Повернулася б другий раз в цей готель

Написано: 28 октября 2019
Время поездки: 5 — 12 октября 2019
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 10.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
На початку жовтня погода дозволила покупатись, позагоряти та комфортно з'їздтити на екскурсії. Готель розташований досить зручно, поряд - три бухти з пляжами, до великого центрального пляжу треба трохи пройтись. Поряд - зупинка рейсового та екскурсійних автобусів. До центру - хвилин 15 швидкої ходи. По приїзду нас готові були заселити одразу, але ми попросили номер на 7 поверсі з видом на море, і довелось трохи зачекати. На цей час, залишивши речі у камері схову, пішли на найближчий пляж.

У готелі - 2 панорамні ліфти, сходи винтові, дуже круті, по ним ні разу не ходила, тільки з 7 на 8 поверх у джакузі. Вайфай у кімнаті працював бездоганно. У ванній кімнаті були в дозаторах гелі для рук та для тіла та подарунковий набір з шампунем, шапочкою, гребінцем. Вид з балкону - чудовий. На сніданки та вечері було досить різноманітних м'ясних, рибних та овочевих страв. У неділю - більше страв з морепродуктів.


На рецепшені можна було взяти карти найближчих міст- Реуса та Таррагони та отримати консультацію, як туди добратись та що подивитись. У гіда взяли квитки у музей Гауді у Реусі трохи дешевше, ніж у самому музеї. Екскурсії у Барселону та Монтсеррат взяли у Бусплані, цілком задоволонені організацією.

Хотілося б ще не раз відпочити у Салоу, і, зокрема, в готелі Плайя де Оро.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал