Золота Гора 3*– Отзывы

5
Оценка 6.810
на основе
5 отзывов
№11 в рейтинге отелей Ужгорода
6.9 Номер
7.2 Сервис
7.2 Чистота
8.1 Питание
6.3 Инфраструктура
Курортный комплекс «Золотая Гора» расположен неподалеку от Ужгорода, в селе Барвинок, известном термальными водами 29-39 °C, которые позитивно влияют на работу пищеварительной системы, помогают при панкреатитах, колитах и других кишечных расстройствах. По химическому составу местная вода имеет всего 3 аналога в мире: курорты Котре (Франция), Теплице (Чехия), Бад Эмс (Германия). Карпатские горнолыжные склоны находятся в часе езды от отеля-ранчо.Подробнее →
аватар ser.kov
 •  ездил(а) 1 год назад
Оценка 7.0
У цілому непогано, але є зауваження. Великий басейн розрахований лише на людей, які вміють плавати. Хто не вміє плавати - робити там нічого і взагалі робити нічого. Але існує досвід, як цю проблему можна вирішити. … Еще ▾ У цілому непогано, але є зауваження. Великий басейн розрахований лише на людей, які вміють плавати. Хто не вміє плавати - робити там нічого і взагалі робити нічого. Але існує досвід, як цю проблему можна вирішити.
Перший спосіб полягає в тому, щоб по периметру басейна прикріпити трубку (наприклад металеву), за яку можна триматися. До речі, існує десятки вправ лікувальної фізкультури, які можна виконувати в воді, тримаючись за трубку. Користь для здоров'я буде колосальна.
Другий спосіб полягає в тому, щоб під деякими стінами басейна зробити місце для сидіння. У великому басейні це можна зробити під довгою дальньою стороною.
аватар Natalia.kotyk
 •  ездил(а) 5 лет назад
Оценка 3.0
Хочу розповісти про свій відпочинок у даному готелі.Ми прибули в другій годині дня до Ужгороду, поки таксі туди -сюди, третя на місці, відповідно розраховувати на якійсь перекус не стали. … Еще ▾ Хочу розповісти про свій відпочинок у даному готелі.Ми прибули в другій годині дня до Ужгороду, поки таксі туди -сюди, третя на місці, відповідно розраховувати на якійсь перекус не стали.

Заселили нас швидко, правда від рецепції до корпусу проживання треба було трішки йти. Як відповіла адміністратор Вам туди і махнула рукою в якому напрямку. Номер Де Люкс непоганий, невеличкий з міні балконом на спекотну сторону з виглядом на частинку басейну. В номері ми зіштовхнулись з великими залишками неприбраного волосся яке залишилось від попередніх проживаючих , яке весь час чіплялось до тапочок, які між іншим порвались у перший же день . Ліжка одно спальні, правда зсуноті одне до одного, хоча я попереджувала щоб були окремі, тому нам з малим весь час приходилось боротись за територію ) Щодо прибирання: важко назвати це прибиранням, приносили дві бутилки води , міняли полотенця, туалетний папір і на цьому все .

Про зміну постілі , миття підлоги взагалі навіть мова не іде. Злив у душі жахливо забитий , помити дитину потім самій, вода по щиколотку , фуууу бридко навіть згадувати !!

Щодо басейну з термальними водами , вхід на басейн на двох дитина до 110 см безкоштовно , ну мій по більше 525грн в день і це з 30% знижкою . На території з водами три басейни і гірки , басен великий з помірною теплою водою , другий з кипятком раз через раз і третій для діток .Щодо басейну для дорослих, на початку нашого відпочинку він був голубий , під кінець вода в ньому стала зелена !!!! Цікаво як ?

Моя дитина не вміє плавати тому більшість борсалась в малому для дітей , так ось , наплавався , витягла усього в крові , мочки на пальцях всі стерті на ногах подушечки стерті!!!!!!!!! Звернулись до «спасителя» Лейкопластирів усього два !!!! ДВА !!!!!на усіх відвідувачів , а їх запускали і запускали таке враження що басейн резиновий. Територію біля басейну не прибирали. Гірки відкривали раз на дві години по 20 хв , чому так пояснення так і не почули , бо так !!!!

Щодо території , дуже гарно, чистенько ! Правда на лавочках довго не посидиш , як тільки стемніло газони почали поливати , тому ми швидко втікли в номер ! На фото територія на багато більшою здалась ! На території відсутні буль які магазини , аптеки ! До заправки потрібно було йти десь 25 хв ! Аптеки так і не знайшли ! Так що потрібно все брати з собою в плані медикаментів .

Щодо ресторану , готують непогано, правда переборщують з приправами , сіллю лоя дитини вибрати складно щось смачне і дієтичне , ціни середні !
Персонал ніякий , плутається в замовленнях !!!! На зауваження реагує з криком, дуже була здивована ! Замовляли деруни з сметаною та окремо з грибами , принесли дві одинакові порціїз грибами , на зауваження розмахався руками , розвернувся і пішов на крик у спину «хочаб сметану принесіть» , приніс і добавив в рахунок.

