Добавить отзыв
Назад
Отзыв об отеле
Рассказ о путешествии
Отзыв о турфирме
Отзыв о достопримечательности
Вопрос туристам
Тема на форуме
  • Главная
  • Отели
  • Турфирмы
  • Достопримечательности
  • Вопросы-Ответы
  • Форумы
Войти в аккаунт
Отзывы пишут не писатели, а туристы. Попробуйте, это вдохновляет!
Добавьте отзыв сейчас
Отзыв об отеле
Рассказ о путешествии
Отзыв о турфирме
Отзыв о достопримечательности
Вопрос туристам
Тема на форуме
• Напомните мне письмом ×
Мы отправим вам одно письмо
в день возвращения с отдыха
Укажите Е-мейл
Укажите дату возвращения
Все форумы → Поиск попутчика
Новая тема

Хто у жовтні зі мною на Джербу або альтернатива - Туреччина.

1 год назад 27 июля 2023
Поиск попутчика 22 928
3
ABS_ ABS_
Cообщений:
Випадково побачила тур на Джербу, куди давно збиралася поїхати.
Ціни, в порівнянні з здорожчанням в інші країни - адекватні.
На два тижні - біля 30тис. грн. на людину в двомісному номері..
Хто зі мною?
Острів з білим піском, де знімались "Зоряні війни".
В планах екскурсія в Сахару, а також на материкову частину Тунісу.
Я з Києва.
отредактировано: сентября 2023
:
  • Тунис
  • о. Джерба
  • ABS_ Репутация: 0 Cообщений:
    1 год назад

Актуально .

Знайшла готель з безкоштовними водними виду спорту - кмноє, віндсерфіннг.

І ще, головне сінг майже по ціні одинаковий з місцем в даблі, так що чоловіки - приєднуйтесь .

Завжди - це проблема, коли чоловіки хотять бути попутниками , а так економія вже а наявності 

Ну і дівчата також

1 год назад

Актуально 

Можливо початок жовтня,а також альтернатива - Туреччина. 

В Туреччину адано самостійно, Стамбул + відпочинок на морі 

1 год назад

https://invite.viber.com/?g2=AQAOpEw7CaXAPlGJ8mm%2BFhvcMTkVTtq%2FsiiAmcEwqDjBO1HQubPxnA9Fve%2BM8EIh

Створили групу - приєднуйтесь хто бажає 

• feroniya
    feroniya Репутация: +5 Cообщений: 63
    1 год назад

Розгляну варіанти Кемер, Аланья, Кіпр, Італія на найблищі дати. Автобусом не поїду, поїзд+ авіа, Я в Києві. 39р. Чим більше днів тим краще.Розгляну всі пропозиції крім автобусних турів.

1 год назад

Та що його розглядати , вже пора їхати ..

А то скоро холод, відключення світла і зима (

• LAM2809
    LAM2809 Репутация: +5 Cообщений: 15
    1 год назад
    Джерба вильоти тільки з Польщі. Якщо купувати тур у польського оператора, то потрібна карта побиту польска, або оформляти візу Тунісу. Це відповіли у консульстві.  Можна на материкову частину, чартери є у Джоін Ап. Для чартерних турів віза не потрібна
    1 год назад

LAM28092, хто це вам также сказав?((

Не потрібна ніяка віза для Тунісу, якщо звичайно у вас біометричний паспорт .

У польського туроператора трохи дешевше. 

30 тис грн за непоганий готель на два тижні 

20 - на тиждень (дорога недешева)

Купили - поїхали )

• LAM2809
    1 год назад

Намагалася купити у Coral Travel тур на Джербу. Не відправили бо неоднозначно з візою. Ось відповідь на запит до консульства Тунісу

Уважаемый господин/госпожа,

После Вашего письма мы имеем честь сообщить Вам, что гражданам Украины не требуется виза для въезда в Тунис в случае туристической поездки и на условиях, указанных ниже:
    -В случае организованной туристической поездки (турпакет с чартерными билетами). Требуется вид на жительство в Польше.
    -При предъявлении следующих документов: предоплаченная бронь в отеле, подтвержденный чартерный билет (требуется карта проживания в Польше).
    Если одно из этих условий не актуально, гражданину Украины необходимо иметь визу в Тунис.

Для получения тунисской визы необходимы следующие документы:
    заполненную и подписанную заявку (см. вложение), укажите свой номер телефона!
    две фотографии,
    копия паспорта (страница с фотографией и датой действия)
    копия брони на рейс,
    копия брони отеля,
    (неоплаченное бронирование; при получении положительного ответа можно купить билет даже на более позднюю дату)
    копия свидетельства о приеме на работу или письмо-приглашение, желательно от тунисской компании, или сертификат об обучении
    350 польских злотых (только наличными, без сдачи!)

