваєте у теплому басейні після заходу сонця і навіть після вечері.
З мінусів - місця біля басейнів малувато, ліжаки стоять впритул, їх на усіх охочіх не вистачає.

Бари. На пляжі - платний. У лоббі - вважайте, його нема - в ньому лише платні коктейлі або справжня кава (також платно). Бари біля басейнів працюють періодично, усе постійно закінчується, втім, якщо не робити з цього трагедії, то трішечки залити в організм ром-коли чи "Стели" можна було майже завжди.
Ввечері бар біля нижнього басейну перетворюється на епіцентр вечірки. Інколи занадто гучної. Дратувало те, що деякі відвідувачі дуже голосно кричать, та ще й переважно нецензурно.

До речі, про контингент. Переважно більшість - українці та білоруси. Хвилями накочувалися заїзди гостей з Казакстану. Чимало було поляків. Усі інші були присутні у "штучному" варіанті і потрапили до готелю через букінг.ком. Було трохи італійців, турки, кілька китайців, японська пара, парочка німців, вірмени, угорці, ну і, звичайно, якась кількість місцевих, які, втім, не створювали проблем, як деякі.
Головна проблема контингенту - перманентна і голосна нецензурна лайка. Зрозуміло, що до "Ель Хайату" випускники Кембріджів в чергу не стоять, але рівень деяких гостей просто шокує. Весело, але водночас, і сумно, спостерігати за сценками із застиглих 90-х. Усі ці квазі-пацанські манери і понти. "Как сам, братішка?", "чо за дєла, корешок!" і в тому ж дусі. Золоті ланцюжки, окуляри-"капельки", татухи, нарочито загальмовані рухи і картава вимова у ніс.
Втім, це ще - не гірший варіант. Коли зранку у басейн падає п'яна тітка, що на весь готель волає, як її "всє зає..". і які "всє піда..." і "какой отель ху..." Це трохи напружує. Як і трійко на перший вигляд миленьких дівчисьок з сіняокої, які в перші ж години у готелі примудрилися нажертися в хлам і вдертися до басейну із криками "Бєларусія атдихаєт, ..." (далі вирізано цензурою).
Втім, публіка у готелі якось мінялася хвилями і були й чудові моменти. Доставляла задоволення гра у ватерполо Польща-Україна-Біларусь. Здивувала китайська парочка, що приперлась у басейн у гідрокостюмах. Справжнім вибухом став приїзд п'ятірки веселих дівчат з України, що танцювали за будь-якої нагоди, у т.ч. і біля басейнів. Якось вчасно сталися італійці, один з яких сам аніматор, але приїхав у "Ель Хайат" відпочити. Як цей Челентано запалював!

Місцеві аніматори - хлопці з України та місцевий, їх шеф - дівчина з Біларусі, в принципі, щось робили, але це далеко не те, до чого звикли гості отелей, скажімо так, покраще. Особливої анімації в готелі фактично нема. Проводять інколи ранкову йогу, кілька разів була аквааеробіка. Один раз була подоба міні-діско, конкурс на Мр. и Мс. Готель та дискотека, але усе доволі слабеньке.

Що гарного у готелі? Більшості сподобається архітектурний стиль - "Ель Хайат" створено як імітацію Карнакського храму. Ввечері цікаве підсвічування (подекуди працює не на усіх корпусах). Цікаве оформлення номерів. Територія доволі зелена, хоча у порівнянні з "нормальними" готелями чогось такого особливого нема. Після Нового року почали включати фонтанчик та два штучні водопадики - вони створюють подобу певної атмосфери.
Також мені особисто сподобалось, що готель знаходиться неподалік променаду Костал Роуд - доріжки, що йде між низкою готелів Набку та пляжами. Власне пляж "Порто Біч" знаходиться приблизно посередині цього променаду. Гарне місце і просто для прогулянок і для джогінгу. Зранку перед сніданком я бігав від готеля до "Порто" і потім променадом на північ повз "Баоуф Інтернешнл"" (закритий), "Рідженсі Плаза", "Си Біч", "Джаз Мірабель", "Альбатрос Модерна", "Штайгенбергер" до "Барсело" і потім на довгий пантон у море, із прицілом, щоб вибігти на нього із сходом сонця. Ввечері, перед вечерею, пробігав "південний маршрут" - від "Порто Біч" повз обидва "Корал Сі", "Аврору", "Лагуну Віста" (на ремонті), обидва "Ріксоси", "ТУІ Межік Лайф", "Амвей Ойоун", "Гранд Плаза" та "Паротель" (колишній "Редіссон Блю") до "Нубійського селища" із розрахунком, щоб пробігти дистанцію до того, як сонце сховається. Назад повертався, не кваплячись, пішки, роблячи зупинку послухати живу музику у "Ріксосі".
Охоронці на Костал Роуд інколи намагаються задавати питання, але, оскільки джогерів чимало, особливо не насідають. Універсальний ключ - привітання арабською мовою. Якщо ви можете зв'язати кілька слів арабською, можете розраховувати на найкраще ставлення та сприяння з боку місцевих.

Що ще? Так, багато помітили зміни на краще після Нового року. Дехто це пов'язує із "бунтом", що влаштували незадоволені гості напередодні новорічної вечірки. Але це не так. Напередодні Нового року у готелі відбулася зустріч менеджера місцевої керуючої компанії (приїхав з Кайро на день) та чи то інвесторки, чи представниці інвестора (затрималась в готелі на два дні). Пані розмовляла бездоганною англійською, але мені здалося, вона - німкеня. Мова як раз йшла про поступове впровадження базових сервісів і крок за кроком вихід на рівень колишнього "Ель Хайат Свісс Інн". Адже колись готель був якісною "четвіркою", відомою не тільки архітектурою, але й гарним сервісом, а також запальними вечірками (готель мав власну дискотеку, коли їх було у ШеШ ще обмаль).
Власне, саме із цим менеджером, заскочивши його зненацька, я домовлявся про відвідування спортзалу. А потім трохи поговорили про те, чому готель "хворіє" (я пам'ятаю його зовсім іншим). Він і розповів, що поки що готель лише "запускають". Після роботи протягом десяти років без ремонтів та реновацій він був законсервований на два роки, аж до продажу іншому власнику. Сьогодні готель розконсервували, але, як ви розумієте, за усі ці роки він дещо "зносився". Відновлювати його будуть ще довго. У планах власника - відновити готель і лише потім вивести його на європейських туроператорів. Наразі готель бронюється лише для туристів з СНД та для випадкових туристів з букінга . І за дуже невеликі гроші. Інколи смішно слухати, коли хтось бідкається, що готель не тягне на 4 зірки, але при тому сам заплатив менше, ніж за найгіршу "трійку" десь на третій лінії.
___________________
То ж резюмуючи. Якщо ви хочете відпочити і не хочеться перти із собою намет - "Ель Хайат" - можливий вибір. Якщо збираєте гроші на новенький сноуборд і особливо витрачати нема що, а прикупити трохи літа посеред зими хочеться - також "Ель Хайат" підійде. Якщо ви чутливі до рівня сервісу - поки що "Ель Хайат" не рекомендую. Можливо згодом. Але тоді він буде коштувати трохи інші гроші.
Втім, за будь-які гроші і у будь-якому готелі можна відпочити гарно і можна відпочити погано. Не завжди це залежить від готелю, але практично завжди - від людини. Усім гарного Єгипту!
аватар anetta38
 •  ездил(а) 4 года назад
Отель выбирали исходя из отзывов на Booking. com. Там они неплохие, но теперь я не доверяю этому сайту! ! ! Отель расположен на 3 линии моря в Набке, 3 бассейна, один из них с подогревом. … Еще ▾ Отель выбирали исходя из отзывов на Booking. com. Там они неплохие, но теперь я не доверяю этому сайту! ! ! Отель расположен на 3 линии моря в Набке, 3 бассейна, один из них с подогревом. Отель выстроен из камня (вот не знаю это "+" или "-" т. к. камни хранят прохладу, у нас в номере было катастрофически холодно! ! ! Кондиционер не работает в тепловом режиме)! В стиле древнеегипетского храма (или гробницы). Так вот, такое ощущение, что в древний Египет попал в буквальном смысле слова! ! ! (с такими же условиями! )
При входе вас ждет темный ресепшн с грязными дверями и стойка персонала, который не понимает ни русского, ни английского. Мы приехали поздно вечером, но хватило сил выбрать более-менее нормальный номер. Первый, который нам показали, - 12 м, воняет канализацией и ничего не работает. Второй - еще хуже. 3-й - вроде все работает, но дико холодный номер и вид в стену. Ну ладно.
Грязь и вонь по всему отелю. Персонал работает только после скандала на ресепшн. Персонал курят гашиш в открытую!!! ! ! Затем в убитом состоянии стоят за стойкой! ! ! (Это ужас! ).
На ваши просьбы никто не реагирует.
Питание - это полный треш! Такого в Египте я еще не видела (я - путешественник со стажем бывала во многих отелях). Полная антисанитария, грязь и вонь. Нет даже питьевой воды. Наливают воду из крана в старый потертый бочек из якобы куллераб, который настолько грязный, что страшно подойти! ! ! Сок вы не увидите т. к. это концентрат порошок, который замешивают до состояния подкрашенной воды. Колу разливает грязный и замызганный персонал в пластиковые одноразовые стаканы (и не дай бог больше! ! ). Грязь!!!! ! ! Мясо - 1 раз в день, и то это угольки зовутся курицей! ! ! При мне парень жарил яйца и у него отвалилась ручка от сковородки. Пива и вина нет!!! ! ! Их алкоголя тоже нет! ! ! На все один ответ: закончилось. Кофе пить невозможно! У нас в Украине бомжей на социальных обедах кормят лучше чем здесь! ! ! Скандалы были каждый день, люди толпами отселялись в другие отели. А на новогоднюю ночь нам вместо торта вынесли муляж! ! ! Для рекламы и спрятали его обратно. Люди которые пишут о сносном питании, вы дома своих близких чем кормите? Сеном?
https://www.youtube.com/watch? v=uepBE5uAjeo
https://www.youtube.com/watch? v=N_iQRlppC48
Алкоголя на барах нет, о перекусах не может быть и речи, к туристам отношение как к животным. На все претензии включают мороз. Анимация настолько слабая, что считайте ее нет.
Наш отдых был испорчен оператором TUI, который впарил нам этот отель за немалые деньги. Обходите отель стороной.
аватар nata_amelkoviz
 •  ездил(а) 4 года назад
Оценка 3.0
Ехала с сыном на Новый год в принципе понимая, что бюджетная 4* (как сказали в турфирме). Но что попаду на такой трэш - не ожидала точно! 1. Заселили ближе к 14.00 (приехали в 8.00) хотя позже оказалось что отель наполовину пуст. … Еще ▾ Ехала с сыном на Новый год в принципе понимая, что бюджетная 4* (как сказали в турфирме). Но что попаду на такой трэш - не ожидала точно!