Друга ситуація вивела мене повністю , прийшли повечеряти , бо ж більше нікуди , усі столики резерв , підійшли до бару , пропонує сісти у середині ! Я питаю , чому ????? Як так , я проживаю у Вас на території хочу присісти на вулиці , на що мені відповіли , там був дощ , ми не будем ходити і Вас там обслуговувати . На моє питання де адміністратор ! Відповіли немає !! Відпочиває , вихідний і це у свято коли на території купа відвідувачів і гостей !!! Загалом після того що я поскандалила ) і сказала що напишу поганий коментар , столик мені дали на вулиці під накриттям , як я і хотіла , дякуючи «свободи слова» !!!!Ну загалом враження в мене ніяке !!ціна не відповідає якості взагалі !!!!!!! Більше в готель Золота Гора я не приїду і Вам не раджу !!!!
аватар gbogdana
 •  ездил(а) 6 лет назад
Оценка 5.0
Були цими вихідними в спа зоні Золотої Гори. Вцілому непогано . Нажаль біля басейнів було стільки води на підлозі , що ходити було страшнувато. На прохання прибрати відповідь була такою: Вибачте, але це частина безпеки відпочиваючих! В саунах ( хамам, арома) смерділо брудною тряпкою. … Еще ▾ Були цими вихідними в спа зоні Золотої Гори. Вцілому непогано . Нажаль біля басейнів було стільки води на підлозі , що ходити було страшнувато. На прохання прибрати відповідь була такою: Вибачте, але це частина безпеки відпочиваючих! В саунах ( хамам, арома) смерділо брудною тряпкою. Відповідно знаходитися та було неприємно.
аватар halyna.seniv
 •  ездил(а) 6 лет назад
Оценка 7.0
Чудова територія, гарні корпуси, ввічливий персонал, смачна кухня, прекрасні басейни та СПА в цілому, все це вартує уваги. Але, ми жили в номерах делюкс, що в корпусі з басейнами. … Еще ▾ Чудова територія, гарні корпуси, ввічливий персонал, смачна кухня, прекрасні басейни та СПА в цілому, все це вартує уваги. Але, ми жили в номерах делюкс, що в корпусі з басейнами. Вночі в номері лазили миші, всю ніч шаруділи кульками, погризли продукти. В номері друзів миш вилізла в туалеті з решітки переливу в підлозі. Це був жах!!! Це не припустимо в готелі такого рівня!!!
аватар Vovannn
 •  ездил(а) 15 лет назад
Оценка 8.0
Отель просто супер. Все условия для отличного отдыха: лошади, руская баня, ресторан, настольный тенис, бильярд. Можно отлично погулять по лесу. Мне очень понравилось. Приеду ищо. … Еще ▾ Отель просто супер. Все условия для отличного отдыха: лошади, руская баня, ресторан, настольный тенис, бильярд. Можно отлично погулять по лесу. Мне очень понравилось. Приеду ищо.


Вопросов
пока нет
Задайте вопрос об отеле
экспертам, и получите ответы
в ближайшие часы.
ЭКСПЕРТЫ ПО ОТЕЛЮ
Представитель отеля
аватар zolotagora
‹ Отель Золота Гора 3*

Курортный комплекс «Золотая Гора» расположен неподалеку от Ужгорода, в селе Барвинок, известном термальными водами 29-39 °C, которые позитивно влияют на работу пищеварительной системы, помогают при панкреатитах, колитах и других кишечных расстройствах. По химическому составу местная вода имеет всего 3 аналога в мире: курорты Котре (Франция), Теплице (Чехия), Бад Эмс (Германия). Карпатские горнолыжные склоны находятся в часе езды от отеля-ранчо.

Расположение 2 км до Ужгородского замка.
В отеле

Круглосуточная стойка регистрации, 4 открытых термальных бассейнов, крытый термальный бассейн, гостиная с телевизором, 2 ресторана, летняя терраса, дегустационный зал закарпатских вин «Винна пивниця», услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, зал для мероприятий на 40-130 мест, комната для переговоров на 10 мест, персонал говорит на русском и украинском языках.

  • ресторан
  • кафе/бар
  • открытый бассейн
  • бассейн с подогревом
  • конференц-зал/банкетный зал
  • автостоянка  FREE 
  • бесплатный Wi-fi
  • прачечная
  • номера для некурящих
  • оплата платежными картами
Для детей Мини-зоопарк, игровая комната.
  • детская площадка
Развлечения и спорт Джакузи с термальной водой, 2 русские бани, массаж (платно), библиотека.
Описание номеров

Всего 80 номеров: стандартные одно- и двухместные 19 м², двухместные Делюксы 25 м², полулюксы 37 м², 2-х комнатные семейные Делюксы 58 м², люксы 63 м² с балконом, апартаменты в отдельном двухэтажном доме 80 м² с камином на 1-м этаже, номер «Винный» 40 м² с камином над винным погребом.

В номерах

Кондиционер, телевизор с плоским экраном, телефон, письменный стол, ковровое покрытие, ванная комната с душевой кабиной, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, фен, бесплатный Wi-fi, балкон (не во всех номерах), ежедневная уборка.

Адрес Село Барвинок, урочище «Золотая гора», Ужгородский район, Закарпатская область, Украина, 89425.
Телефоны: +38 0312 72 8580, +38 067 846 6163, +38 050 432 0353
Е-мейл: [email protected]
ЧАСТО ЗАДАВАЕМЫЕ ВОПРОСЫ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.