Если этого человека приглашает гражданин Туниса, необходимо будет заменить бронь гостиницы на следующее:
    Приглашение от гражданина Туниса с легализованной подписью или от компании, организации и т.п.
    Копия тунисского удостоверения личности приглашающего гражданина Туниса.
    Приглашение иностранца посетить Тунис не требует особой процедуры. Приглашающий гражданин Туниса должен проживать в Тунисе. Ему необходимо будет подготовить письменный запрос с указанием:
    - его данные (номер удостоверения личности, дата выдачи, адрес,....); контактный телефон приветствуется;
    - фамилия и имя иностранца, гражданство, номер паспорта, дата выдачи и срок действия указанного паспорта;
    - Цель визита в Тунис;
    - Дата и продолжительность пребывания;
    -Подпись на документе должна быть легализована в мэрии.

Необходимые документы можно подать лично или отправить письмом. Оплата может быть произведена лично (только наличными) или почтовым переводом на адрес посольства (не на банковский счет).
    Ориентировочное время рассмотрения заявления на визу – 3-4 недели.
    С наилучшими пожеланиями
    Посольство Туниса
    Мысливецкая 14
    00-459 Варшава

1 год назад

Так що там написано 

Не потрібна віза у разі покупки турпакету.

Купляємо у туроператора через турпгенство пакетний тур і їдемо .

До чого тут ваш лист. 

Два чол знаю купили, хтось вже повернувся 

• LAM2809
    1 год назад
    Ок. Ви мене не почули. Ні Поїхали з нами ні Корал Тревел не гарантують, що у разі купівлі тура  у польського туроператора у  українського туриста не затребують візу.   Ось до чого та відповідь від консульства стосовно візи. 
    1 год назад

Тур в Польщі продає ТUi

Який це туроператор - питання .

Але не польський точно )

• prosto2000
    prosto2000 Репутация: +551½ Cообщений: 146
    1 год назад
    1. Якщо є питання, то треба їх вирішувати до того, як діяти.
    2. А сонце, яке світить над Польщею, польське чи ні? TUI - загальноєвропейський туристичній оператор, в кожній країни юридично працює як місцевий оператор. Так було і в Україні. А вище процитована офіційна відповідь польському оператору. Хоча Coral Travel теж глобальний оператор. Працював і працює в Україні як українській оператор.
    3. У мене є товариш, який міркував так, як ABC, вибачте ABS, і не зміг зійти з крізного  корабля в Тунісі і Марокко.
    1 год назад
    Для відвідування країни віза до Тунісу громадянам України не потрібна. В'їзд до Тунісу у складі туристичних груп безвізовий, віза ставиться у паспорт прямо в аеропорту безкоштовно. У разі приватного візиту необхідно оформити звичайну візу. В'їзний штамп ставлять після прибуття до аеропорту.
  • prosto2000
    1 год назад

Дивно. Начебто досвідчена туристка.

1. Немає і ніколи не було безвізового режиму для громадян України при в’їзді в Туніс. Є можливість в’їхати без візи в туристичних цілях при визначених умов. При вильоті із України це було – «турпакет з чартерними квитками». Як написано вище у відповіді консульства.
    2. Судячи з відповіді, у випадку вильоту із інших країн, потрібні ще документи, які підтверджують законність постійного перебування туриста в країні відправлення. Цитата – «Требуется вид на жительство в Польше».

Туніс – це не Єгипет або Туреччина. Вони не вважають себе туристичною країною, там все дуже непросто. Сьогоднішня туристична інфраструктура – це залишки від Франції, незалежність від якої країна здобула тільки в 1956 році. На той час там ще була монархія. Тому не треба займатися профанацією.

1 год назад

prosto200056 - дякую за підняття теми .

Напевно в Гуглі можна знайти будь який документ. 

Цього там немає .

І ще - на днях їде людина з Польщі  на Джербу.

Побачимо , чи будуть питання і все стане ясним .

Окрім того, не буду перераховувати туристичні агентства де можна купити даний тур. .

Вірніше серйозні турагентва , через яких неоднократно були придбані тури 

• prosto2000
    1 год назад

Будь ласка.

А Coral Travel польський – це для Вас не «серйозне турагентво»?

І відповідь консульства в Польщі – «будь-який документ»?

До речі – тур с прильотом в аеропорт саме на Джербі – це трохи інша історія. Знайдете в гуглі.

І ще, у неоднозначних питаннях перетину кордону працює правило – «на розсуд» прикордонника. У Вашу випадку це означає, що  приклад «людини» не гарантує перенесення на Вас його прикладу. Є прикордонники, які знають про карту побиту, є такі, які не знають.