1. Заселили ближе к 14.00 (приехали в 8.00) хотя позже оказалось что отель наполовину пуст. Заселили в номер (за 10 у. е. ), где даже не поменяли постельное от предыдущих постояльцев, на полу волосы и песок. Нашла уборщика, сказал, что всё "ща" сделает, мы вышли. Итог: волосы замёл под кровать и заправил постели. Но вот "чудо": простыни перевернул вверх ногами ( узнали т. к. край у подушки запачкал сын шоколадом, нашли это пятно в ногах), пододеяльники не менял - просто заправил!! ! ! Пошли на рецепшен - с одолжением поменяли к ночи)).

2. Ужин провели в поисках тарелок (причём все со сколами или трещинами), вилок, чашек. Подумала: ну так вышло, завтра будет по другому! НЕТ!! ! ! Поиски и выпрашивание посуды были каждый день (на 2-й день купила себе кружку и ходила с ней). Первые три дня была только скумбрия и печень (из мясного). Потом туристы возмутились в столовой, полетели на пол тарелки с "едой", вызвали управляющего. Только после этого на следующий день появились какие-то салаты, курица, дыня. Кстати из фруктов дыня только и была и то не всегда и 2 последних дня апельсины - ВСЁ! Кусочки курицы или колбаски клали на тарелку с таким видом "чтоб вы подавились! ". Про второй раз вообще молчу! ! ! Правда пироженки, пончики и булочки были ооочень вкусные! Каждый день! Персонал ходил в грязной, засаленой одежде (кто в чём) аж до тошноты (((.

3. На барах постоянно всё заканчивалось. Про закуски вообще никто не слышал! Бармэны уходили со словами: подождите 5 мин. и исчезали на 20 мин. Вино и коктели видела только пару раз. Кофе только растворимый, хотя стояли 2 кофемашины (они работали 1 раз на новогоднем ужине). Бармэны выпивали и покуривали не стесняясь туристов. А вечерами даже руки распускали (сама наблюдала как 2 молоденькие девушки от бармена шарахались).

4. Анимация. Нууу это отдельная песня! Перечислю их мероприятия: 1-й день- мистер отель, представление на новый год, танец двух мальчиков под ОДНУ! песню на басейне в гордом одиночестве, попытка организовать дарц, ну и призывы выезжать на платную дискотеку. По вечерам от них самих - ни-че-го! Когда мы поинтересовались о каком-нибудь плане мераприятий, они сказали что сами ничего не знают. Облупленный ОДИН мячик выдавали по строгой секретности. Заявлено 2 пляжа. НЕТ! Возят только на один (700 м идти чтоб поплыть). Тренажёрки нет, хамама нет, сауны нет, бани нет, кино нет. Вот такой "весёлый" отдых. Радовала только территория отеля: цветы, зелень, фонтаны, дорожки, подсветка.

Выяснили, что недавно поменялся хозяин... и вот такие "чудеса"! ! ! Читайте все отзывы - не портите себе отдых!
Уборка столов
Показать ещё »


аватар issi1
Подскажите, отдыхал ли кто с маленькими детьми 8мес. и 1год в этом отели? Если там условия и нужно ли доплачивать за номер?
12 лет назад  •  2 подписчика 2 ответа
аватар Aleksey59
Летим 10-го июня с сыном (14 лет), подскажите за норм. номер надо доплачивать при заселении? Что с пляжем совсем грустно? Какие варианты поплавать и красоты посмотреть? По выбору номера (стандарт) есть ли приоритеты? буду благодарен за ответы
12 лет назад  •  4 подписчика 8 ответов
аватар marchenok
сколько он берет за услуги?
12 лет назад  •  2 подписчика 2 ответа
аватар marchenok
давайте будем отдыхать вместе,а то еду одна и боюсь что будет грустно.
12 лет назад  •  3 подписчика 3 ответа
аватар manhattan
сегодня хапнула тур т.к. был только 1 билет на самолет на 19 апреля,а это самый удобный день для меня т.к. не хочу пропускать особо Университет,так вот,выбирала между Альбатросом и Хайатом,который 4*,мне посоветовала агент хайат,типа там и русских нет,и по уровню он хороший бла бла бла...и море хорошее,а начала читать отзывы,так мне чуть дурно не стало! для меня главное,чтобы русских поменьше и море красивое(не важно,что на 2й линии),а в Хайате говорят,как раз 90% русских и море ужасное((( так ли это? кто был,поделитесь опытом!!!
12 лет назад  •  9 подписчиков 20 ответов
ЭКСПЕРТЫ ПО ОТЕЛЮ
Представитель отеля
аватар hanihabib
‹ Отель El Hayat Sharm Resort 4*
Достопримечательности
Гора Синай
Оценка 9.4
Египет, Шарм эль Шейх
История, Религия
Кафе Фарша
Оценка 8.8
Египет, Шарм эль Шейх
Рестораны, кафе

Отель построен в виде храма Карнак — всемирно известного памятника древнеегипетской архитектуры. Был открыт в 2008 году, последняя реновация проводилась в 2018 году. Подходит для семейного отдыха.

Расположение Отель расположен в районе Набк Бей, в 17 км от аэропорта города Шарм Эль Шейх, в 20 км от бухты Naama Bay, в 30 км от Старого города.
Описание пляжа Предоставляется бесплатный автобус до пляжа 5 раз в день (билет для входа необходимо взять на ресепшен).
  • 2-я линия
  • собственный пляж
  • песчаный пляж
  • шезлонги  FREE 
  • зонтики  FREE 
  • пляжные полотенца
В отеле

Круглосуточная стойка регистрации, 3 открытых бассейна (1 с подогревом в зимний период), магазины.

  • ресторан
  • ресторан A la Carte
  • кафе/бар
  • открытый бассейн
  • бассейн с подогревом
  • автостоянка  FREE 
  • сейф
  • бесплатный Wi-fi
  • прачечная
  • трансфер в/из аэропорта
  • обмен валют
  • оплата платежными картами
Для детей Детский бассейн без подогрева в зимний период. Детский клуб для детей от 4 до 12 лет, детская анимация, детская дискотека.
  • детский бассейн
  • детская площадка
  • детский клуб
  • детские стульчики в ресторане
  • детская кроватка  FREE 
Развлечения и спорт Дартс (бесплатно).
  • волейбол  FREE 
  • тренажерный зал  FREE 
  • аэробика  FREE 
  • водные развлечения
  • диско-клуб
  • анимация
Описание номеров

В отеле 290 номеров. Состоит из главного 2-этажного здания и отдельно стоящих 2-этажных 14 зданий.

В номерах

Ванная комната с душевой кабиной или ванной, халаты и тапочки (только для VIP гостей), фен, сплит кондиционер, спутниковое телевидение (русские и украинские каналы), мини-бар (платно), утюг и гладильная доска (бесплатно), сейф, балкон или терраса, дополнительная не стандартная кровать (ширина 120 см). Уборка номера, смена белья: ежедневно, room service (платно).

  • ванна / душ
  • фен
  • $
  • сейф
  • кондиционер
  • кабельное/спутниковое ТВ
  • телефон $
  • балкон/терраса
Адрес 13 B, Peace Road, Nabq Bay – Sharm El Sheikh, South Sinai, Egypt
Телефоны: Tel: +20-(0) 69 37 10017
Е-мейл: [email protected]
ЧАСТО ЗАДАВАЕМЫЕ ВОПРОСЫ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.