Впевнений, що Ви знаєте про те, що будь-яке агентство повинно повідомити про правила перетину кордону. І все. Далі відповідальність туриста.

1 год назад

Згідна  що для туніського прикордонника карта побиту - дуже важливий документ .

У вас серед ночі писати в даній темі ввійшло в традицію ?

Чи ви дуже хочете на Джербу і вже оформляєте цю карту побиту ?)

• prosto2000
    1 год назад

Бачу, що наше спілкування переходить на інший рівень – персональний. Так буває, коли закінчуються аргументи, а змінити позицію складно.  

Порівняйте. Я написав «Є прикордонники, які знають про карту побиту, є такі, які не знають.». Ви написали «Згідна  що для туніського прикордонника карта побиту - дуже важливий документ .» З ким Ви згідні?

Ви звертаєте увагу на час, коли я пишу свої пости. Приємна така увага. Я просто (моє любиме слово) живу зараз у іншому часовому поясі, ніж Ви. Тут зараз краще, ніж на Джербі. В Польщі був дуже давно – проїздом в неіснуючий сьогодні анклав – «Західний Берлін».

Тут я спілкуюся давно, і не тільки на цьому форумі – подивиться в стрічку мого профілю. Особливо подобається спілкуватися з тими, хто любить сперечатися, коли в нього закінчуються аргументи.

1 год назад

Поїхав чоловік на Джербу, жодного питання не було при перетині кордону ..

Тому, поки ще - актуально 

• prosto2000
    1 год назад

Ви ще тут? Дивно.

ABS_ заслуговує більше довіри, ніж Coral Travel і консульство Тунісу.

Я вже писав:

Тур с прильотом в аеропорт саме на Джербі – це трохи інша історія. Знайдете в гуглі.

У неоднозначних питаннях перетину кордону працює правило – «на розсуд» прикордонника. У Вашу випадку це означає, що  приклад «людини» не гарантує перенесення на Вас його прикладу. Є прикордонники, які знають про карту побиту, є такі, які не знають.

• LAM2809
    1 год назад
    Я повернулася з Хаммамету. Нагадаю, що 2 тижні тому український турагент повернув мені гроші за вже куплений тур на Джербу, бо не було точного розуміння про візу. Тому вибрала тур, де гарантовано не запитають візу. При прибутті питань не було. Під час вибуття у мене почали вимагати ввзу. Трохи прийшлося понервувати, поки вони там щось вирішували. Але хвилин за 10  пропустили. Якось так. До речі була у отелі Медітерані, дуде гарний пляж, чудове харчування і номер з видом на море.
  • prosto2000
    1 год назад

Дякую за те, що поділилися актуальною інформацією.

Добре, що питання візи проявилося на виїзді.

Те, про що я писав – з Джербою завжди було інакше, ніж з континентальним Тунісом.

І в складних ситуаціях – на розсуд прикордонника. Він теж не бажає створювати проблеми собі в неоднозначних ситуаціях, або просто може не знати нюансів.  А на виїзді чому б не підійти формально.

А для туриста - ризики.

Написать сообщение
Начало • Поиск попутчика

Войти

• Войти
Новая тема
  • Разделы
  • Свежие дискуссии
  • Активность
  • Настройка уведомлений

Разделы

• Все разделы 43.5K
  • Форумы для туристов 42.8K
  • Горящие Туры 10
  • Страны, курорты, отели 2.8K
  • Экскурсионные туры 1.8K
  • Самостоятельный туризм 25
  • Лоукостеры и другие авиакомпании 27
  • Автобусные перевозчики 10
  • Турфирмы 554
  • Поиск попутчика 22.8K
  • Визы и загранпаспорта 864
  • Предложения турфирм 9.1K
  • Аренда жилья для отдыха 4K
  • Общий 375
  • Форумы по интересам 35
  • Горные лыжи 35
  • Для турфирм 409
  • Для профессионалов турбизнеса 409
  • О наших проектах 242
  • Отзывы и предложения 241
© 2006–2025 TurPravda.com — Помощь • Реклама • Владельцам отелей • Экспорт информации • Политика конфиденциальности • Пользовательское соглашение

ТурПравда - отзывы туристов об отелях | Рейтинг отелей и курортов по отзывам туристов

Вашему вниманию представлены сотни отзывов об отелях всех популярных курортов. Вы узнаете всю правду об отелях «из первых рук». Мнения реальных туристов об отелях и курортах помогут Вам принять решение о выборе отеля. Читайте отзывы туристов - пользуйтесь опытом других путешественников!